- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За какво си говорите в компанията ?(за момичетата)
Миналият ден госпожата(по психология) каза ,че момичетата като седнат някъде приказват само за гримове ,дрешки и т.н. Те никога нямат конкретна тема ! Вярно ли е това ?
Аз имам др. въпрос какво правите толкова време в тоалетната ? По discovery изчислиха ,че жената пикае по-бързо от мъжа ,а през останалото време какво прави ?![]()
при мен не е вярно!!! Говорим си за мн други неща и доста рядко говорим за гримове! Случва се да споменем някоя модна тенденция, ина4е говорим за спорт, диети, хора, филми, музика .... мом4ета и мн мн др.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
mi 4ervilce,moliv4e,da kajem naburzo nqkoq druga kluka(tva po vaprosa kvo pravim v wc-to) a s moite fr nai-4esto govorim za muzika,partita,seks,mom4eta
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Развесели ме и ти
![]()
Ами не е много вярно това.Не всичко е грим и дрехи.А че нямаме конкретна тема...хмм...не знам.По принцип има,но по-често се губи бързо и неусетно сред някоя и друга пикантна клюка![]()
А за тоалетната-грим,оправяне на косата и всичко това придружено с дълги разговори(затова и все ходим до тоалетната по групички)![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
За пъвото - наистина не е вярно. Всъщност зависи и къде сме де. Ако сме излезли на пазар за разни парцалки , гримове и прочие , логично в по-голямата част говорим за диети, дрехи и така нататък ... и едновременно с това оплатняваме времето си като обсъждаме момчета![]()
Иначе разговаряме за всякакви други неща. Музика , филми , хора ... сексАбе всеичко , което е изредило момичето преди мен
![]()
А за бавенето в тоалетните - ако има огледала , повечето момичета почват да си оправят грима , да се оглеждат и прочие. Трудно е да стоиш цял ден с молив за очи , без да се размаца примерно![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
наи много говорим за мом4ета
после са клуките
и после вси4ко останало![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Говорим за много различни неща - обсъждаме някой, споделяме проблеми, говорим за училище, коментираме филми, клипове, песни и естествено говорим и за модаА относно тоалетната, дам, в повечето случаи отивам с някоя приятелка и почваме да си приказваме за нещо
![]()
>>> House Music <<<
Над 50% от разговорите има са само клюки... и обсъждане зад гърбовете.
Определено рядко имат смислени теми.
Или ако почнат някоя.. бързо се разсейват и омешват пак..
И пак клюки ;д
То, не че мъжките теми са нещо кой знае какво деАма поне не са така хаотични и в излишни приказки
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ne e vqrno za grimovete.Govorim si za mom4eta sex nqkoq kluka da razpunem obsudim nqkoi i taka!a za vuprosa v toaletnata py6em i pak nqkoq kluka i rqdko 6te kajem koq kvo 4ervilo ili moliv si kypila
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Gospojata ti po psixologiq e tapa... az sam govorila za mn seriozni temi sas fr mi... e da i za grimove i dre6ki sme lafili ama tva ne e mn intr
- Размазал ли ми се е молива?
- Имаш молив?!
- Да уе, днес сутринта реших да си сложа, да видя к'во е, ама без него съм по-добре, а?
- Мдам.
^ т'ва брой ли се за разговор за гримове?![]()
Иначе с приятелките ми си говорим за всичко, ама наистина за всичко. От момчето от съседния клас до политиката на Русия, САЩ и т.н. Но не всички са така. Запознах се с много момичета тая година и определено са много тези, които говорят за това, което е казала госпожата ти.![]()
V toaletnata poprincip si opravqme kosite,grima,govorim po telefona ili prosto si govorim.![]()
A ina4e s fr si govorim za mom4eta,sex,drehi,grim i t.n. :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ами лично аз с моите приятелки си говорим за поблемите,които имаме,за даскало,за работа през лятото,за дрешки,гримове,момчета....аб е общо взето всичко....![]()
А пък това с тоалетната-както казаха и преди мен,след като ползваме тоалетна ни трябва време за оправяне на косата,освежаване на грима...и такива неща![]()
Just haters make me famous! εĭз
Аз пък никога не ходя до тоалетна с всички
викам само едно-две момичета и даже не си говорим..хаха
като че не мога да си говоря с тях извън тоалетната..
Не си говорим само за гримове и дрешки.. (поне в моята компания) Говорим за живота по принцип, за приятелите и тези, които не са такива.. за много неща (ест. като махнем разни РС игри, мачове и т.н.
По 2-рия въпрос: То докато си свалим гащите дори не е малко време (зимата-чорапогащник и кой-знае какво още), после докато пак ги обуеем (остави, ако сме неразположени), след това може да си поопра'им грима и някоя закривена дреха примерно.
![]()
![]()
Уф, взе ми думите от устата. И аз не разбирам какво му е неконкретното.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
В компанията ми рядко се среща да говорим за гримовеа иначе имаме много теми- момчета, фр, малко клюки
, училището и изобщо ежедневието
. Аа забравих да кажа: даскалката ти е доста тъпа
![]()
Ее как за какво?!!? За момчета ест, това е главната тема, другите са парцалки, случвало се и за гримове, музика, филми...![]()
Ние пък никога не си говорим за мода,гримове,дрешки и тн. ... ние обсъждаме някой ,разбираме се кво ще правиме след даскало , отвреме на време някоя разправя какви проблеми има с гаджето и така ... :]
mi nie ponqkoga obsyjdame nqkoi,koito ni e protiven ili pyk govorim za koi kvo e kazal ili kvo e kazal, govorim za grimove, drehi i obsyjdame mom4eta.... mai tova e obshto vzeto![]()
mi za mom4eta nai 4esto no i za kakvo se e slu4ilo nqkoq druga kluka za kozmetika magazini i taka
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
Повечето момчета се спичат в компанията на момичета , защото си мислят , че ние може да разговаряме само за гримове и клюкиПървоначално написано от Triumpha_stz
Затова ние сме по-общителни :P
А за тоалетните - случвало се е да го правим нарочно , само и само за да видим реакцията на момчета ... представям си какви неща си представяте![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
Ами в моята група обсъждаме останалите или си говорим за т'ва,че са ни дали много домашни...Аз говоря най-много![]()
...Обаче да ти кажа честно...Говорим си глупости през цялото време!
![]()
Да вярно е че мнотго висим в тоалетната, но защото иначе е много шумно и не можем да си говорим.Говорим си за всичкоНАПЪЛНО грешно е твъдението , че е само за гримове и друри. Напротив , можеби даже водим по-смислени зазговори от момчетата
нз де , но общо взето за даскало ,приятели,момчета, мода (но не непрекъснато) и дсичко друго
![]()