.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 11 от 16 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 391

Град
    Е там...
    ол да мия кенефи ти мноо гилми гледаш бе кретен
    а ти от къде се взе бе...

няма смисъл да пиша в тая тема то се е видело че БГ е пълна с идиоти дето се имат за нещо...
    маината ви!!!!

И да неграмотен съм но поне не млиекам....

Супер фен
    Град
    Своге
    Няма нищо друго,с което да се гордея повече от това,че съм българка.Гордея се с имената на големите българи в миналото,борели се за България,гордея се с историята,с културата,с традициите на българина,с худ. литература...

За държавата вече е отделен въпрос,срам...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    ол да мия кенефи ти мноо гилми гледаш бе кретен
    а ти от къде се взе бе...

няма смисъл да пиша в тая тема то се е видело че БГ е пълна с идиоти дето се имат за нещо...
    маината ви!!!!

И да неграмотен съм но поне не млиекам....
    Единствения, който се държи идиотски, просташки и като див селянин в тоя раздел на форума си точно ти... Обиждаш, квалифицираш, поставяш определения за българите в България...
    Имаш най-смешната логика- който живее в България е селянин и готово, аз съм големия "мъж" и "пич" затова че отидох в чужбина.
    И не знам какви "Гилми" гледам, ама виждам ти какви гледаш- тъпи американски...
    И кой те знае какъв развален български говориш, така че замълчи верно...

Да се гордея е доста силно казано.Обичам България и се радвам,че съм българка,но и от части се срамувам от този факт,понеже за мен това е най-пропадналата държава на света за този момент. Жал ми е,че сегашното полужение е такова и точно заради това искам да напусна България.Винаги ще я обичам,но тук не може все още да се живее човешки.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Цитирай Първоначално написано от magneziq
    Да се гордея е доста силно казано.Обичам България и се радвам,че съм българка,но и от части се срамувам от този факт,понеже за мен това е най-пропадналата държава на света за този момент. Жал ми е,че сегашното полужение е такова и точно заради това искам да напусна България.Винаги ще я обичам,но тук не може все още да се живее човешки.
    В чужбина е 100 пъти по - тежко. Ама българинът си е упорит, издръжлив, но и безкрайно тъп понякога. Ако някой живее кофти тук, не му е виновна държавата, сам си е виновен. Разликата между българина и останалите народи е, че те не чакат на готово от държавата, а се борят сами за благото си. И като излязат нашите в чужбина, почват да си търсят работа, не хранят тамошните политици.
    Иначе - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! Аз тук съм роден и тук ще умра!
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Град
    Wonderland
    Срам ме е ,че съм българка,даже не споменавам от къде съм....по-добре.

Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Цитирай Първоначално написано от magneziq
    В чужбина е 100 пъти по - тежко. Ама българинът си е упорит, издръжлив, но и безкрайно тъп понякога. Ако някой живее кофти тук, не му е виновна държавата, сам си е виновен. Разликата между българина и останалите народи е, че те не чакат на готово от държавата, а се борят сами за благото си. И като излязат нашите в чужбина, почват да си търсят работа, не хранят тамошните политици.
    Иначе - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! Аз тук съм роден и тук ще умра!
    Абсолютно си прав човек, но за съжаление повечето от пишещите в този раздел на форума едва ли ще те разберат... Те са американизирани, глобализирани и т. н. мозъчета, за които е срамно да се наречеш българин... За които Родината не означава нищо, а почти всичко се свежда до финикийските знаци, заради които са готови на абсолютно всичко. Какво да говорим, важното е, че такива като нас ги има и винаги ще ги има и ние няма да оставим България на произвола на съдбата.
    Срам ме е ,че съм българка,даже не споменавам от къде съм....по-добре.
    Казвай че си таджикистанка от пакистански проиход тогава... Айде да не те обиждам, че обиди не се толерират във форума, но точно това заслужаваш в момента с подобно идиотско изказване...

Град
    Wonderland
    Като не знаеш какво е мнението на цивилизованите страни относно България ,не се пали много!!!!!Уважават повече африканци,иранци,пакита ,индийци и т.н.т.

"Цивилизовани" страни ли? Кои бе, кои са тези "цивилизованите" и с какво точно са цивилизовани, ще ми кажеш ли?
    Тея дето легализираха браковете между педераси и лесбийки ли? Дето позволяват на същите да си осиновяват деца ли? Дето са легализирали наркоманията и проституцията? За тези ли "цивилизованите" ми говориш? Е през половия член ми е мнението на подобни западни и америнаски отрепки за мнението им за България.
    Предпочитам да съм "нецивилизован" и консервативен, но да си остана винаги горд с рода си, историята си и страната си, отколкото да стана като тези "цивилизованите" и "нормалните"...

