.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

пробем с рега в замунда

не мога да си направя рег в замунда,излила ми ето това:The current user account limit (500,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

какво ще рече то?
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Еми замундата си има лимит за потребители.Трябва да изчакаш някой да му изключат профила (ако не е аткивен) и тогава да се регнеш.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Of i az imah takyv problem i edin den se otkazah ve4e i tatko syvsem slu4aino se regnal

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Всеки ден пробвай, докато не уцелиш момента.. Jery вече ти каза какво значи надписа.. и аз до скоро не можех да се рег-на, но един ден късметът ми се умихна :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Всеки ден пробвай, докато не уцелиш момента.. Jery вече ти каза какво значи надписа.. и аз до скоро не можех да се рег-на, но един ден късметът ми се умихна :P
    +1
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

и аз имах същия проблем. или ми даваше това което и на теб или 4е имам интервал в потребителското име, които е забранен но аз действително интервал не съм оставяла. и след многократни опити една фр ми даде нейното име и парола. но пробвай всеки ден както ти казаха и дано стане.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си