- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я/го хванете в леглото с друг/а ?
Обръщам се и си заминавам, без думичка дори, няма смисъл от циркове и скандали... Просто този човек ще остане в миналото, но да се надяваме че няма да ми се налага![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
WaKo, и аз нямам сексуални желания извън връзката ми. за тези 3 години и половина съм си харесвала(визуално) доста момчета, но единственият, с който съм искала да правя секс е приятелят ми. За моите 23 години е странно сигурно да го кажа, но аз към никой друг мъж не съм имала и сексуално влечение освен любовното. не знам дали съм сексуален тип, дали е заради моногамност или по друга причина, но е факт.
Ами радвам се за вас, но и вие си противоречите - какво за вас значи някой да ви хареса - значи да ви привлече сексуално - това е харесването. Това не значи, че ще си легнете с него, но все пак остава неволното и кратко желание. Факт е, че при мъжете е по-силно изразено, но да си мислите, че ще спрете приятелите си със заплахи е наивно - особено пък за бой - хайде пък да видим кое ще е това момиче, което ще оставя да ме налага или да ме "влачи за оная работа през центъра" - недейте се изхвърля така. Просто искате да си отречете природата. При един може да се прояви на първата-втората година, при друг на десетата, но винаги се проявява. Вече е друг въпроса кой доколко успява да устои на тези желание и до какви последствия води това въздържание.
+1Първоначално написано от kPuCkA
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Ako q hfashtam s drugo momiche shte se prisuedinq. V drugiq sluchai koi znae kak bih reagiral. Mnogo zavisi. No sus sigurnost ne bih produljil.
Eating isn't cheating - Arnold
Сексуалното привличане е по-различно.Мисля,че на всеки се е случвало да не харесва толкова много на външен вид някой,но той да го привлича сексуално,да има страст.... а друго е да се изкефя например на нечий сини очички,макар че не съм привлечена "сексуално "дори за кратко... :P По твоята логика когато намирам някоя мацка за готина,значи се привличам сексуално от жени...Първоначално написано от WaKo
Омг значи съм бисексуална
![]()
'Първоначално написано от Lorelei
Първо тоя ще го направя кенц ,ще му хвърля дрехите и гол и бил да си ходи ... а после на тоя боклук дето съм давал обичта си ще и кажа да напусне и да не ме търси повече ,а ако вземе да говори нещо ще и кажа или да се маха по-бързо или да и откъсна главата и да я изпратя на тяхните по пощата![]()
![]()
Ох, леле, колко си духовита, за малко да се задавя от смяхПървоначално написано от rame
Да се изкефиш на сините очички си ти е оправдание несъзнателно да си търсиш друг партньор. Ама иди обяснявай на човек дето не е прочел два реда психология и човешко поведение, който пък и на всичко отгоре се има за голям капацитет.
Изневярата си е изневяра...Дори само с една "невинна" целувка... доста трудно се преглъща,а за секс ... направоо....Тогавааа ще се изявя като Jet Lee,но само в/у извънземния с моята приятелка...Но това е в краен случай,защото смятам,че познавам приятелката си доста добре и не мисля,че е такъв човек.
Доколкото за мен (не си правя реклама,защото приятелката ми чете форума,не съм изневерявал и няма да изневеря никога.Въпрос на чест е за мен.)Не мога да си позволя да я загубя![]()
epaa 6e gi ostava da si se naebat...
oba4e taq kade q vidq na drugiq den tam 6te q ostava na mqsto..
naprao 6te q raz4ekna.. pa 6te vidq togava .. dali nqkoi 6te q pogledne izob6to.. ii na priqtelq mi 6e mu biq duspata mnogo qsno..
ebal sam i maikatavse pak sveta s mujete ne se e svur6il
![]()
Da obi4a6 - zna4i da strada6,
da nqma6 minuta pokoi,
no kolko e tejko da znae6,
4e toz koito obi4a6,
ne 6te bude nikoga tvoi! ;(
скандал няма да дигна ше си излезна ама ше им пратя някои или даже аз бих ги снимала и ше им разваля кефа... а може някои ден да му дам и втори шанс ако е бил жертва на някоя курва.... и все пак доверие трудно е гради а лесно се руши..... мнооого трябва да е спецялен за да ме има 2ри път наистина...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Това,че съм ценителка на красотата ,било то мъжка или женска,(Тук е момента да попитам има ли някой от форума,който да не е???Първоначално написано от WaKo
)означава,че са нуждая от друг,така ли??
![]()
Brutalen si...Първоначално написано от Deja-Vu
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Просто ще им пожелая да си довършат хубавия секс и повече едва ли ще го погледна някога...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napra000000 6te im sasipa jivota i na dvamata![]()
ako imah takav slu4aii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no se radvam 4e za sega takova ne6to ne sam imala 6tot..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da obi4a6 - zna4i da strada6,
da nqma6 minuta pokoi,
no kolko e tejko da znae6,
4e toz koito obi4a6,
ne 6te bude nikoga tvoi! ;(
ем аз нямам приятелка, но ако имам и ми се случи тоя по патка го изваждам от там и ще има яка топалка пак на тая ще и тегля едни пу*ки майни и така.
\Първоначално написано от Em3r1ca
/ \
/ \
/ \
/
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Отговорът е прост:
Тя ще ми разбие сърцето, а аз ще им разбия главата и на двамата!
Спирам да си вдигам телефона.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ami ako picha ne e nqkoe 16 godishno peshlime,a nqkoi zdrav,korav batko ? :PПървоначално написано от Bulletpoof
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Те куршумите не питат колко си корав.
Първоначално написано от Lorelei
Shte si struva li da gi izlejish posle ?Първоначално написано от Bulletpoof
![]()
По-добре е да не се случва това ...