.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 7 от 16 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 391
    Razbira se 4e se gordeq 4e sam balgarka!Kak ne......

гордея се.. понякога...

Град
    В бъдещето.
    Много се радвам че съм 100% Българка, и винаги се гордея с това. Много ми е неприятно да ме бъркат с румънка, и направо се вбесявам.
    I LVE 69. I LVE

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Re: ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ

Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:897cbb0f[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:7048e3c9[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:b44c0281[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:f58daf9a[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:15505bb4[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:95f12470[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:16dced61[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:fc6d1543[/vbox7]
    и има още много клипове за България
    АЗ СЪМ ГОРД ЧЕ САМ БЪЛГАРИН!!!!
    БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ!!!!!!
    ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!
    Като си горд,че си българин поне пиши грамотно!!!!Пише се "съм",а не "сам"!!!!Не мога да разбера какви българи сте като сте толкова неграмотни.....

Цитирай Първоначално написано от красивата_милейди
    Много се радвам че съм 100% Българка, и винаги се гордея с това. Много ми е неприятно да ме бъркат с румънка, и направо се вбесявам.
    Поздравления затова, че си горда с българският си произход, но не разбирам защо те бъркат с румънка?!

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Мисля,че и преди съм отговаряла по тази тема,ама не помня.
    Та аз се гордея,че съм българка и винаги ще се гордея.Имам много приятели чужденци и винаги се старая да им представя България в красивата и светлина.Доста от тях останаха изненадани от нашите история и обичаи.Впечатлени са от нашите природа,музика,чувство за хумор Което мисля,че е добре и трябва всеки от нас да се стреми да представя страната по този начин,а не да се срамува.
    Както хората са казали:"Ако ти не се уважаваш,никой няма да те уважава." Смятам,че същото важи и за държавата.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Горда съм и винаги ще бъда! сега стандартът на живот в България наистина е страшно зле,но все пак това е нашата страна! сега сме в това положение само и единствено заради самите нас и до голяма степен управляващите.за да се оправи България трябва повече осъзнати хора.трябва смяна на правителството,но това няма да се позволи,понеже това са нови 240 души.жалкото е че сега няма да се позволят партий с фашистки идей..защото точно такава ни трябва.точно от това се нуждаем...но всичко с времето си! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от *Krisinka*
    Горда съм и винаги ще бъда! сега стандартът на живот в България наистина е страшно зле,но все пак това е нашата страна! сега сме в това положение само и единствено заради самите нас и до голяма степен управляващите.за да се оправи България трябва повече осъзнати хора.трябва смяна на правителството,но това няма да се позволи,понеже това са нови 240 души.жалкото е че сега няма да се позволят партий с фашистки идей..защото точно такава ни трябва.точно от това се нуждаем...но всичко с времето си! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
    Нещата могат да се оправят само със стабилни и свестни закони...
    Например..за корупцията - създаване на организация която да следи както трябва за подпкупи и увеличаване на присъдите...за всеки лев от подкупа по 1 ден затвор..ако присъдата надвишава 70 години - конфискация на имуществото..
    за малцинствата - детските надбавки да не дават чисти пари а да намаляват данъците...и това да става само ако семейството има доход поне 150 лв. на дете..
    и т.н. и т.н.
    лошото е че младите хора масово бягат от България...а така няма начин да бъде разкарана тая мърша която в момента управлява...няма как да бъдем управлявани от 60 годинишни комунисти и да бъдем добре..факт.
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Нещата могат да се оправят само със стабилни и свестни закони...
    Например..за корупцията - създаване на организация която да следи както трябва за подпкупи и увеличаване на присъдите...за всеки лев от подкупа по 1 ден затвор..ако присъдата надвишава 70 години - конфискация на имуществото..
    за малцинствата - детските надбавки да не дават чисти пари а да намаляват данъците...и това да става само ако семейството има доход поне 150 лв. на дете..
    и т.н. и т.н.
    лошото е че младите хора масово бягат от България...а така няма начин да бъде разкарана тая мърша която в момента управлява...няма как да бъдем управлявани от 60 годинишни комунисти и да бъдем добре..факт.

