- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ
Абе хубаво вярвай си му! Твой си е избора.Първоначално написано от gigaherz
Аз го виждам какво говори и какво от това, което говори е истина и какво е евтин популизъм, на който българският народ се хваща.
Въпрос на избор.
kristo написа:
Източванията на Мургина чрез ДДС за десетки, стотици милиони евро ли са "лъжа"
Не са милиони - над 1 МИЛИАРД ЛЕВА! Тая крадлива мръсница - в затвора до живот!
Та по темата..кратък,ясен отговор ще дам.
Да,гордея се![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Да горд съм че съм българим трябва да сме благодани на наще прадеди че са не освободили защото колкото и смешно на някой да зучи можели да сме под турско робство и сега
Гордея се и то много, може да не сме идеалната държава, но историята говори много за нашия народ, през какво сме минали, какъв тежък път сме извървели, за да стигнем до тук!
Да, горда съм, че съм българка и ако имах възможността да избирам къде да бъда родена и да живея винаги бих избрала България.
Левски завинаги!
гордея се но не чак толкова ако тръгна да изреждам причини няма да ми стигне целия форум![]()
ОБИЧАМ ТЕ
Тези който не се гордеете че сте българи искам да ви попитам какво изобщо правите в България ? Какви сте вие ? еничери турци които живеят в Бългаиря ? Мангали които са недоволни от себеси и си го изливат на България ? НА САПУН! България за българите грабителите ВЪН!![]()
Ей заради такова мислене като твоето никога няма да се оправим, щото проблема си е в мисленето на хората. Докато не се научите да зачитате чуждото мнение и другата гледна точка, и спрете да се правите на големи националисти и патриоти, няма да се оправим. Просто в България няма толерантност и това е. Не можеш да обвиняваш другите хора за избора им. Що не си гледаш ти себе си и бъдещето си? Не мислиш ли, че така е най-добре? Нито съм виновен, че България е такава, нито съм искал да е такава, нито съм я направил такава. Не искам да живея в такава държава и затова ще ходя да уча в чужбина и после да живея там. Щото не те знам дали си ходил в друга държава и дали си живял, но мога да ти кажа, че изцепки като нашите никъде на запад няма! Тук където съм аз хората знаят какво е търпение, знаят какво е дисциплина, правила и т.н. Те мислят цивилизовано и уважават избора ти, какъвто и да е той. Никой няма да ти се изсмее или подиграва за нещо. Няма какво да съм горд, че съм българин, не съм някакъв националист, нито патриот, но не се и срамувам от България. Държава като държава, националност като националност, за мене няма значение какъв си и откъде идваш. Не е най-хубавата държава, но има и много по-зле от нас. Само че промяната, която се иска няма да дойде, докато всеки не си промени мисленето.Първоначално написано от INSIDER
Ами ДА! Горд съм що за българин е този които не се гордее с собствената си държава България! Е имаме си и кусури разбира, се но какво трябва да седим и да ругаем ли ?
Разбирасе че съм горд да съм Българин.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
България над всичко, я!
А, за тези, който смятат, че сме по-назад от другите Евро-държави грешат![]()
Там, където аз съм, масата от хората са по-прости от колкото някога съм могла да си представя. Като сложим настрана и първичното отношение към чужденците, разбира се. Повтарям, има и свестни хора, но повечето са въздуж под налягане.
Ще кажете- 'ма то в България да не е по-различно?
Ще ви отговоря - Разликата между българите и повечето европейците с които аз съм си имала работа е- (Повечето) Българи, които са прости, имат мозък в главата, но не го ползват (както трябва), а (повечето) от другите от Европа, които са прости - нямат мозък в главата, а държавата не желае да им го дари.
Та хора, замислете се. Родина И държава, мачкана с години от външни фактори, ОЩЕ съществува, и то с пълни сили, както се казва 'Напук на душманите'
И не ги слушайте кой знае колко българите живущи в чужбина, хвалейки я чак пък толкоз, 'щото те скоро ще се прибират, ако други фактори не ги държат там.
България завинаги !![]()
П.П. - Егаати дългото съобщение.![]()
да![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
ЪП
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Горда съм че съм Българка. Дори да искате да се изнесете от България, вие не сте никой докато не си обичате родината, никой не уважава някои който не уважава себе си, а България е част от вас.
Чакайте да видите колко ще ви липсва като сте на пет хиляди километра че и повече от мястото където сте израсли и където ви са приятелите и роднините.
Да, има ужасни проблеми и политицети ни са под всякаква критика (Бати Бойко) но все пак, ние сме изклучително умна и красива раса искам да ви кажа. Гледам, гледам и не виждам много, много хора които са като нашите момичета и момчета.
Просто, образованието ни масово запада. Този потенциал който всички имате го хабите защото нямата мотивация, а какво да ви мотивира като гледам какъв ад е станало? Всички трябва да бягаме навън за да се надяваме на нормален живот. Не може да си живеем в собствената държава нормално освен ако не сме корумпирани политици или мутри някви.
Хора, моля ви, гледайте си даскалото, знам колко е отвратително в България и как учителите масово не им пука, ама имаме нужда от умни хора, не от овце за да я правим тази държава не да бягаме от нея.
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
гордея се,че съм българин,но определено не се гордея,че съм част от този народ В МОМЕНТА...отвратен съм и от чалгата и от циганията,която е превзела цялата държава,плоските и малоумни разбирания,както и всичко,което се случва,хората просто са гадни и себични,няма привързаност,няма взаимопомощ,сякаш не сме 1 народ,ами безразлични чужденци 1 към друг...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
това ни е най - голямата грешкаПървоначално написано от Stan4o123
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
за мен няма точен отговор. от части се гордея. по историята ни, държавата е олицетворение за думата ,,страхотна,,. но сега не е така. бих казала че съм 78% горда![]()
Естествено, че се гордея
че какво ни е освен че сме бедни в сравнение с богатите
Мирна, спокойна и красива държава е България. Ако всеки сам преодолее собствената си лакомия и алчност ще станем и богата държава.
Не ми харесва само, че сме алчен и лаком народ, а сме започнали да се превръщаме и в лош и коравосърдечен. Но Господ си знае работата. Докато не се променим няма да сме богати.
http://vbox7.com/play:abb66abf
Обичам родината, мразя държавата.. Горд съм.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Създателят май не се гордее!!!!
Как нямам грам правилна пунктуация в тази анкета!!!
НЕ!На кое отгоре да съм горд?Това, че е пълно с чалга и е пълна цигания?Или, че сме най - бедни в цяла Европа?Айде моля Ви се, янма нужда от излишен патриотизъм...
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
първо направи разлика между европа и европейски съюз и тогава ходи да пръскаш акъл, който нямашПървоначално написано от K0rTexXx