- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво носите в дамските си чанти?
въпроса ми е ясенвие сте
сори ако има такава тема
![]()
Ами...пари,телефон,ключове,г ланц,носни кърпички=дъвки(орбит диня) и май това е
Но то моето е една малка чантичка,която слагам рядко...иначе по джобоветепросто не съм свикнала да нося,а и не ми се налага все още
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Преди имаше такава тема , ама нищоНякой може да си е сменил нещата
![]()
Аз в чантатата си нося : телефон , ключове , протмоне , черен молив , гланц и огледалце , носни кърпички , нормални кърпички и още куп неща , които всеки ден се менятПървите винаги ги нося
![]()
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
аз нямам чанта... имам мешка, в която може да се намери всичко, най-вече полезни неща като тирбушон, опаковки от вафли, бирени капачки, т.н...
Всъщност всичко важно ми е по джобовете... карта за автобус и ключове, евентуално.
Пари,телефон,слънчевите ми очила,гланц,парфюм,черен молив....май това нося![]()
Just haters make me famous! εĭз
Стандартните неща- портмоне, телефон, балсам за устни, огледалце, гребен, носни кърпички, мокри кърпички, понякога и още неща, но тези задължително![]()
zadaljitelno glanc za ustni GSM pari4ki 4eren moliv spirala i nosni karpi4ki ponqkoga i mokri![]()
Портмоне,телефон,ключове,ч рен молив,гланц,пудра,огледалц ,кърпички,дъвки иии ... май това е!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
oo da mersi 4e me podseti davki orbit white naprao i az nemoga da jiveq bez tqh![]()
телефон,портмоне,гланц и балсам за устни,пудра с огледалце,парфюм и май това.само да допълня,че това е малка чантичка от тези,които се носят на една страна![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Аз пък не нося чанти. Нали за това са джобоветеПък и моите джобове са големички
В тях имам:
1. GSM
2. Ключове
3. Пари
4. Огледалце (ако съм го намерила)
5. Понякога гланц/балсам
6. Някоя фибичка, ластичка... абе каквото съм оставила![]()
7. Дъвки или бонбони Уинтърфреш (ако съм си взела)
И още глупостиПървите 3 са най-важни, другите са, колкото да има нещо друго в джобовете ми
Пък и няма къде да ги сложа, понеже мразя чантички. Евентуално, може да пъхна още нещо из раницата ми за училище, ама то там нямам много място (не е малка, просто имам много работи, които не са ми много потребни, но все пак ги нося)
![]()
всичко, което може да се събере вътре (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Само лятото ходя с чанта, но по принцип не излизам от нас без пари, ключове и телефон.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Редовните неща... портмоне, ключове, балсам и гланц за устни, спирала, молив, огледало, телефон, дъвки, кърпички... Освен това имам и чадър, касови бележки, малък пластмасов смърф, iPod, карта за трамвай, химикалки, гребен (понякога).
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
пари, ключове, гланц, черен молив, черна спирала, мокри кърпички (понякога и сухи) дъвки, понякога пила за нокти, лак, телефон, фотоапарат (дам даже аз се чудя как ги побирам)
пари,телефон,ключове,салфе ки,дъвки,гланц,черен молив,перли,фотоапарат (обичам да се снимам![]()
![]()
) ,огледало,паргюм,спирала...и и май са това.
Не нося дамски чанти.
обикновенно всичко слагам по джобове..
ама като тръгна да вадя нещо...![]()
Оооооооо, дамска чанта?! Такова не носяСлагам всичко в джобовете
Джобовете са моята чанта
В тях има: телефон, дъвки, ключове, пари... Има ли пари - друго не трябва...
Не съм ли права?
Ааа, да... понякога си нося и балсама...
![]()
Ако нося,няква чанта ще да е раница...
Без портомоне не излизам..може в ръката си да го нося но без него не.. Телефон .. рядко ключове .. може и черен молив да се намери .. мокри и сухи кърпички и тва е..
Pudra,glanc,duvka,klu4ove,gsm,parfum,karta za fitnes,li4na karta,pari,spirala,ogledalce i mislq 4e nqma drugo,a za kakvoto nqma mqsto e po djobovete :P![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Точно сега в нея има:
ключове за колата и за вкъщи
![]()
ключове за вилата
![]()
балсам за устни
![]()
бонбони Ментос
![]()
кърпички
![]()
фиба
![]()
телефони
![]()
фотоапарат
![]()
портмоне
![]()
химикал
![]()
гаранционна карта за телевизор (купен преди 2 години)
![]()
запалка (нищо, че не пуша)
![]()
+1 Иии с раница ходяПървоначално написано от Taste the rainbow
:P
Чак дамски чанти не нося.Слагам си портмонето,ключовете,GSM-a,фотоапарата(понякога),кър ички,балсамче за устни и цайсите в малка спортна чантичка.![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!