.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    ще го зарежа, ще се чуствам предадена, но всичко ще мине с времето

Град
    Бургас
    na nego 6te mu otreja huq a na neq 6e i go natikam v garlto dokato ne go glutne i 6e si izlqza

Град
    Rakovski
    Всъщност идеята за "приятно ебане" ми хареса... сигурно това ще направя
    I'm commming to get u girl

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Die_BIATCH
    Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    Ще си тръгна разплакана...После,ако той ме потърси,ще му "простя" ужким и ще направя същото като него,за да изпита и той болка...Ще се държа студено с него...Ми мисля,че това би било достатъчно...
    Хаха типично за момиче на 12-13 години (примерно)
    Хаха нее една моя приятелка е на 19 и прави така,като нейният и изневери.Само дето никога не си го "връща" ,а той го повтаря..... Така че за мен тва с прощаването "на ужким" е най-дебилския (с извинение) вариант.Или казваш "край" и не се връщаш,или прощаваш наистина...но не до безкрайност де

Ха тва ми е познатоот преди и ще постъпя както преди хващам го за ухото или косата викам му повече не ме търси и го удрям....не бе ще питам може ли да се присъединя? ... а всъщност сигурно ще кажа оу съжалявам че ви прекъснах продължавайте и ще си излезна

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Da.Moeto mnenie za iznevqrata e malko po razlichno ot obshtoprietoto,che edna iznevqra pochti vinagi trqbva da sloji krai na vryzkata.Spored men ponqkoga tova moje da se izbegne.Za men po-strashna e iznevqrata na psihichesko nivo,tam kydeto ne moga da go "hvana".Za men bi bilo v pyti po-ujasno da go hvana v nqkoe kafe da q pregryshta ili po ulicata da i dyrji rykata,otkolkoto da go vidq da q chuka...Ednoto e prosto seks,dokato drugoto e neshto mnogo poveche...I pri polojenie,che taka ili inache iskam troika s oshte edno momiche,kakyv e problema da se vyzpolzvam dokato onazi e tam.A sled kato svyrshim da si sybira parcalkite i da q nqma!
    Много смело се изказваш и имам чувството , че досега не си попадала в ситуация в която да видиш как приятеля ти раздава интимните си ласки на друга, защото тогава друга песен ще запееш.
    По повод темата сигурно ще избеснея, но най-вероятно ще реагирам така , че после на приятелката ми да й стане 3 пъти по-кофти, че го е направила
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Da.Fakt e,che ne mi se e sluchvalo i naistina ne moga da imam qsna 100%tova predstava,che tochno taka shte reagiram,no bi mi se iskalo da e taka.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Sofia
    kak kvo we .... hva6tam go toq ne6tastnik prebivam go i go pra6tam maika pri maikamu tq da se opitva da go poznae ... a taq det mi e izneveril pa da ne mi se merka
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ToPi-G
    kak kvo we .... hva6tam go toq ne6tastnik prebivam go i go pra6tam maika pri maikamu tq da se opitva da go poznae ... a taq det mi e izneveril pa da ne mi se merka
    А какво ще правиш , ако ония е по-луд и те пребие и след това продължат да си го правят
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    *in a pink dream*
    nqma da se zadylbochavam v mn razsyjdeniq , shtot shte vlezemm v spor s Lorelei :P

1 malko nqma kak da go fana , zashtoto vryzkata ni e takava , no ako teoretichno go gashtq v leglo , kafe , part i t.n ne govorq samo za sex am i za celuvanki , natiskanki i tem podobni mu spiram krancheto

i razbira se skandala shte go digna , kato se pookopitq sled shoka pyrvite sek

do sega ne mi se e sluchvalo da hvashtam v iznevqra i ne znam da sa mi izneverqvari i ne moga sys 1005 da kaja kak shte prodyljat vzaimoonosheniqta ni sled tova ... ama mai mai nqma da sa mn gadjeski
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Сега, ако разбера от познати е едно. Лично да се усетя е друго. Да ми каже тя е трето. При тия - едно много яко конско и й тегля една яка майна.
    Ама това да видя лично как шиба пр-ката ми, за която ми пука много ще ми прещрака много:
    Него веднагически бих го смачкал от бой. Просто нещо като задължително е да има нещо счупено по него. Няма как.. трябва да се маркира и да му напомня как стоят нещата в живота.. Пък ако е случайно по-голям физически от мен.. без да се замисля ще използвам предмети.. пък и аз като запаля...тцтцт
    На нея 2-3 яки шамара добре ще й дойдат, яко конско и не ме ебе ама гола ще я накарам да се прибира кучката.

