.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 14 от 16 ПървиПърви ... 410111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 391
    Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Да то такива работи само в България стават ама сте едни и вие правете квото знаете после да не да ревете колко ви е мъчно за БЪЛГАРИЯ и как искате да се втрнете ама нема да можете айде марш на запад ходете при бездушнити чужденци които само бачкат и нищо друго те са машини и обръщат внммание само на най близките си айде кинете

Support your local club!!!

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от tsoko
    Да то такива работи само в България стават ама сте едни и вие правете квото знаете после да не да ревете колко ви е мъчно за БЪЛГАРИЯ и как искате да се втрнете ама нема да можете айде марш на запад ходете при бездушнити чужденци които само бачкат и нищо друго те са машини и обръщат внммание само на най близките си айде кинете
    Много филми гледаш...

Оставете го гигахерца, мисля, че е под достойнството ни да коментираме антибългарските му драсканици

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Оставете го гигахерца, мисля, че е под достойнството ни да коментираме антибългарските му драсканици
    Прав си с такова нищожество няма смисъл да се занимаваме !!!!

Support your local club!!!

Град
    София
    kristo написа:
    Оставете го гигахерца, мисля, че е под достойнството ни да коментираме антибългарските му драсканици Confused Confused Confused

tsoko написа:

То и вие след време ще искате да се махнете от България, но ще е късно.

Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    kristo написа:
    Оставете го гигахерца, мисля, че е под достойнството ни да коментираме антибългарските му драсканици Confused Confused Confused

tsoko написа:

То и вие след време ще искате да се махнете от България, но ще е късно.
    Така ли? Искаш ли да се хванем на бас, че при никакво положение и никога няма да се махна от България? Ще ходя в чужбина, я се разкарай, смешко...

Град
    София
    kristo написа:

Така ли? Искаш ли да се хванем на бас, че при никакво положение и никога няма да се махна от България? Ще ходя в чужбина, я се разкарай, смешко..

Хващаме се. И пиши пак като заминеш. Tsoko също.

kristo написа:

Така ли? Искаш ли да се хванем на бас, че при никакво положение и никога няма да се махна от България? Ще ходя в чужбина, я се разкарай, смешко..

Хващаме се. И пиши пак като заминеш. Tsoko също.
    не се хващай, че ще загубиш. Особено ако се хванем за пари и то колкото предложиш. Но ти гарантирам, че ти ще си губещия. Ще се чудиш какви кредити да теглиш и от кого да искаш на заем, за да ми платиш...

@ гигахерц : Тихо . Жалък предател на родното ! Толкова хора да дали живота си за радината ни, а ти я оплюваш ! България това е свята дума за мен. Обичам страната ни повече от всичко на света ! ГОРД СЪМ, ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН !

Град
    София
    Ravage написа:

Толкова хора да дали живота си за радината ни, а ти я оплюваш !

Вярно е, но това далеч не е достатъчно, за да се гордея с произхода си!

Ravage написа:

Толкова хора да дали живота си за радината ни, а ти я оплюваш !

Вярно е, но това далеч не е достатъчно, за да се гордея с произхода си!
    А сетих се, трябват ти пари... Не пари, много пари. И половин България да бачка за тебе. Тогава може и да станеш "горд българин". Ако това, че толкова много велики българи са дали живота си за идеала България за теб не е повод за гордост с произхода ти, то не виждам кое може да бъде. Ти си патологичен случай на промит от материализъм мозък... Както и да е, в крайна сметка си ми вече тотално ясен и безразличен.

Град
    София
    Нищо вече не може да ме накара да се гордея, че съм българин, при положение, че и от Европейския съюз вече ни мразят.

Нищо вече не може да ме накара да се гордея, че съм българин, при положение, че и от Европейския съюз вече ни мразят.
    Хах, за теб мнението на Евросъюза за България е по-важно от собственото ти за нея... ето затова сме в това положение - патрер. На мен пък ми е през оная работа мнението на ЕС за България. Един ден България ще се оправи и то със или без него. Изобщо не ми пука за тяхното мнение, и те като теб не правят разлика между Станишев-Доган-Кобурготски и редовия българин, който е истинското олицетворение на България. А редовия българин е честен и почтен човек, не крадец и мошеник като тримата боклуци, които изброих по-горе, които така или иначе нито са българи, нито имат нещо общо с България.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Хах, за теб мнението на Евросъюза за България е по-важно от собственото ти за нея... ето затова сме в това положение - патрер. На мен пък ми е през оная работа мнението на ЕС за България. Един ден България ще се оправи и то със или без него. Изобщо не ми пука за тяхното мнение, и те като теб не правят разлика между Станишев-Доган-Кобурготски и редовия българин, който е истинското олицетворение на България. А редовия българин е честен и почтен човек, не крадец и мошеник като тримата боклуци, които изброих по-горе, които така или иначе нито са българи, нито имат нещо общо с България.
    Да де, ама кой ги избра тези тримата? Точно народът, а не Брюксел...

