.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    наи много говорим за мом4ета
    после са клуките
    и после вси4ко останало
    +1!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ми значи винаги говорим по тема ... дори и за гримиве се развива де .
    Когато сме на училище ходим до тоалетна не да влизаме вътре , а в повечето случай да се разкараме и да си измием лицето и ръцете Винаги има опашка там вътре

Цитирай Първоначално написано от <<SilVer>>
    За пъвото - наистина не е вярно. Всъщност зависи и къде сме де. Ако сме излезли на пазар за разни парцалки , гримове и прочие , логично в по-голямата част говорим за диети, дрехи и така нататък ... и едновременно с това оплатняваме времето си като обсъждаме момчета

Иначе разговаряме за всякакви други неща. Музика , филми , хора ... секс Абе всеичко , което е изредило момичето преди мен

А за бавенето в тоалетните - ако има огледала , повечето момичета почват да си оправят грима , да се оглеждат и прочие. Трудно е да стоиш цял ден с молив за очи , без да се размаца примерно
    +1

Ами за какво ли не като започнем от мода,гримове,момчета,диети, музика,филми до политика и образование Когато се виждаме с най-добрата ми приятелка само аз говоря...за момчета,диети,новите ми дрешки..а тя говори само когато отворя темата за по-"важните"неща

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами говорим си за много неща.Понякога за училище,друг път обсъждаме хората( ),говорим си за филми...Всичко освен за секс(не обичаме да споделяме една с друга чак до толкова).
    Односно висенето в тоалетната-никога не сме обичали да 'висим' там.По-добре да седнем на някоя пейка или в някое кафе.Никога не съм разбирала защо някои момичета найстина седят по толкова време там.

Град
    In the middle of Nowhere
    По-стара тема не намерихте ли???
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Boulevard of broken dreams
    За момчета главно...или кой с коя ходи за филми мн рядко...за секс сме говорили ,за дрехи също...гримове доста рядко И евентуално ако имаме някви проблеми си споделяме
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

тая твойта по психология не е психоложка в никакъв случай.в мойта компания се говори за абсолютно всичко което се сетиш.ем в тоалетната,щото в мойто даскало вратите изобщо не се затварят и нали се сещаш,че нещо не става сама да отида.

Град
    в мазето ;dd
    м/у другото наистина е остановено че жените почти винаги ходят заедно до тоалетната .. и при мен е така но и аз не знам .. когато сме в училище за да ми държат вратата на кенефа а когато сме някъде навън .. няма идея защо го правим

в моята компания когато се случва да сме замо момичета може да споменем нещо за гримиране и т.н. но това не ни е основна тема за разговор .. говорим за момчета [ ] за филмии .. музика по често ... ии така

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от puppy
    Въпрос: Какво правят 2 момичета в тоалетната?
    Отговор: Снимат се!
    Не знам защо ходим поне по 2... не виждам конкретна причина, не правим нещо, което не бихме могли извън тоалетната...
    А за разговорите .. какво да коментирам? Няма такива, които да говорят само за грим, дрехи и т.н. Щом са приятелки значи имат какво да си говорят. За грим и дрехи мога да говоря с магазинерка на такива.
    aaaaaaaaaaa da novata tendenciq.zabelqzali li ste primerno v impulse ili nasqkade ve4e nqkoe momi4e se snimalo v kenefa.golqma gledka e tam sqka6

това е много тъпооо и кво?? - доказваш се колко си ГОТИНА с това че си се снимала в КЕНЕФ и тоалетната чиния се вижда ми така си е пълна простотия .. сега било модерно да се натикаш в тоалетната ии ЗЕЛЕЕ

Говорим си за момчета,музика,храна,компю ри,игри,спорт,дрехи,секс и още.
    London Tipton

ами аз в моята компания за какво си говорим?ами ние нямаме основна тема по скоро през повечето време се лигавим или вършим някаква простотия иначе си говорим тук таме за училище и други приятели..

За момчета,музика,даскало,ком ютри.Също така обсъждаме общи приятели и познати,разменяме клюки.Споделяме коя какви проблеми има.Абе за всичко си говорим.
    А за тоалетните-ами говорим си там,защото е по-тихо,някои се гримират и си опрявят косите

Мега фен Аватара на lenito_sf
    mi nie ne govorim a se ligavime tai 4e

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    Цитирай Първоначално написано от puppy
    Въпрос: Какво правят 2 момичета в тоалетната?
    Отговор: Снимат се!