трябват ни закони от рода на тези на Крум..също така ни трябва и пропаганда.много пропаганда.и сформиране на партия с фашистки идеи..

Град
    Видин
    трябват ни закони от рода на тези на Крум..също така ни трябва и пропаганда.много пропаганда.и сформиране на партия с фашистки идеи..
    Аз затова съм за БНРП :>
    А иначе пропагандата е много мъчна история...всичките тея американски лайна които ни заливат от БТВ и т.н. трудно се измиват...ама ако има желание и активни хора всичко се постига...плакати му е майката.. ^^
    For I am Winter born

А иначе пропагандата е много мъчна история...всичките тея американски лайна които ни заливат от БТВ и т.н. трудно се измиват...ама ако има желание и активни хора всичко се постига...плакати му е майката.. ^^
    БНРП и БНС се опитват да правят нещо плакати..да..разни стикери..лепенки..плакати..п остери..и сякакви от този род...и пропаганда си е нужна...а колкото до желание и активни хора..има..малко са,но ги има...с приятели сме се опитвали да направим нещо..сформирали сме малки групи от хора..събрахме средства...разлепихме плакати..плакатите траеха по-малко от седмица и след това анархистите от градчето ни ги разлепиха..сега тук там се виждат да кажем 2-3 плаката в целия град...мъчно е положението ама аз лично вярвам че все някога ще се оправим.просто трябва да имаме акъл,желание,средства...

БНРП и БНС се опитват да правят нещо плакати..да..разни стикери..лепенки..плакати..п остери..и сякакви от този род...и пропаганда си е нужна...а колкото до желание и активни хора..има..малко са,но ги има...с приятели сме се опитвали да направим нещо..сформирали сме малки групи от хора..събрахме средства...разлепихме плакати..плакатите траеха по-малко от седмица и след това анархистите от градчето ни ги разлепиха..сега тук там се виждат да кажем 2-3 плаката в целия град...мъчно е положението ама аз лично вярвам че все някога ще се оправим.просто трябва да имаме акъл,желание,средства...
    Само да не обърнете този раздел във форума или тази тема в място за пропаганда на БНРП и БНС .
    Не, че имам нещо против въпросните партии, но определено има и други патриотични/националистически/ организации, като ВМРО например, които определено с не по-малко право могат да бъдат определени за достойни български националисти и патриоти. А и сами нито БНРП, нито БНС могат да направят каквото и да било. Освен това няма защо да се лъжем-не са особено поулярни сред националистическите партии и организации, в сравнение с Атака и ВМРО например. Пак казванм, не съм против двете споменати партии, но сами са загубени. Пък и като цяло българският национализъм не се ли обедини е за никъде. Но лошото е, че всеки се тупа в гърдите и се пише единственият правоверен националист, като определя всички останали за псевдо-националисти. А такова разединение е недопустимо и само води до отслабване и маргинализиране на български национализъм, като освен това много обикновени българи остават с лошо впечатление за българските националиси.

Естествено, че се гордея от това, че съм българка. Това е моята държава, тук са моите приятели, семейството и роднините ми. Това е моят език. В тази държава израснах, тук изградих характер. Тук се научих да мразя и да обичам.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Естествено, че се гордея от това, че съм българка. Това е моята държава, тук са моите приятели, семейството и роднините ми. Това е моят език. В тази държава израснах, тук изградих характер. Тук се научих да мразя и да обичам.
    Поздравления!! Надявам се българите, мислещи и чувстващи като теб и мен да ставаме все повече, понеже изцяло споделям твоето виждане .

Razbira se 4e sam gorda!!!