Град
    София
    kristo написа:

А редовия българин е честен и почтен човек.

Човече излагаш се. Точно за българина да го кажеш това - излагация!

kristo написа:

А редовия българин е честен и почтен човек.

Човече излагаш се. Точно за българина да го кажеш това - излагация!
    Кой го казва - най-голямата излагация, която съм виждал някога във форума- това си ти. Ако ти се отъждествяваш с тия тримата бандити, с кражбите им и глупостите им, аз знам, че 99% от българите нямат нищо общо с делата им. Българите сме трудолюбив и честен народ, честен понякога до глупост, но честността е над всичко все пак, каквато и да е цената за нея. Кажи ми кой обикновен българин краде, не работи, не учи - няма такива освен синчетата на комунистическата номенклатура, на които всичко им се позволява и дава наготово.

Град
    София
    ^И тук пак важи въпросът, който зададох: А именно кой ги избра тези тримата? Народът.

Град
    София
    Няма да споменавам имина, но ще кажа, че познавам поне четирима от обкръжението на моето семейство, който мамят и крадат като невидели.

kristo написа:

аз знам, че 99% от българите нямат нищо общо с делата им.

О, да. Те само гласуват за тях и ги вкарват в парламента. То това нищо не е. Да ти припомням ли,че 2001 година Саксгобурготски дойде с гигантско мнозинство и направи коалиция с ДПС. Резултата - МИЗЕРИЯ до безкрайност, но НЕ - българския народ, защото е много ''умен'' както казваш, 2005 година избра Станишев, който направи коалиция с НДСВ и ДПС. Резултатът е ясен - ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ!

Ето това е ''умния'' ни народ.

Еми НЕ - няма да стоя тука, за да работя за тоя ''умен'' народ!

Първо 2001 никой не е очаквал Симеон да се коалира с ДПС и да се окаже такъв голям мошеник и боклук. най-малкото сме си мислили, че понеже баща му е бил един достоен и голям управник на България, синът му и той ще бъде такъв, но уви - лошо сме се излъгали и какво можехме да направим, след като преди това пък Костов се изложи и остави България в незавидно положение?

Нормално е да се търси разбиване на двуполюсния модел на БСП и СДС, който се видя, че не доведе до нищо положително. След това "царя" тотално се провали и нямайки избор по-голямата част от българите не отидоха да гласуват, защото тогава нямаше друга реална алтернатива освен току-що прохождащата, но все още слабо известна и непопулярна Атака, и БСП пак спечели.

Сега пък спечелиха ГЕРБ и Бойко, на който аз лично нямам доверие, но пък разбирам сънародниците си - това беше по-скоро протестен вот срещу БСП-ДПС-НДСВ. Пък в крайна сметка дано се издъня в прогнозите си за ГЕРБ, но още от самото начало виждам, че за съжаление няма да стане така. И все пак скоро ще е момента когато на власт най-после ще дойде нормална патриотична и реформистка партия, която да не е продукт на системата(тоест на БСП, "бившото" БКП).

Така че няма за какво да обвиняваш българския народ - избор особен нямаше нито 2001, нито сега 2009, но по-добре отколкото да не се гласува изобщо и Доган да състави самостоятелно правителство.

Град
    София
    kristo написа:

избор особен нямаше нито 2001, нито сега 2009,

Точно 2009 имаше най-голям избор, защото имаше и ГЕРБ(на които аз вярвам), и любимата ми - РЗС. Но ако и ГЕРБ се провали, то тогава наистина няма никаква надежда.

Град
    София
    kristo написа:

избор особен нямаше нито 2001, нито сега 2009,

Точно 2009 имаше най-голям избор, защото имаше и ГЕРБ(на които аз вярвам), и любимата ми - РЗС. Но ако и ГЕРБ се провали, то тогава наистина няма никаква надежда.
    Не вярвай толкова на РЗС и Янев, защото това, което чуваш от него 50% не е истина, а клевети. Казвам ти го като човек, който е проверил информацията за някои от хората, които той плю. Отделен е въпросът, че той се крепи на израелски финансисти и МОСАД.

