- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя ви е любимата поза
Любимата поза![]()
Модерирано от swords1010.
Т.7 от правилника!
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
аве има по един милион такива теми във форума е разрови се кфо само спамите форума
![]()
Въпреки че още не съм правила секс,бих искала да опитам -момчето да седи на стол и аз в него,обърната с лице към него..Не знам как се казва![]()
offline forever!
НЯКОИ ДА ЗАКЛУЧИ ТАЯ ТЕМА
ПРЕДИ ДА ПУСКАШ ТЕМА ТАРСИ ДАЛИ Я НЯМА А НЕ 1 ТЕМА Я ИМА ПО 20 ПАТИ МОДЕРАТОРИ ЗАКЛУЧЕТЕ Я
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ku4e6ka analno i ku4kata da e blizo do stenata taka 4e pri seki tlasuk da se bluska a puk na gurba i da si podpra uiskito i da si piivam![]()
Ami ili az vurhu neq i pulen kontrol ili na zadna. No dosta spored zavisi. Vse pak kato chukam i chukam v pozata, v koqto mi idva v dadeniq moment.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Има няколко такива теми...все пак ще ти отговоря- задна и мисионерската с крака на раменете :P
Така е много готино - със сигурност ще ти харесаПървоначално написано от princesa_viki
Аз съм седнала на нещо по-високо (бюро,кухненски плот,маса примерно),а той е прав.![]()
Първоначално написано от Undying
Имах си аз да не ти хареса беби...![]()
![]()
![]()
По темата ... Най-много харесвам лъжичките...много страстна поза,а и мога да я галя по пусито и гърдите![]()
Силно се надявамПървоначално написано от WaKo
![]()
offline forever!
Позата си я биваПървоначално написано от princesa_viki
макар,че е малко неудобна.Пробвахме я няколко пъти (и смятам да продължаваме да я пробваме
).Удоволствието и за 2 ма ни беше доста голямо,макар,че приятелката ми сподели ,че и се изморяват краката
. А и съветче намерете си някой по стабилен стол..ние пробвахме на компютърния (доста се върти).
Та така пробвайте я няма да съжалявате
![]()
ти си еб*си гадинатаПървоначално написано от Guesta5554
що не се гръмнеш .... животно такова
![]()
S1glasna s1mПървоначално написано от Kras4eto_lp
I na men са ми точно тези двечките
![]()
леле чудно кът те гледам си мега фенПървоначално написано от princesa_viki
и си дествена
:P тфа е супер даже няма нищо лошо.. смисъл зависи на колко години си?
мисионерската
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Танцът на мисионера ,Положението на наковалнята,Позата на лотоса и Позата на богинята
знам че звучат странно ама приятеля ми каза че ги е видял в кама сутра....знам ли
Когато момчето е отгоре или на задна,но зависи от случая и настроението ми.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/