- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За какво си говорите в компанията ?(за момичетата)
като се съберем не гоеорим само за това има и мн други неща които обсъждаме..например минаващите хора по улицата![]()
![]()
.. а относно това за тоалетната си оправям грима косата гледам са в огледалото а у нищо особено
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
... За тъпите теми в тийн проблем...
Аз пък напоследък съм във все по-момчешка компания...и донякъде е по-яко...драйфа ми се вече от някви...`мале тя вики кво е говорила за мене` `да бе тая е ебаси овцата`
`ма тя само завижда бе`...
ъЪъ...
Чесно казано момичетата на мойта възраст е за тва си говорят...тая кво облякла,оная как се е гримирала...
Винаги ми е било по-яко да излизам с някви по-тголеми от мене (:
Ъъ..с моите приятели обикновено говорим/коментираме/обсъждаме/спорим на тема музика,бийтове,текстове,ри унки и тям подобни.може би трябва да се отчете факта,че аз нямам женски приятели.Може би 2-3,но с тях си говорим на общи теми-времето,домашни,напоследък псуваме бала и тъй...
А в тоалетната аз винаги съм се чудела защо ходят все поне по 2...А тия от мойто даскало пушат...като се натикат по 2-3 в една кабинка и ми иди да взривя кенефа:/
Ми за всичко,което ни харесва...![]()
Въпрос: Какво правят 2 момичета в тоалетната?
Отговор: Снимат се!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам защо ходим поне по 2... не виждам конкретна причина, не правим нещо, което не бихме могли извън тоалетната...
А за разговорите .. какво да коментирам? Няма такива, които да говорят само за грим, дрехи и т.н. Щом са приятелки значи имат какво да си говорят. За грим и дрехи мога да говоря с магазинерка на такива.
4eere6ka_kiss Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 6:58 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Да вярно е че мнотго висим в тоалетната, но защото иначе е много шумно и не можем да си говорим.Говорим си за всичко НАПЪЛНО грешно е твъдението , че е само за гримове и друри. Напротив , можеби даже водим по-смислени зазговори от момчетата нз де , но общо взето за даскало ,приятели,момчета, мода (но не непрекъснато) и дсичко друго
Ami pri nas g/d e taka.. i sam adski sueten 4ovek i predi da izlezna ot nas 2h se opravqm ... :] no si govorim sa6to i za mom4eta...obasjdame horata lafim si i taka..mi v wc kfo praim .. opravqme si kosite,grima i t.n.
da dosta si prava, kogato sme na shopping, za kakvo drugo moje da govorim osven da obsajdame ne6tata v magazinite - drehi grimove i t.n.Първоначално написано от <<SilVer>>
No az i moite priqtelki rqdko se slu4va da govorim za grimove s 4asove.Prosto spomenavame ponqkoga koq kakav grim e slojila ako ni haresa ili ne6to takova i do tam. Ina4e govorim za universiteta, koq kakav izpit ima, doma6ni i t.n. Za muzika i filmi, kuponi, diskoteki klubove, koq kade hodila i kakvo ni se e slu4ilo prez ostanalite dni, interesni klyuki, da obsadim nqkoe drugo momi4e naprimer, za maje, gadjetata ni, sex i t.n.
A v toaletnata parvo se oglejdame v ogledaloto, posle da opravim kosata, grim4eto ... da kajem ne6to ne6to tiholamkom nali znae6 6u6u mu6u bez da 4uqt drugite.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
хах не е вярно това с пикаенето ,първо защото трябва да си смъкнеш гащите до долу и да клякаш и ставаш....,а иначе говорим за всичко (гримове почти НИКОГА) дрехи да,момчета(рядко) ,музика,филми,даскало,хора и т.н.,абе за каквото и момчетата без игри
![]()
Всевисши въпроси те гонят,бате.