По принцип квото и да е, квато и да е изневярата - за мен тази е най-тежката. Лично да хванеш как се шибат.. имам си лично основание за мен това да е непростимо. При тази бих реагирал крайно.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Е то не се знае как би постъпил 4овек ама аз понеже съм си нервак някак 6е ми дойде от вътре да ги пребия

Ami obra6tam se i si tragvam bez da kaja ni6to ako e zad garba mi nqmam ni6to naprotiv oba4e na moeto leglo da pravi sex s drug .... ne stava
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Учудвам се все повече колко женствени момчета има. Пък уж всеки се правеше бияч тука
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Учудвам се все повече колко женствени момчета има. Пък уж всеки се правеше бияч тука

Prosto ima hora koito ne sa prostaci koito da se biqt za momi4eta a koito moje da se razberat po priqtelski ima zakoni po koito 6te te sadqt za poboi po sa6tiq na4in kakto za ubiistvo taka 4e nie sme ZA ubiistvoto
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    v edno sypersko grad4e
    ами според зависи .. ако е мом4е,което обичам истински ще го погледна точно в очите без да казжам нищо,разбира се ще се насълза и ще си отида завинаги .. няма да имам сили да направя друго ама ако е например сегашното ми гадже само ще му кажа приятно е*ане и толкова
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Кви простаци е.. мен ще ми чукат пр-ката, пък после аз ще я гледам и ще се свия в ъгъла да рева и това, ако е умно... пък оня ще я пере и ще се кефи и присмива, а тя ше ме върти на пръст. ;д
    Каквото повикал, такова се обадило е

Има една приказка: заради п*тка, п*тка не ставай!

Аз съм хитър, знам къде и как да удрям и кво да прая, така, че няма да има особено видими следи, та чак да се съди в тежка форма. (ако изключим чупенето, зависи какво ще ми щукне от сцената, която съм видял). Ма и да съди.. ще става по-зле..

Е чак убийство, глупости и т.н. . Заради няква дрисла няма да си осирам живота. Както казах, не съм тъп.. ще гледам да не се стига до съдене. Едва ли някой ще те съди щот си го пребил докато е чукал пр-ката ти..

А бе всичко зависи от момента, настроението, сцената и т.н.
    Няма точен перманентен отговор.
    Колкото по-скъп е човека, толкова повече ще се вложи от себе си на момента и обратното
    Дано не си помислите нещо гадно за мен.
    Не съм откачалник някакъв криминален или еди какво си там. Не съм такъв ))
    Просто специално този случай аз го приемам като нещо супертежко.. и бих си отмъстил "по мъжки" на мъжагата в леглото ми..

Ima miliardi momi4eta na sveta taka 4e ne bih stanal tolkova glupav da se biq za 1 ili da reva ili da se napivam kakto pravqt nai ve4e v bg seki ima mnenie i az za men si znam 4e moeto e pravilno i ne me interesuva koi kakvo misli

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ако е с друго момиче...ще се включа и аз
    ако е момче кютек

На момчето един як бой, пък може и на момичето дето му е пуснало

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм му казала-гол на центъра ще го влача за оная му работа, а нея за косите. не мога да се съглася, че по-добре е да го видя да целува друга и да я прегръща пред това да правят секс. Погледне ли друго момиче-все ми е тая под каква форма ще го направи!

Голям фен
    Честно казано не знам как ще реагирам - много зависи от ситуацията. До бой едва ли ще се стигне и ако ще бия някой то по-вероятно е тя да отнесе боя, защото пича може и да не подозира за съществуването ми. Друг в въпроса да го прави с някой мой приятел - тогава го почвам него, не за друго, а защото неговото предателство е много по-лошо от това на приятелката ми - гаджетата са до време, приятелите завинаги. Ама пак казвам - не вярвам до бой да се стигне. Ще я зарежа, защото за мен доверието в една връзка е на първо място и просто не бих могъл да простя, а дори и да простя после аз ще направя същото, защото все ще ме гложди отвътре да се реванширам. Специално на сегашната ми приятелка държа страшно много, но и изпитвам някакви странни чувства, че няма да имам нищо против с нея да правим тройки от всякакъв вид, както и суинг. Честно казано за мен това е най-висшата форма на доверие в една връзка - да дойде и да ми каже - искам и с друг, хайде да си направим една тройка или пък нещо такова, пък после ще се реванширам. Защото сега повечето тук сте малки и нямата кой знае какъв опит, но ще разберете, че изневярата си е чисто физиологическа - всички изневеряват ( е, хайде има и изключения ) и затова по-добре всичко това да се знае и всичко да е мирно и да сплотява двамата, отколкото обратното. Изобщо не ме интересува какво ще кажете за моето мислене, но по мен мога да съдя, че независимо от връзката ми в момента винаги ще имам и желания извън нея, а съм сигурен, че и всички други са така. Няма човек, който да не го привличат сексуално и други освен партньора му. Така че по-добре, когато настъпи моментът когато и двамата искаме това да го направим заедно и да сплотим връзката си, отколкото да се крием, лъжем и в крайна сметка да съсипем всичко

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Няма човек, който да не го привличат сексуално и други освен партньора му.
    Не ме карай да се чувствам изключение ! Привличали са ме други момчета,но чисто естетически-просто да си кажа:"Тоя е сладур,тоя има хубави сини очички!" Но иначе да легна с тях нямам никакво желание... Сексуално ме привлича само и единствено партньора ми.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Sulasna sum s krem4et0. Neia 100% 6te ia hvana za kosite(prosto za6toto znam kolko e gadno i bolezneno) i 6te ia izgonia a na nego ne znam kakvo to4no 6te my napravia no znam 4e 6te boli i 4e 6te go pomni za cial jivot...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си