.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    neznam ne mi se e slu4valo

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Ами радвам се за вас, но и вие си противоречите - какво за вас значи някой да ви хареса - значи да ви привлече сексуално - това е харесването. Това не значи, че ще си легнете с него, но все пак остава неволното и кратко желание. Факт е, че при мъжете е по-силно изразено, но да си мислите, че ще спрете приятелите си със заплахи е наивно - особено пък за бой - хайде пък да видим кое ще е това момиче, което ще оставя да ме налага или да ме "влачи за оная работа през центъра" - недейте се изхвърля така. Просто искате да си отречете природата. При един може да се прояви на първата-втората година, при друг на десетата, но винаги се проявява. Вече е друг въпроса кой доколко успява да устои на тези желание и до какви последствия води това въздържание.
    Аз съм се влюбвала дори, но не съм искала да бъда с този мъж в интимен план. По-скоро съм имала нужда от внимание, обгрижване и някоя и друга целувка. Сексуално привлечена пък аз разбирам като желая някой, като изпитвам възбуда и т.н. Никой друг мъж не ме е възбуждал...
    Имам 1 приятел, който харесвам изключително много визуално, с който ми е приятно да общшувам и се държим супер 1 с друг, ама нямам и ни най-малко желание да имаме каквато и да е връзка. А да спя с него още по-малко.
    П.С. А за влаченето по-скоро е образно казано. Едва ли ще стане, но поне да си помечтая за подобна унизителна гледка. А и не знаеш на какво е способен човек в яростта си!

Re: Да я/го хванете в леглото с друг/а ?

ako go obicham istinski shte prostia!
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    Blondeland
    Ще ги наритам , ще им спукам задниците....
    Ще ги пръсна ...
    Първият здрав предмет ще е по тях.
    Ще ги счупя от бой.
    Нея ще я сритам в п*тката и ще и разбоя носа , него ще го прасна в слабините"..оле не знам , но определено ще ги смажа. Много яростна ставам като се ядосам ....
    А ,да - същевременно ще ги псувам като пиян каруцар.

Чак се изнервих като си го представих!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

метам се и аз и си праим кефа.

Град
    *in a pink dream*
    na vsichki deto kavat che shte se prisyedinqvat , za da stane troichica ....

shte ste tolkova shashnati, che imeto shte si zabraite ...
    dryn , dryn chi plqs , neka da ne se pravim na mn shiroko skroeni , nqma znachenie dali prqitelkata vi e s momiche - pak e iznevqrva

iznevqrata e gadno, mrysno neshto i rushi doverieto mejdu partniorite
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Враца
    майко
    налитам без да питам
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    v sur4iceto na Steli
    Mi na purvo mqsto 6te stro6a na6ata snimka na no6tnoto mu 6kaf4e sled tva 6te izpadna v isteriq ( za da se uspokoq est.) i v tva me biva takuv krqsak imam.... a posle toi sam 6te si bie glavata v stenata za tva nqma nujda ot 6amari i nqkvi takiva. DANO NE MI SE SLU4I !!!

i az misleh che shte go zareja i poveche nqma da chue za men no e to che se sluchi ne go hvanah na mqsto no 1 den kat se karahme toi sam si prizna mn me zabolq che e naebal 1 marla det se mu se nahvarlila uj ama vse pak mu prostih sled 1 sedmica . i dvamata bili piqni uj ama nz nz vse pak mu prostih i ot togava se promeni qvno sajalqva nz sega mi e v krakata prosto i vse oshte sme zaedno utre dori pravim 3 meseca postoqnoo mi pokazva kolko me obicha i darji na men za tfa moito mnenie e vseki pravi greshki i zaslujava 2ri shans

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    i az misleh che shte go zareja i poveche nqma da chue za men no e to che se sluchi ne go hvanah na mqsto no 1 den kat se karahme toi sam si prizna mn me zabolq che e naebal 1 marla det se mu se nahvarlila uj ama vse pak mu prostih sled 1 sedmica . i dvamata bili piqni uj ama nz nz vse pak mu prostih i ot togava se promeni qvno sajalqva nz sega mi e v krakata prosto i vse oshte sme zaedno utre dori pravim 3 meseca postoqnoo mi pokazva kolko me obicha i darji na men za tfa moito mnenie e vseki pravi greshki i zaslujava 2ri shans

brei , 3 meseca pravite , mi toi v nachaloto kato ne e veren (kogato se predpolaga , che e nai-hltynal i postoqnno milsi za teb) ... baq me shashna posta ti , no ti si znaesh ......
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от miss california
    Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to

brei , 3 meseca pravite , mi toi v nachaloto kato ne e veren (kogato se predpolaga , che e nai-hltynal i postoqnno milsi za teb) ... baq me shashna posta ti , no ti si znaesh ......

emi beshe 3-4 dni predi da napravim mesec no ot togava vijdam ogromna promqna sega naistina me obicha

anonymous546178
    Guest

g

emi az li4no 6te fana mom4eto i takuv boi 6te mu tegla
    i posle 6te ia zareja mn iasno

Последното момиче което си мислише че ходи с мен , не хвана с друга на една хижа ... Мисля че на излизане се блусна в вратата , защото бягаше и после я намерих да плаче по потниче ,зад едно дърво ( а навън беше -4-5 градуса )

А иначе ако аз заваря приятелката ми с друг .... 10-тина години ще гледам слънцето през решетки .....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Последното момиче което си мислише че ходи с мен , не хвана с друга на една хижа ... Мисля че на излизане се блусна в вратата , защото бягаше и после я намерих да плаче по потниче ,зад едно дърво ( а навън беше -4-5 градуса )

А иначе ако аз заваря приятелката ми с друг .... 10-тина години ще гледам слънцето през решетки .....

male gorkoto momiche sigorno e izmraznalo

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    bix e vklio4il i az
    можели и аз

Lord Give Me A Sign

Град
    Пловдив
    parvo taka sled tova taka i nakraq taka i nqma da me vidi pove4e

ako go hvana v legloto s dr 6e go sma4kam! i neq sy6to!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

6te se izsmeq i 6te si tragna kato naistina posle mnogo 6te sajalqva za tova koeto e napravil..
    Be CoOl Be ReAl anD just be smile! LiVe 4 The Mom3n7 anD bE YoUrsElF!!!
    LiTtLe ThInGs MaK3 ThE LaRgEst!!! [img]
    http://line.mamka.ru/teddy/line.php/a06/20/624634879205462206d496c79/FF3399/130207/line.gif[/img]

Уф мн сложно... Дано никога не разбирам какво щв направя при такава ситуация, но предполагам, че ще вдигна скандал както само аз си знам и ще го зарежа... Но все пак бих се върнала при него отново ако обештае,че няма да се повтори
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

Ще му пожелая много щастие и ще си тръгна. Ще ме боли много, но никога няма да падна толкова ниско като му вдигна скандал. Най-малкото, обичала съм този човек.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Много бих се обидила ... и едва ли бих имала сили за скандали или такива неща ...

Град
    Варна
    Бой, ебане и сръбска музика!
    Just Be Happy ~ !
    Cuz i said so!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си