- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ
Razbira se 4e se gordeq 4e sam balgarka!Kak ne......![]()
Много се радвам че съм 100% Българка, и винаги се гордея с това.Много ми е неприятно да ме бъркат с румънка, и направо се вбесявам.
![]()
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Като си горд,че си българин поне пиши грамотно!!!!Пише се "съм",а не "сам"!!!!Не мога да разбера какви българи сте като сте толкова неграмотни.....Първоначално написано от ludia_s
Поздравления затова, че си горда с българският си произход, но не разбирам защо те бъркат с румънка?!Първоначално написано от красивата_милейди
Мисля,че и преди съм отговаряла по тази тема,ама не помня.
Та аз се гордея,че съм българка и винаги ще се гордея.Имам много приятели чужденци и винаги се старая да им представя България в красивата и светлина.Доста от тях останаха изненадани от нашите история и обичаи.Впечатлени са от нашите природа,музика,чувство за хуморКоето мисля,че е добре и трябва всеки от нас да се стреми да представя страната по този начин,а не да се срамува.
Както хората са казали:"Ако ти не се уважаваш,никой няма да те уважава." Смятам,че същото важи и за държавата.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Горда съм и винаги ще бъда! сега стандартът на живот в България наистина е страшно зле,но все пак това е нашата страна! сега сме в това положение само и единствено заради самите нас и до голяма степен управляващите.за да се оправи България трябва повече осъзнати хора.трябва смяна на правителството,но това няма да се позволи,понеже това са нови 240 души.жалкото е че сега няма да се позволят партий с фашистки идей..защото точно такава ни трябва.точно от това се нуждаем...но всичко с времето си! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Нещата могат да се оправят само със стабилни и свестни закони...Първоначално написано от *Krisinka*
Например..за корупцията - създаване на организация която да следи както трябва за подпкупи и увеличаване на присъдите...за всеки лев от подкупа по 1 ден затвор..ако присъдата надвишава 70 години - конфискация на имуществото..
за малцинствата - детските надбавки да не дават чисти пари а да намаляват данъците...и това да става само ако семейството има доход поне 150 лв. на дете..
и т.н. и т.н.
лошото е че младите хора масово бягат от България...а така няма начин да бъде разкарана тая мърша която в момента управлява...няма как да бъдем управлявани от 60 годинишни комунисти и да бъдем добре..факт.
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от SiegHeil
трябват ни закони от рода на тези на Крум..също така ни трябва и пропаганда.много пропаганда.и сформиране на партия с фашистки идеи..
Аз затова съм за БНРП :>Първоначално написано от *Krisinka*
А иначе пропагандата е много мъчна история...всичките тея американски лайна които ни заливат от БТВ и т.н. трудно се измиват...ама ако има желание и активни хора всичко се постига...плакати му е майката.. ^^
For I am Winter born
БНРП и БНС се опитват да правят нещоПървоначално написано от SiegHeil
плакати..да..разни стикери..лепенки..плакати..п остери..и сякакви от този род...и пропаганда си е нужна...а колкото до желание и активни хора..има..малко са,но ги има...с приятели сме се опитвали да направим нещо..сформирали сме малки групи от хора..събрахме средства...разлепихме плакати..плакатите траеха по-малко от седмица и след това анархистите от градчето ни ги разлепиха..сега тук там се виждат да кажем 2-3 плаката в целия град...мъчно е положението ама аз лично вярвам че все някога ще се оправим.просто трябва да имаме акъл,желание,средства...
![]()
Само да не обърнете този раздел във форума или тази тема в място за пропаганда на БНРП и БНСПървоначално написано от *Krisinka*
.
Не, че имам нещо против въпросните партии, но определено има и други патриотични/националистически/ организации, като ВМРО например, които определено с не по-малко право могат да бъдат определени за достойни български националисти и патриоти. А и сами нито БНРП, нито БНС могат да направят каквото и да било. Освен това няма защо да се лъжем-не са особено поулярни сред националистическите партии и организации, в сравнение с Атака и ВМРО например. Пак казванм, не съм против двете споменати партии, но сами са загубени. Пък и като цяло българският национализъм не се ли обедини е за никъде. Но лошото е, че всеки се тупа в гърдите и се пише единственият правоверен националист, като определя всички останали за псевдо-националисти. А такова разединение е недопустимо и само води до отслабване и маргинализиране на български национализъм, като освен това много обикновени българи остават с лошо впечатление за българските националиси.
Естествено, че се гордея от това, че съм българка. Това е моята държава, тук са моите приятели, семейството и роднините ми. Това е моят език. В тази държава израснах, тук изградих характер. Тук се научих да мразя и да обичам.![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Поздравления!! Надявам се българите, мислещи и чувстващи като теб и мен да ставаме все повече, понеже изцяло споделям твоето вижданеПървоначално написано от Jumbie483
.
ГОРД САМ ВИНАГИ СМА БИЛ ГОРД И ВОНАГИ щЕ БЪДА ГОРД С ТОВА чЕ САМ БЪЛГАРИН!!!
КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ОТРЕчЕ ВЕЛИчИЕТО НА СТРАНАТА НИ И ИСТОРИЯТА Й щЕ ГО СМАчКАМ ПЪРВО С ДОВОДИ, АКО НЕ РАЗБЕРЕ ТОГАВА И С ТУПАНИЦИ!!!
(правил съм го вече...)
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Има доста такива в момента за съжалениеПървоначално написано от StAkE
.
Добре е, че ние гордеещите се с националната си принадлежност българи надигаме глава и също се увеличаваме все повече и повече. И точно това е нашия, българският път. Не този на самосъжалението и предаването, на самоунижението, а напротив, на помнене на великата ни история, която трябва да ни е като пътеводна светлина. А между другото кризите на един народ винаги в един момент го кара да се събуди, да се осъзнае и да се вземе в ръце. Аз винаги съм бил патриот, но допреди няколко години не бях националист. Но вече съм и така се чувствам много по-силен, много по-горд, че съм българин и че никога няма да забравя какъв съм по националност. А това е най-голямата сила, която трябва да ни води всички българи към действие.
Razbira se che se gordeq che sym Bulgarka..! Jiveq v Chujbina ot 1 godina i ne se gordeq s tova che sym napusnala Bulgaria no ne zavisi ot men i moga da kaja che tyk ima mnogo Bulgari koito kriqt proizhoda si i se sramuvat da kajat che sa ot Bulgaria...s takiva Bulgari ne obshtuvam.
Gordeq se s Rodinata si i pri purva vuzmojnost shte se vurna v Bulgaria.![]()
...Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства...
Поздравявам те!! Радвам се, че има българи като теб, които макари да са напуснали България и то по причини, независещи от теб, обичаш България и искаш при първа възможност да се завърнеш в неяПървоначално написано от bg_baby
.
Знай, че България има нужда от хора като теб и ти пожелавам скоро да имаш възможност да се върнеш. Успех и всичко най-добро.
+1Първоначално написано от enrique_fenka
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
АХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА ХАХХАХАХА ! Да ве. Направо.![]()
Жени..винаги сте били прости и винаги ще си останете, на пръсти се броят момичетата които разбират какво е дълг към родината...
For I am Winter born
Подкрепям напълно!Горда съм и то много!Първоначално написано от sladur4e_yo
Обичам родината,мразя държавата!!!
Towa Balgariq nad wsi4ko i Obi4am stranata,mrazq darjawata sa nai-smeshnite izkazwaniq koito sam 4uwal.
+ 1Първоначално написано от ludia_s
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P