.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Град
    In the middle of Nowhere
    като се съберем не гоеорим само за това има и мн други неща които обсъждаме..например минаващите хора по улицата .. а относно това за тоалетната си оправям грима косата гледам са в огледалото а у нищо особено
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    ... За тъпите теми в тийн проблем...

Аз пък напоследък съм във все по-момчешка компания ...и донякъде е по-яко...драйфа ми се вече от някви...`мале тя вики кво е говорила за мене` `да бе тая е ебаси овцата`
    `ма тя само завижда бе`...
    ъЪъ...
    Чесно казано момичетата на мойта възраст е за тва си говорят...тая кво облякла,оная как се е гримирала...
    Винаги ми е било по-яко да излизам с някви по-тголеми от мене (:

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъъ..с моите приятели обикновено говорим/коментираме/обсъждаме/спорим на тема музика,бийтове,текстове,ри унки и тям подобни.може би трябва да се отчете факта,че аз нямам женски приятели.Може би 2-3,но с тях си говорим на общи теми-времето,домашни,напоследък псуваме бала и тъй...

А в тоалетната аз винаги съм се чудела защо ходят все поне по 2...А тия от мойто даскало пушат...като се натикат по 2-3 в една кабинка и ми иди да взривя кенефа:/

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Ми за всичко,което ни харесва...

Въпрос: Какво правят 2 момичета в тоалетната?
    Отговор: Снимат се!
    Не знам защо ходим поне по 2... не виждам конкретна причина, не правим нещо, което не бихме могли извън тоалетната...
    А за разговорите .. какво да коментирам? Няма такива, които да говорят само за грим, дрехи и т.н. Щом са приятелки значи имат какво да си говорят. За грим и дрехи мога да говоря с магазинерка на такива.

4eere6ka_kiss Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 6:58 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Да вярно е че мнотго висим в тоалетната, но защото иначе е много шумно и не можем да си говорим.Говорим си за всичко НАПЪЛНО грешно е твъдението , че е само за гримове и друри. Напротив , можеби даже водим по-смислени зазговори от момчетата нз де , но общо взето за даскало ,приятели,момчета, мода (но не непрекъснато) и дсичко друго

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ami pri nas g/d e taka.. i sam adski sueten 4ovek i predi da izlezna ot nas 2h se opravqm ... :] no si govorim sa6to i za mom4eta...obasjdame horata lafim si i taka..mi v wc kfo praim .. opravqme si kosite,grima i t.n.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от <<SilVer>>
    За пъвото - наистина не е вярно. Всъщност зависи и къде сме де. Ако сме излезли на пазар за разни парцалки , гримове и прочие , логично в по-голямата част говорим за диети, дрехи и така нататък ... и едновременно с това оплатняваме времето си като обсъждаме момчета

Иначе разговаряме за всякакви други неща. Музика , филми , хора ... секс Абе всеичко , което е изредило момичето преди мен

А за бавенето в тоалетните - ако има огледала , повечето момичета почват да си оправят грима , да се оглеждат и прочие. Трудно е да стоиш цял ден с молив за очи , без да се размаца примерно
    da dosta si prava, kogato sme na shopping, za kakvo drugo moje da govorim osven da obsajdame ne6tata v magazinite - drehi grimove i t.n.

No az i moite priqtelki rqdko se slu4va da govorim za grimove s 4asove.Prosto spomenavame ponqkoga koq kakav grim e slojila ako ni haresa ili ne6to takova i do tam. Ina4e govorim za universiteta, koq kakav izpit ima, doma6ni i t.n. Za muzika i filmi, kuponi, diskoteki klubove, koq kade hodila i kakvo ni se e slu4ilo prez ostanalite dni, interesni klyuki, da obsadim nqkoe drugo momi4e naprimer, za maje, gadjetata ni, sex i t.n.

A v toaletnata parvo se oglejdame v ogledaloto, posle da opravim kosata, grim4eto ... da kajem ne6to ne6to tiholamkom nali znae6 6u6u mu6u bez da 4uqt drugite.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    София
    хах не е вярно това с пикаенето ,първо защото трябва да си смъкнеш гащите до долу и да клякаш и ставаш.... ,а иначе говорим за всичко (гримове почти НИКОГА) дрехи да,момчета(рядко) ,музика,филми,даскало,хора и т.н.,абе за каквото и момчетата без игри

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Всевисши въпроси те гонят,бате.
    Аз говоря с не повече от десет момичета,така че няяяямам чааак такива специални теми,повече с момчетата дружа,както ще да е,де.А козметика и дрешки са точна тема,м?
    Ние принципно говорим на най-различни теми,нямаме си избрани.Не излизаме,за да си кажем "ей ся,ще си говорим за дрешки".Просто някоя подхваща даден въпрос ииии...дискусия.
    А какво правим в кенефите,ми какво да правим?Пишкаме...?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами в моята група обсъждаме останалите или си говорим за т'ва,че са ни дали много домашни...Аз говоря най-много ...Обаче да ти кажа честно...Говорим си глупости през цялото време!
    И ние така Но искам да попитам защо решихте, че момчетата обсъждат само конкретни и задълбочени теми?
    Don't worry, be happy!