Аз говоря с не повече от десет момичета,така че няяяямам чааак такива специални теми,повече с момчетата дружа,както ще да е,де.А козметика и дрешки са точна тема,м?![]()
Ние принципно говорим на най-различни теми,нямаме си избрани.Не излизаме,за да си кажем "ей ся,ще си говорим за дрешки".Просто някоя подхваща даден въпрос ииии...дискусия.![]()
А какво правим в кенефите,ми какво да правим?Пишкаме...?![]()
И ние такаПървоначално написано от SuNsEt
Но искам да попитам защо решихте, че момчетата обсъждат само конкретни и задълбочени теми?
Don't worry, be happy!
За мъже много ясно![]()
Хах,не честно за всичко си говорим,с трите ми най-близки приятелки няма тема на която да не сме си говорили.![]()
Иначе ако се съберем много момичета на едно място,зависи,но рядко говорим за гримове и дрехи.![]()
А в тоалетната какво правим е тайна:P
Всякакви темиМомчета, даскало, кой кво е направил, клюки...страшна работа
![]()
nicolepcd
Като сме с момичетата обикновенно се кикотим или си приказваме за момчета, купони, музика, дрешки сякфи глупости които ти дойдат на ума.Но не е верно, че нямаме конкретна тема.Първоначално написано от NightGuardian
А в тоалетната се изпишкват взаимно и си оправят грима + клюкарене.Аз съм от този тип момичета, които влизат пикаят, поглеждат се за момент, мият си ръцете и излизат... кфо да прая друго![]()
![]()
ми то до ся всичко което прочетох е вярно.Тей че немога да "цитирам"всички ви...всеки обича различни теми в мойта компания и разговорите никога не са скучни.На всяка тема се смеем кат откаченипросто защото някой се изцепва по нещо.Говорим за всичко,всеки и така.Най-често се чудим на "кокетките" в класа как може да се гримирват толкова зле...някой ден ша ги снимам и ша постна снимка тука
... или пък се чудим как да ооправим едно момиче в класа което е на 17 год а нз какво е четка за зъби, бикче, сутиен и прашки
но да не влизам в подробности...
Умуваме как да откажем цигарите![]()
Мечтаем какви ще станем...какво ша бачкаме, какво ша учим по колко деца ша имамехехе говорим за гаджетата,разменяме съвети,опит...говорим за града ни, дори някога и за политика сме говорили
... за всичко което ти дойде на ум говорим... :P
aaaaaaaaaaa da novata tendenciq.zabelqzali li ste primerno v impulse ili nasqkade ve4e nqkoe momi4e se snimalo v kenefa.golqma gledka e tam sqka6Първоначално написано от puppy
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
За ВСИЧКО....без ограничения....и все пак с някои повече за грим и мода, с други за филми, книги, театри и тн
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
амиии..с мойте дружки си говорим за мноого неща и правилото за''гримовете и дрешките'' не е много валидно за нас,защото-теми-бол..а що се отнася до кенефа..ми -пишкаме си и си излизаме,щото училищните кенефи не са особено приятно място за разговори (миризма
)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Нем ... първото за гримовете и дрешките определено не се отнася за мойта компания!Аа ,, до тоалетната и ние винаги ходим по две-три ... понякога и по петзаразлика от момчетата ~ те направо в храста
![]()
..
Grimove,Dre6ki...?Mnogo rqdko se slu4va.Nai-4esto si govorim za na6ite mom4eta(ot klasa),6toto po4ti vseki den pravqt gluposti ili sa opleskali ne6to![]()
Isn't life great?
Според мене момичетата ходят до тоалетната по 2-3 ,за да се пазят някой да не отвори вратата... в у-ще или поне в мойто не се заключват .. а ако са извън даскало...не знам вече ... навик може би![]()
А т ва за гримовете..има ги секви .. аз с мойте приятелки не си говоря ВЪОБЩЕ за гримове,но има и кифлички които само това ги интересува ...тая по психология сигурно има дъщеря -фешънка и за тва така мисли![]()
![]()
![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]