- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за пиш*ата му
Здравейте всички,
Вчера исках да правя секс с новото си гадже обаче като се съблякохме видях че по главичката на пиш*ата му има някъкви малки пъпчици и се притесних.Въпроса ми е това от какво може да е, и опасно ли имам предвид трябва ли да обръщам внимание на това ?![]()
lapva6 go i se skrivat![]()
A.C.A.B.
А секс правихте ли? Зададе ли му въпроса дали се е изледвал за венерически болести и обясни ли му че това те притеснява!
Най-важното предполагам, че сте си сложили презерватива?!
Голям размер на картинката! /machoka/
Като се скъса!!!Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Що за малоумен въпрос?!
Миг невнимание - цял живот страдание.Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Казали са го не случайни хора
За това е по-добре да се увери , че човека е читав и чак след това да тръгнат да правят каквото и да е
Но като се замисля няма много такива хора и всичко кара през просото![]()
Попитай го от какво са се появили, защото се притесняваш както за теб така и за него![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
не сме спали.И двамата сме девствени !
Ми той ми каза че не знае,мисли че са от лоша хигиена.С какво може да изчезнат ?Първоначално написано от v3n0ma
Консултация със специалист.Първоначално написано от girl87
Има доста болести от липса на хигиена , нека да не пренебрегвате този проблем и бъдете поне малко отговорни преди да направите някоя глупост.
tva moje da stane i ot mnogo "ru4na rabota" v smisal ot mnogo 4ekii. Ako ne mu iz4eznat do 1 sedmica da hodi na lekar
ami 6tom i toi e devstven zna4i ne e veneri4eska bolest-pridavat se po polov put!!!! no ni6to ne pre4i da sa gubi4ki,tqh ne e nujno da gi prihvane6 ot nqkoi,moje6 sam da gi ravzie6 ot lo6a higien,dulga upotreba na antibiotici i t.n,nakarai go da se pregleda,za6toto tova te pritesnqva!A bi trqbvalo i nego da go glojdi!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Той ми е казал че е така от 7 години (2001 г. насам)Първоначално написано от darla_f
и ми каза че като "лъска " го сърби ...
е такива простотии стават като почнете да се ебете на 12 години
Е кафо е тва да ти каже, че е с лоша хигиена?Как ще си легнеш с такав нечистоплатен човек. Сега не прави секс, а предстайш си да прай а? Кафо стаа тогава?
![]()
Мисля , че е крайно време да се прегледа и да го махне? Ти не мислиш ли така?Първоначално написано от girl87
И НЕ! НЕ е егоистично от твоя страна да поискаш това!
Първоначално написано от love_girls
Кое да МАХНЕ ?![]()
Проблема с пъпките,кое!
окПървоначално написано от aciko
някъкъви предложения къде да отиде ?
(мога и снимка да ви покажа ? искате ли)
Принципно за да не плаща много е добре да отиде при личния си лекар и той да му даде направление.Първоначално написано от girl87
Здравейте,
Това вредно ли е за здравето ?![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Само да питам- пъпчиците къде са? Върху главичката или в основата? Защото ако не се лъжа в пубертета има малки пъпчици, които са в основата на главичката. Те не са болест или от лоша хигиена.