За мъже много ясно
    Хах,не честно за всичко си говорим,с трите ми най-близки приятелки няма тема на която да не сме си говорили.
    Иначе ако се съберем много момичета на едно място,зависи,но рядко говорим за гримове и дрехи.
    А в тоалетната какво правим е тайна :P

Супер фен
    Всякакви теми Момчета, даскало, кой кво е направил, клюки...страшна работа
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Всякакви теми Момчета, даскало, кой кво е направил, клюки...страшна работа
    \/ =D>

Град
    варна

Re: За какво си говорите в компанията ?(за момичетата)

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Миналият ден госпожата(по психология) каза ,че момичетата като седнат някъде приказват само за гримове ,дрешки и т.н. Те никога нямат конкретна тема ! Вярно ли е това ?

Аз имам др. въпрос какво правите толкова време в тоалетната ? По discovery изчислиха ,че жената пикае по-бързо от мъжа ,а през останалото време какво прави ?
    Като сме с момичетата обикновенно се кикотим или си приказваме за момчета, купони, музика, дрешки сякфи глупости които ти дойдат на ума.Но не е верно, че нямаме конкретна тема.

А в тоалетната се изпишкват взаимно и си оправят грима + клюкарене.Аз съм от този тип момичета, които влизат пикаят, поглеждат се за момент, мият си ръцете и излизат... кфо да прая друго

ми то до ся всичко което прочетох е вярно.Тей че немога да "цитирам"всички ви...всеки обича различни теми в мойта компания и разговорите никога не са скучни.На всяка тема се смеем кат откачени просто защото някой се изцепва по нещо.Говорим за всичко,всеки и така.Най-често се чудим на "кокетките" в класа как може да се гримирват толкова зле...някой ден ша ги снимам и ша постна снимка тука ... или пък се чудим как да ооправим едно момиче в класа което е на 17 год а нз какво е четка за зъби, бикче, сутиен и прашки но да не влизам в подробности...
    Умуваме как да откажем цигарите
    Мечтаем какви ще станем...какво ша бачкаме, какво ша учим по колко деца ша имаме хехе говорим за гаджетата,разменяме съвети,опит...говорим за града ни, дори някога и за политика сме говорили ... за всичко което ти дойде на ум говорим... :P

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от puppy
    Въпрос: Какво правят 2 момичета в тоалетната?
    Отговор: Снимат се!
    Не знам защо ходим поне по 2... не виждам конкретна причина, не правим нещо, което не бихме могли извън тоалетната...
    А за разговорите .. какво да коментирам? Няма такива, които да говорят само за грим, дрехи и т.н. Щом са приятелки значи имат какво да си говорят. За грим и дрехи мога да говоря с магазинерка на такива.
    aaaaaaaaaaa da novata tendenciq.zabelqzali li ste primerno v impulse ili nasqkade ve4e nqkoe momi4e se snimalo v kenefa.golqma gledka e tam sqka6
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    За ВСИЧКО....без ограничения ....и все пак с някои повече за грим и мода, с други за филми, книги, театри и тн
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    амиии..с мойте дружки си говорим за мноого неща и правилото за''гримовете и дрешките'' не е много валидно за нас ,защото-теми-бол..а що се отнася до кенефа..ми -пишкаме си и си излизаме,щото училищните кенефи не са особено приятно място за разговори (миризма )
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Нем ... първото за гримовете и дрешките определено не се отнася за мойта компания!Аа ,, до тоалетната и ние винаги ходим по две-три ... понякога и по пет заразлика от момчетата ~ те направо в храста ..

Grimove,Dre6ki...?Mnogo rqdko se slu4va.Nai-4esto si govorim za na6ite mom4eta(ot klasa),6toto po4ti vseki den pravqt gluposti ili sa opleskali ne6to
    Isn't life great?

Град
    лИулИн rLz !! :D
    Според мене момичетата ходят до тоалетната по 2-3 ,за да се пазят някой да не отвори вратата... в у-ще или поне в мойто не се заключват .. а ако са извън даскало...не знам вече ... навик може би

А т ва за гримовете..има ги секви .. аз с мойте приятелки не си говоря ВЪОБЩЕ за гримове,но има и кифлички които само това ги интересува ...тая по психология сигурно има дъщеря -фешънка и за тва така мисли
    д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си