Не знам защо ходим поне по 2... не виждам конкретна причина, не правим нещо, което не бихме могли извън тоалетната...
    А за разговорите .. какво да коментирам? Няма такива, които да говорят само за грим, дрехи и т.н. Щом са приятелки значи имат какво да си говорят. За грим и дрехи мога да говоря с магазинерка на такива.
    aaaaaaaaaaa da novata tendenciq.zabelqzali li ste primerno v impulse ili nasqkade ve4e nqkoe momi4e se snimalo v kenefa.golqma gledka e tam sqka6

това е много тъпооо и кво?? - доказваш се колко си ГОТИНА с това че си се снимала в КЕНЕФ и тоалетната чиния се вижда ми така си е пълна простотия .. сега било модерно да се натикаш в тоалетната ии ЗЕЛЕЕ
    Само да уточня, че нямам снимки, правени в кенеф... Не знам да съм споменавала нещо такова.

hm... ami az s priqtelkite mi po4ti nikoga ne govorq za grim... tva e nai typata tema vuzmojna

da kajem.. komentirame horata.. klukarim.. govorim za sk8.. koi kvo moje.. zaa mom4eta nai mn.. neeeee..po skoro nai mn komentirame drugite momi4eta (est samo debilkite)
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

Град
    в твоята глава
    с мойте приятелки най-често си говорим за музика,филми.гримове,мода и момчета, а това че ходим заедно до тоалетна и е за да си приказваме и да се огледаме
    I kissed a girl and i like it

Град
    In Devil's Castle
    ами с моите приятелки си говорим за момчета,анализираме ги,говорим за предстоящи купони,понякога за някакви екзистенциални въпроси......особено когато не харесваме някой....,също обсъждаме други приятелки и така
    someone else...

ми с мойте приятелки много рядко говорим за гримове,но пък за сметка на това постоянно се говори за момчета...и понякога някоя друга клюка си казваме ..

В старото ми даскало тоалетните неможеха да се затварят и за тфа сме ходили по групички...Но попринцип лично аз не обичам да ходя сама до тоалетна,вярно че няма кой да ми скочи,но е по яко с някое другарче,тамън да си размените някое друго лафче ..
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

О, боже, разбира се, че момичетата не говорят само за такива неща.
    Всъщност, през повечето време ние специално си говорим за клюки. Най-често за училище или си разказваме разни случки /то пак клюки де/. И всички останали теми.

Относно тоалетната. Ами мен лично почти ме беше страх от кенефите в старото ми даскало Някой да държи вратата, да прескачаш локви, да оцелиш кенеф с миФка, цяла наука си беше А сега... Първо, за да си говорим. Второ, трябва ни и второ мнение за външния вид. И трето - понякога можеш да попаднеш на ужасни пепелянки и винаги е добре да имаш човек, който ще те подкрепи. ... Да де, пак стигнахме до говорене.

*Лелеееее,Ани,вчера се видяхме с Мими и тя каза,че Поли й е казала нещо,което е чула от Роси,която пък разбрала от Вели,която от своя страна е научила от Криси,която се е изпуснала,че докато е говорила с Николета,че Теди й е казала,че си е намерила ново гадже!!!Можеш ли да повярваш???!Лелее,да го беше видяла какъв е сладур...(3 сек ШАШ)...Оле...Виж я тая как се е облякла *

Общо взето така протича един разговор относно клюките...

А по въпроса с тоалетните нямам логично обяснение

Град
    sofia
    v toaletnite nai-4esto si govorim za mom4eta ,moda,grimove i za kuponite na koito sme bili
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хах, не съм съгласна с твърдението, че девойките си говорим само за гримове, дрешки и такива нещица/не казвам, че не го правим, но не е толкова често/
    Иначе аз нямам определена компания и не обичам да излизам едновременно с повече от 2 момичета.Като влезнем в тоалетната си оправяме косата например, слагаме си гланц/не върви насред улицата да си извадиш огледалцето и да започнеш да се мажеш/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ние с приятелките говорим за музика, филми, списания, дрешки, училище ..................и т.н.

П.С. забравих да отбележа най-важното - момчета
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Град
    in my l0neliness...
    за мъже :Д:Д:Д
    DaLi me 0bi4a6?,DalI me mrazi6?,a Dali mi pukA???!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си