Град
    Wonderland
    Няма нищо лошо проституцията да е легализирана-това все пак е най-древната професия,относно браковете между хора от един и същи пол-при положение,че те искат да са заедно,никакви закони не може да им попречат,не виждам нищо лощо.Относно легализирането на наркотици-тревата е легализирана в Холандия,а те е страхотна държава,в която съм имала шанса също да живея.Излез от собствената си черупка и недей да мислиш,че светът свършва с България.

Браво, браво мойто момиче, страхотен морал и ценностна система имаш...
    Ми то на педофилите им харесва с малки деца, тогава да ги легализират и тях, какво ще кажеш? Те го искат, можеби трябва да им позволим, а?
    Ма дай всичко да позволим, всеки да си прави каквото му харесва и това е...
    Примерно мен днеска ми харесва някое момиче на улицата и ми се иска да правя секс с нея. Е, да я питам ли тя дали иска или не да прави секс с мене щом на мен ми се иска?

Кристо бате те в Холандия и педофилията е легална Границата за правене на секс е 12 години. Да не говорим ,че пенделите могат да осиновяват деца .Просто деградацията е пълна.
    Да обобщим за да си "цивилизован" трябва да примеш:
    педалите, педофилите, секса между малолетни ,наркотиците ,парите и вещите да са над всичко за човека ,да се възхищаваш на престъпниците , разни емигранти и малцинства да ти се качват на главата да не се гордееш от това ,че си бял за да не засегнеш някой!? докато другите раси могат да се гордеят,да възхваляваш Сащ като защитник на "демокрацията" и "мира" в света рда възхваляваш ЕС ,всичко що е американско да е най-доброто за теб и единствения добър национализъм да е америкнският. Да не казваш истината за да не засегнеш някой!?Въобще американицзацията и криворазбраната толерантност е пълна.
    Те американсите геополитици отдавна са я измислили тази концепция още през студената война Сащ да е защитник на "свобадата" на хората тоест да са крайно либерални.И по този начин да мариканизират света и да постигнат глобално господство.Ама такива като SoFarSoG00d си мислят че е това се прави за по добро бъдеще на целия свят SoFarSoG00d само да те питам за устойчиво развитие чувала ли си и колко още според теб ще изкара с тези темпове на потребление западната цивилизация?
    Еми и Аз се присъединявам към Кристо:
    Да им пикам на "цивилизацията"!

Град
    Wonderland
    Холандия е страхотна държава,с високи стандарти,качествено образование,просто имах шансът да живея там известно време и ми хареса!

Град
    Earth
    Гордея се че съм Българка гордея се с природата със забележителностите с исторята
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Горд съм със това че български ми е фоклора въпреки че не намирам нишо горделиво във националноста ми.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Холандия е страхотна държава,с високи стандарти,качествено образование,просто имах шансът да живея там известно време и ми хареса!
    Е да, за теб парите са най-важното нещо в живота, как иначе...
    И какво му е толкова "качественото" на холандското образование? С какво е по-качествено от българското, айде кажи ми? Верно, тук така станаха нещата, че учениците са се качили на главата на учителите, обаче образованието ни все още си е нормално и добро.
    А в Холандия се сещам защо е "по-добро" образованието- просто защото се учи супер малко и се участ основно елементарни неща.
    А тука образованието е "некачествено" щото не ви пишат 6-тиците ей така, заради черните ви очи... И щото се учат понякога трудни, но важни и значими неща. Ето затова е "некачествено" българското образование.
    Ама такива като SoFarSoG00d си мислят че е това се прави за по добро бъдеще на целия свят SoFarSoG00d само да те питам за устойчиво развитие чувала ли си и колко още според теб ще изкара с тези темпове на потребление западната цивилизация?
    Е разбира се брат, то специално за нея мислят и за нейното добруване, как иначе... Тя затова с толкова жар и плам ги защитава, защото им трябват такива заблудени душици като нея, благодарение на които се крепи цялата им глобална "демократична" система...

SoFarSoG00d само да те питам за устойчиво развитие чувала ли си и колко още според теб ще изкара с тези темпове на потребление западната цивилизация?

Град
    Wonderland
    Не ме интересува.България нулево развитие има.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Не ме интересува.България нулево развитие има.
    Кво гледаш развитието значи, ако България има добро развитие ти ще си горда че си Българка, ако не майната и на България ти си срам бе абсолютен срам как може да не почиташ родината си.
    По темата въпреки че съм само четвърт Българин съм горд че съм такъв.Верно държавата не е с голямо развитие, но защо заради това да не обичаме родината си.
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Аз не живея в България, но винаги съм била и ще бъда горда, че съм българка!

Eстествено,че съм горд.Горд ще си остана,защото ще си остана и Българин!

Вижте какво сайтче спретнах по въпроса
    www.velikitebg.hit.bg Продължавам да го работя таке че без злобни коментари ако може

Тотален разгром на нас гордеещите се над негордеещите се

Голям фен
    Град
    по морето
    да, гордея се , че съм българка!
    България на три ПЛАНЕТИИИ (хехе )

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Да, макар че съм разочарован от повечето хора и политическата същност на държавата.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си