- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ
Естествено, че се гордея, че съм българка.. Обичам родината си въпреки, че не бих се върнала..
Повече от всичко се гордея че съм българин .. \/
3 Doors Down - Here Without You
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА,ако може да се нарече такава
бе аз от корена си не мога да избягам, ай не искам
ма някси искам Българската младеж да не е толкова проста колкото е сега, и тея селяци да спрат да псуват София, защото ако я няма София, няма да ги има и тях...
и го доказваш с тоя негър на аватараПървоначално написано от ILoweSea
ЕВАЛА !!!![]()
Естествено,въпреки че може да ми се наложи да е напусна защото нашите искат да се местим в Америка ..Дано нашите да си променят решението,и да не се местим само за това се моля.
![]()
то така се ходи в америкаПървоначално написано от selens
ха-ха...
продължавай с мечтите си
Не мечтая аз а родителите ми а и те имат финансовата възможност да отидат,но все още се колебаят а аз се моля да се откажат.Първоначално написано от Nakadah
![]()
всички сте много наивниПървоначално написано от selens
но американската имиграционна система не допуска нови хора, ще отидете като бегълци, и след 4-5 години ще ви изхвърлят като песове....
ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЕКЗАЛТИРАНИ ЧУВСТВА НА ПАТРИОТИЗЪМ Или поне ако сте такива дайте своите причини за това родолюбство!
не не се гордея.За какео да се гордея?! септември заминава да уча в чужбина и със всеки изминал ден ставам все по нетърпелива да се махна от тук като виждам простащината и селянията по улицата.Да не говорим каква асоциация правят хората навън като чуят България.Предпочитам да ме смятат за рускиня от колкото за бг. макар че това няма как да се промени...
в града можеш да отидешПървоначално написано от dhjb
но от селото да се махнеш не можеш!!!
^^отвори си очите и погледни че вече всичко се е превърнало в едно голяма село!
Аз се гордея че съм българка, но особено в днешни дни НЕ се гордея с България. Такава цигания е станало, такава селящина. Ето днес излизам из града и насред центъра двама пияни мъже свирят на гайда и една жена им танцува. Пътищата - от всякаде "дупка до дупка". Като седнаш на кафе поне 3-4 циганина минават да просят. Докъде стигнахме .. само в нашата страна се продават фалшиви армани, версаче и прочие под път и над път и никой не им прави забележка че копират лого .. разхождам се из Слънчев браг по сергийките и един циганин продава дънки уж армани .. тате пита: колко струват , оня вика :е като за българо 4о лв .. и ква е разликата българин ли нее*и му майката тези наще министри прости дето уж се грижат за бг .. просто даржавата пропада а те си вирят краката на масите .. охх я да не се отнасям и да си земам багажеца и за чужбина .. 6те си остана само с гордостта 4е съм българка но не и с бг ;хХ
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
В такъв случай се гордей, че си туркиня, циганка или еврейка... Баси тъпите "българи" дето ги имало, и после се чудим защо не можем да се оправим. С такъв материал както се изказва Баце Бойко оправия няма. Те не си знаят историята на рода, не знаят Българската история и имат някакви претенции, коментират България каква е и какво е постигнала?! Виж се първо ти бе момиченце, седни прочети някоя книжка за историята на Българския народ, за постиженията му, които ти явно не искаш да видиш, а после коментирай. Как може да не знаеш нищо и да се излагаш като циганин на изпит по Български език?
Добре бе, стойте си в тъпата България! Толкова по зле за вас! Като искате да живеете в миналото и да се гордеете с ''величието на България'', което е било преди мнооооого векове, живейте. В момента България е една ''тоалетна'' и условия за нормален живот няма! Два милиона българи се осъзнаха и напуснаха ''тоалетната'' и още много ще я напуснат, защото мислят с главите си! А на kristo ще кажа само, че много добре знам историята на България, но няма да лея сълзи по нея, а ще гледам напред в бъдещето, а бъдещето на България е трагично!
БЪЛГАРИЯ ПОД ВСИЧКО!![]()
Поредният боклук не оценяващ това, което му е дала България всъщност, ти НЕ заслужаваш да живееш нормално...Първоначално написано от gigaherz
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Абе разбирачи марш в чужбина а вие какво направихте за БЪЛГАРИЯ да не е в тва положение та сте недоволни така че мислете бягайте лошото е че като идете там и ви питат кви сте вас ще ви е срам да кажете от къде сте защото вие не заслужавате да се наречете БЪЛГАРИ и по добре такива като вас са измет неблагодарна вие не осъзнавате че живеете в рая.Вие не цените какво сте наследили какви сме били преди и какви ще бъдем.
ТАМ КЪДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ !!!
Support your local club!!!
Един ден като някой убие(не дай си Боже) някой ваш близък или роднина и му дадат 2 години условна присъда както на Стависки,ще видим колко ще обичате България!
^това аргумент ли е? Ти си малоумен...
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!