- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От какво зависи количеството сперма?
От какво зависи количеството сперма,която изхвърля мъжа по време на еякулация?
т.7
krem4et0
И да ме интересува и да не ме интересува-не ми пука !!!
от много неща
от кога не е свършвал
от това кво е ял
от здравословното му състояние
от възрастта
от възбудата
Най-вече тия двете с лек превес на второто според менПървоначално написано от WILD__BOY
Зависи си и от самия човек, тоест генетично. Един гинеколог ми е казвал, че българите по принцип имаме повече сперма. Това във връзка с презервативите - резервоарчето им е 1 кубик, а ние цепим по 3,4,5,6 кубика![]()
Първоначално написано от WaKo
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
zdrasti zna4i ot kakvo zavisi li nai ve4e ot koga ne goe pravil ot zdravoslovnoto my sastoqnie vazrasta i mnogo dr.
Az cepa po 19Първоначално написано от tisho21
![]()
Първоначално написано от WaKo
![]()
![]()
Ако си кон можеПървоначално написано от Guesta5554
![]()
Ми при мен всеки път е различно.И аз не знам по какъв начин точно се измерва ,а и никога не съм се интересувам колко сперма изхвърлям.Най-точно и научно казано.Във въздушна среда много бързо губи своята гъстота. Видът и количеството на спермата са индивидуални и зависят от честотата на семеизпразване.Обикновено за нормални стойности се приемат от 2 до 10 мл или от около половин чаена лъжица до цяла супена лъжица.Представете си в 1гр. трябва да има 10 милн. сперматозоиди дали има значение колко ще бъде.![]()
![]()
![]()
ПС:За по-малки стойности ефект оказват стресът, влошената околна среда, носенето на тесни панталони, алкохолът, тютюнопушенето и наркотиците.(ТАКА,ЧЕ ПАЗЕТЕ СЕ МОМЧЕТА!!!)
не ми дреме важното е става кефа.
muhahahahhaПървоначално написано от ubuntu
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Komplexno. Kolko vreme si nasubiral, genetichno, koga si se praznil...
Eating isn't cheating - Arnold
Таблетки за увеличаване количеството на спермата - http://track.maxatin.bg/product/Maxa...8&bid=advandec Лично съм го ползвал и много ми помогна.
Димитре.. ясно, рекламата продава, ама не и твоята