Кое казано от Яне Янев е клевета по-точно? Източванията на Мургина чрез ДДС за десетки, стотици милиони евро ли са "лъжа" или наличието на радикален ислям в село Рибново е лъжа?! И това, че ДПС тотално се оля с изборния туризъм и купуването на гласове, което беше разследвано от РЗС и ВМРО и доказано чисто теоретически и практически? Или пък че мутрата Гриша Ганчев, който му отправя смъртни заплахи е тотално феодализирал Ловеч и Ловешка област чрез финансовата си(мафиотската си по-точно) империя?

Е, какъвто и да е Яне Янев, поне чрез делата си направи нещо, доказа с факти мафиотски сделки и престъпления, за които другите говореха само на теория и чрез популизъм(както баце ти Бойко и даже Волен Сидеров и Атака).

А това за финансирането му от Мосад е жалка и смешна клевета. Докажи го?! Това, че си сътрудничел с някакви бивши шефове на Мосад не означава нищо, не означава че е финансиран от тях. То ако беше техен човек, ако разполагаше с такъв огромен финансов ресурс сега да е спечелил изборите, ама нито имаха медийния комфорт на ГЕРБ, нито имат собствена телевизия пак както ГЕРБ(телевизия Европа) и т. н.

Град
    София
    Ако ще и с Мосад да работи - не ми пука. Важното е,че разкрива един по един боклуцити, които крадяха България през последните 20 години. Относно Гриша Ганчев - не мисля, че е от ония олигарси, които за забогатяли незаконно, но кой знае. По-скоро Яне трябва да разследва Станишев, Доган, Златомир Иванов, Младен Михалев, братя Галеви(само като си помисля, че замалко не станаха депутати и ми се повръща) - eто това са истински държавни престъпници.

Град
    София
    Кое казано от Яне Янев е клевета по-точно? Източванията на Мургина чрез ДДС за десетки, стотици милиони евро ли са "лъжа" или наличието на радикален ислям в село Рибново е лъжа?! И това, че ДПС тотално се оля с изборния туризъм и купуването на гласове, което беше разследвано от РЗС и ВМРО и доказано чисто теоретически и практически? Или пък че мутрата Гриша Ганчев, който му отправя смъртни заплахи е тотално феодализирал Ловеч и Ловешка област чрез финансовата си(мафиотската си по-точно) империя?

Е, какъвто и да е Яне Янев, поне чрез делата си направи нещо, доказа с факти мафиотски сделки и престъпления, за които другите говореха само на теория и чрез популизъм(както баце ти Бойко и даже Волен Сидеров и Атака).

А това за финансирането му от Мосад е жалка и смешна клевета. Докажи го?! Това, че си сътрудничел с някакви бивши шефове на Мосад не означава нищо, не означава че е финансиран от тях. То ако беше техен човек, ако разполагаше с такъв огромен финансов ресурс сега да е спечелил изборите, ама нито имаха медийния комфорт на ГЕРБ, нито имат собствена телевизия пак както ГЕРБ(телевизия Европа) и т. н.
    Хахаха. Факти? Нима? И им повярва? Аз познавам един-двама от хората, които плю и много добре знам за какво става въпрос но няма да ти го кажа, защото скоро ще им съд и Янев ще си носи последствията за това, което говори и лъжите, които хвърля в пространството. Ти му вярвай, аз съм виждал с очите си лъжите, които сипе и съм ги виждал не с високопарни думи по телевизията, а на живо в документационна форма. Той каквото ще да говори. Още малко да поговори и цял живот няма да може да се наплаща по дела за клевета.

Точно евтин популизъм използва Янев и ми е много смешно как половината, че и отгоре български народ му се връзва. Но ще има справедливост и там някой ден. И аз не казах, че всичко, което говори е лъжа, а само 50%.

А за евреите, ако гледаше Новини щеше да си видял. По БТВ точно преди изборите господин ти Янев цъфна на специална пресконференция с въпросните господа финансисти и агенти на МОСАД и за да не голословя и да се правиш пак на недоразбрал:

http://all.actualno.com/news_247123.html
    http://www.mediapool.bg/show/?storyid=152230
    http://www.vsekiden.com/?p=50930
    http://dnes.dir.bg/2009/06/23/news4655421.html
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...rba_s/?ref=rss

Град
    София
    Яне има депутатски имунитет(това според мене трябва да бъде премахнато, защото и Волен Сидеров се криеше зад него, а бие хора по магистралите). Както казах - Няма никакво значение дали работи с Мосад - важното е, че не само говори, но и ДЕЙСТВА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си