.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 16 от 16 ПървиПърви ... 61213141516
Резултати от 376 до 391 от общо 391
    Да! Естествено, че се гордея..тук съм се родила, тук е моето семейство, приятелите, близките хора.. тук е моят роден край! Обичам родината, мразя държавата!
    В България няма реализация, и всички го знаят. И заради това много млади хора отиват да работят на запад, като си мислят, че там е "рая"... но родината им липсва..

Град
    София
    Годрея се от миналото ни,от пра-дедине ни.
    Но попрнцип-НЕ.
    За какво да се гордея?
    За това,че младите хора бягат от страната ни?
    От това,че прдишното ни правителство,ни ограби по всякакъв възможен начин?
    От това,че ме е срам да се нареча българка?
    От това,че има хиляди гладуващи хора?
    Или може би от това,че деца,раждат?
    От това,че всяка трета майка,зарязва детето си по сиропиталища?
    НЕ,НЕ се гордея.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Как да се гордея с нещо, за което нямам никаква заслуга?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Аз харесвам родината ми - България, но мразя страната - България.
    Като се почне от полиците до…………

Мега фен
    Град
    Earth...
    Тъполудие,

Моля продължавате да не учите, да не ходите на даскало, да обеснявате как другите са най-велики, продължавайте да се жалвате! Колко идиоти съм видял да дойдат където съм аз и няма и 3 месеца да се върнат обратно в България защото тука няма такова като няма да работя...

Мързеливци с претенции...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Тъполудие,

Моля продължавате да не учите, да не ходите на даскало, да обеснявате как другите са най-велики, продължавайте да се жалвате! Колко идиоти съм видял да дойдат където съм аз и няма и 3 месеца да се върнат обратно в България защото тука няма такова като няма да работя...

Мързеливци с претенции...
    ПОКЛОН!
    Точно в това се корени проблемът.
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от mecho8888
    Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    НЕ!На кое отгоре да съм горд?Това, че е пълно с чалга и е пълна цигания?Или, че сме най - бедни в цяла Европа?Айде моля Ви се, янма нужда от излишен патриотизъм...
    първо направи разлика между европа и европейски съюз и тогава ходи да пръскаш акъл, който нямаш
    Разликата я правя перфектно, и мога да ти кажа, че сме най - бедни в ЕВРОПА!!!Акъла ми е в пъти повече от твоя
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от mecho8888
    НЕ!На кое отгоре да съм горд?Това, че е пълно с чалга и е пълна цигания?Или, че сме най - бедни в цяла Европа?Айде моля Ви се, янма нужда от излишен патриотизъм...
    първо направи разлика между европа и европейски съюз и тогава ходи да пръскаш акъл, който нямаш
    Разликата я правя перфектно, и мога да ти кажа, че сме най - бедни в ЕВРОПА!!!Акъла ми е в пъти повече от твоя
    Стига с тази чалга бе хорааа .... Не в нея е проблема ...
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

:)

ГОРДА СЪМ!ГОРДА СЪМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА!!!
    Кой каквото иска да казва България си е България,а ако не я харесваме-ние сме си виновни,защото хората правят държавата.Вярно,че не всичко е наред,но няма перфектни неща.Ние сме Велик Народ,щом сме преминали през толкова изпитания до днес и сме оцелели.БЪЛГАРИЯ-ВЕЧНА!!!
    *~*Za VsIcHkO Si ImA PrIcHiNa!!!*~*

Гордея се ,че съм българин!

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Аз също съм горда с това,че съм българка,защото България е страна,богата на култура,изкуство.Но от гледна точка на стандарта на живот,заплатите на работещите,цените,политика ,според мен България е много,много назад спрямо другите Европейски Държави.
    ПРАВИЛНИЯ КОМЕНТАР

Гордеете ли се, че сте българин2

Разговарях преди време с един американец. Той каза, че жена му учила история и толкова много я впечатлила българската история, че решили да дойдат да живеят и работят тук. Естествено, си помислих, какво е тяхната 300 годишна история, пред нашата - 1300. И те наистина живеят тук вече 4-5 години. Нека не се подценяваме като народ. Може би има някои, дори по-богати народи, които ни завиждат. И както се казва - горе главите. Щом сме тука, значи сме по-силни!

anonymous768631
    Guest
    Разбира се, че съм горд.
    А и държавата ни не е толкова зле, колкото са други държави, които са изкарвани като приказака и блян... Например САЩ... Не знам как тея хора поддържат общото убеждение, че тази държава върви нормално...
    Особено след като антропогенните процеси разяждат природата, социалната политика крета, валутата им е пред пълен крах, всяка една страна на планетата я мрази(явно или скрито) и е готова да пречи на САЩ всячески, етнически конфликти заради черния президент...

Абе, честно казано... Масоните, които за мен са намесени тук, няма начин, са доста изкусни в този занаят, а именно да промиват мозъците на простолюдието...

Ние от своя страна си имаме една стабилна валута, социална политика, която е наистина зле, но поне знаем, че по-надолу трудно... Икономическа политика, чиято единствена цел не е да замаже очите на населението, а да търси подобрение за постоянно в по-дългосрочен план. Също етнически конфликти, които никак не са конструктивни(както и 97% от всичките подобни в света)...
    Имаме известни предимства пред тях, а ни изкарват по-зле...

До автора:

като си горд че си българин поне се научи да пишеш на български
    Не ме е страх да умра, просто не искам да съм там когато се случи!!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Обичам България, тя е моята родина и като всеки друг родил се тук, изпитвам онази носталгия към нея, която само един българин може да усети.

С времето обаче, мисленето ми става все по песиместично, а то това се равнява и на реалистичното, имайки предвид в какво положение сме.

Няма друга като нашата държава, но от около година, година и нещо имам желанието да се махна от тук и да опитам да живея другаде.

Винаги съм си мечтала и желала да съм в Англия. Не знам защо, просто така. Искрено се надявам възможно най-скоро това да се случи.

Е, ако нещата се оправят може и да си остана но няма изгледи да стане.

И все пак - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Обожавам страната,мразя държавата !
    Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре.

Аз мн се гордея че съм БГ!♥ ..макар че живея в Испания ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си