- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за пиш*ата му
В основата са !Първоначално написано от Зло Агънце
Мисля, че и преди е имало такива теми. Там се казваше, че са масни образования и са напълно нормални. Появяват се през пубертета и изчезват по-късно. Ако искаш да си сигурна може да го пратиш да се изследва, но според мен си е наред![]()
Нека и някой друг да каже, но мисля, че е така.
Az li4no te savetvam ni6to da ne pravite dokato toi ne se pregleda![]()
+1 !!!Първоначално написано от the_hottie
Пък ако си толкова проста, че вече те мушна и чак сега се "затревожи".
Тичайте ти на гинеколог, той на уролог, че може вече ад си хванала бонус..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Или от мръсни ръце или преди това много си е играл с него
Еми тогава кво се притеснявашПървоначално написано от girl87
може да са просто то кожата му
![]()
Някой иска ли да му пратя линк към снимка ?
Ayyy i ti smqta6 da spi6 s 4ovek ,който сам си казва ,че хигиената не му е на ниво?!?!?Първоначално написано от girl87
![]()
Преди не е била се си е добраПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Пратих ви ЛС със снимкатаПървоначално написано от swords1010
би трябвало това, чв си има гадже да го стимулира да си промени малко хигиената. Ако не изчезнат сами много скоро, просто да отиде на лекар.
SMILE FOR ME NOW
Първоначално написано от JuS7^YourS
Мисля че са атероми - вид кожна мазнина
Първоначално написано от girl87
![]()
![]()
vii kvo da ne ste sa barali
i posle... iznenada
![]()
da hvane da q podobri tazi higiena!ma moje i da ne e ot tova! da vzeme da otide na lekar!
Предполагам, че не е от венерическа болест, а и щом ги има от толкова много години, значи си е свикнал с тях, тогава какъв му е проблема да отиде на кожен лекар, за да му разяснят какво точо е това.
хах ем щом тръгваш да си лягаш с такав кадето няма лична хигиена и, е нечестоплътен ми стига.
awe kak da ne obry6ta6 we.?????!![]()
az sega sym v USA i v4era 6 i 7 4as ni bqha razdelili da momi4eta i mom4eta v dve zali i na nas (momi4etata) ni govori edna Peggy Johnston. tq e doktor za takiva intimni raboti. Ta po4na da govori za si4ki vidove zarazni bolesti pri sex a te sa okolo 30 i nakraq zavyr6i s HIV. I govori tq za takiva zarazi i ima6e s ne6to kato herpesi i malki pup4ici i za dr raoti.... ama tfa s pup4icite i herpesite kaza 4e ne moje da se mahne i ako muja go ima dokato se EbEt* toi ti go prefurlq na tebe ili vob6te samo pri dopir na organite.A i o6te ne6to ako toi go ima na vyrha na pi6kata i se fuckate bez prezervativ to i na tewe 6ti izleze tama vytre, moje s prezervativ ama ako go ima po topkite prezervativa ne pokriva i moje da go fane6 okolo.
![]()
Sry ne me biva v obesneniqta...![]()
Не е от хигиената, а това което споменаха. Такива образования е нормално да ги имат момчетата в тийн възраст, че и малко отгоре.
Приятен ден.