ГОРД САМ ВИНАГИ СМА БИЛ ГОРД И ВОНАГИ щЕ БЪДА ГОРД С ТОВА чЕ САМ БЪЛГАРИН!!!
    КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ОТРЕчЕ ВЕЛИчИЕТО НА СТРАНАТА НИ И ИСТОРИЯТА Й щЕ ГО СМАчКАМ ПЪРВО С ДОВОДИ, АКО НЕ РАЗБЕРЕ ТОГАВА И С ТУПАНИЦИ!!!
    (правил съм го вече...)
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Цитирай Първоначално написано от StAkE
    ГОРД САМ ВИНАГИ СМА БИЛ ГОРД И ВОНАГИ щЕ БЪДА ГОРД С ТОВА чЕ САМ БЪЛГАРИН!!!
    КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ОТРЕчЕ ВЕЛИчИЕТО НА СТРАНАТА НИ И ИСТОРИЯТА Й щЕ ГО СМАчКАМ ПЪРВО С ДОВОДИ, АКО НЕ РАЗБЕРЕ ТОГАВА И С ТУПАНИЦИ!!!
    (правил съм го вече...)
    Има доста такива в момента за съжаление .
    Добре е, че ние гордеещите се с националната си принадлежност българи надигаме глава и също се увеличаваме все повече и повече. И точно това е нашия, българският път. Не този на самосъжалението и предаването, на самоунижението, а напротив, на помнене на великата ни история, която трябва да ни е като пътеводна светлина. А между другото кризите на един народ винаги в един момент го кара да се събуди, да се осъзнае и да се вземе в ръце. Аз винаги съм бил патриот, но допреди няколко години не бях националист. Но вече съм и така се чувствам много по-силен, много по-горд, че съм българин и че никога няма да забравя какъв съм по националност. А това е най-голямата сила, която трябва да ни води всички българи към действие.

Razbira se che se gordeq che sym Bulgarka..! Jiveq v Chujbina ot 1 godina i ne se gordeq s tova che sym napusnala Bulgaria no ne zavisi ot men i moga da kaja che tyk ima mnogo Bulgari koito kriqt proizhoda si i se sramuvat da kajat che sa ot Bulgaria...s takiva Bulgari ne obshtuvam.
    Gordeq se s Rodinata si i pri purva vuzmojnost shte se vurna v Bulgaria.
    ...Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства...

Цитирай Първоначално написано от bg_baby
    Razbira se che se gordeq che sym Bulgarka..! Jiveq v Chujbina ot 1 godina i ne se gordeq s tova che sym napusnala Bulgaria no ne zavisi ot men i moga da kaja che tyk ima mnogo Bulgari koito kriqt proizhoda si i se sramuvat da kajat che sa ot Bulgaria...s takiva Bulgari ne obshtuvam.
    Gordeq se s Rodinata si i pri purva vuzmojnost shte se vurna v Bulgaria.
    Поздравявам те!! Радвам се, че има българи като теб, които макари да са напуснали България и то по причини, независещи от теб, обичаш България и искаш при първа възможност да се завърнеш в нея .
    Знай, че България има нужда от хора като теб и ти пожелавам скоро да имаш възможност да се върнеш. Успех и всичко най-добро .

Цитирай Първоначално написано от enrique_fenka
    Не,не се гордея,че съм българка Нещо повече,съжалявам,че съм се родила в България
    +1

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Средната земя
    АХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА ХАХХАХАХА ! Да ве. Направо.

Град
    Видин
    Жени..винаги сте били прости и винаги ще си останете, на пръсти се броят момичетата които разбират какво е дълг към родината...
    For I am Winter born

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Аз също съм горда с това,че съм българка,защото България е страна,богата на култура,изкуство.Но от гледна точка на стандарта на живот,заплатите на работещите,цените,политика ,според мен България е много,много назад спрямо другите Европейски Държави.
    Подкрепям напълно!Горда съм и то много!
    Обичам родината,мразя държавата!!!

Towa Balgariq nad wsi4ko i Obi4am stranata,mrazq darjawata sa nai-smeshnite izkazwaniq koito sam 4uwal.

Град
    SoFiA

Re: ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ

Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!
    + 1
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си