- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво носите в дамските си чанти?
Телефон, портмоне, мп3, химикалка, балам за устни, тампон, някви хапчета, хартийки, опаковки бележчици....
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Моята е малка спортна чантичка,но понякога и аз се учудвам колко много неща побираИ така:
2 GSM-а,цифров апарат,портмоне,ключове,iPod-а или MP4-ката,гланц за устни,носни и мокри кърпички,крем за ръце,парфюм,запалка(нищо,че и аз не пуша ама все някой ще си забрави запалката),химикал,дъвки,гребенче,сп рала,молив за очи и огледалце
Хммм,май друго нямам
![]()
az mn ne obi4am 4anti ...ili raniza ili po jobovete .ina4e i az nosq po4ti su6tite ne6ta glanzove ,balsam,pari ,Gsm,klu4ove,slu6alki,malko parfum4e,mokri /suhi kurpi4ki i mn dr gluposti /ne nosq vsi4ko tova po jobovete/
задължително - пудра огледалце червило(или гланц) парфюм и четка (или гребен)![]()
телефон, пари, ключове, гланц/балсам или червило/, гребен, лятото слънчеви очила, химикал, тефтерче
Ми телефон,ключове,гланц,балс м,черен молив,носни кърпички,огледалце,пудра,п рфюм,тестер от един парфюм на Burberry, химикалка,портмоне със всичките му глупости вътре /лична,ученическа и транспортна карта,някакви бележчици,календарче и т.н/ шнолка,ластик... и това си ми седи в чантата винаги.Отделно понякога слагам и други неща.Някой ми беше казал, че единственото нещо, което го няма в дамската чанта е ред!![]()
Само..мен няма в нея...Портфейла ми,документи за самоличност,телефон,клиучо ве,огледало,4ервило,молив за очи,малко несесерче с игли и конци,кърпички,пакетчета със захарин..мм друго не се се6там,ам със сигурност има о6те доста![]()
portmone,grimove,ogledalo,telefon,4etka,mokri kurpi4ki,klu4ove,parfium i 6nola(lasti4e)
Портмоне, GSM-ите ми, огледало, спирала, молив, гланц, дезедорант, карти за игра, вода понякога, слънчевите ми очила, пиличка, кърпички, дъвки, ластичета и фибички, гребен, ключовете и .. май е това![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Имам чанта,ама по принцип не я нося с мене.Иначе портмонето,тела,балсам,ако е лято слънчеви очила,ключовете,спиралите иии най-редовно си забравям четката,но понякога като по чудо се сещам хихи.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ami po princip v momenta nqmam chanta no tova ne znachi che nqma da si kupami kato povecheto momicheta vutre ima telefon kluchove pari duvki ne6to grimche ala bala :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ммм само аз липсвам вътре май като се почне от основните неща като портмоне,телефон,ключове,х микал,четка,ластик,дъвки,р зички от сламки,някакви незнайни бележки и да не забравя имам си и малка пласмасова фигурка на Спонджбоб квадратни гащии ако си намеря плюшен такъв и него ще нося ам нямаа никъде
![]()
Охоо много неща...Ipod,гланц,ключове за кола,спирала,кремове,гланц ве,пари,молив,телефон,мокр и сухи кърпички и др.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Всичко по джобовете. Пари, телефон и това е.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Променям въпроса на какво нося в мешката си,тъй като не нося чанта.Та да си призная,вътре има много неща,от носни и мокри кърпички,до опаковки от чипсове,но да кажем-химикал,тетрадка,ластици,ф би,огледалце,черен молив,спирала,парфюм,дъвки, бонбони,mp4 и слушалки,ключове и много други неща.Когато съм на даскало,пускам и по 1-2 учебника в нея.Когато реша да я пребарам,откривам най-различни листчета,с драсканици по тях.
Ае всичко си има в нея,по дяволите,мързи ме да проверявам.![]()
Амии чанта нося хипер рядко... Иначе всичко ми е по джобовете и то е телефон, пари, ключове, дъвки и понякога червило.![]()
В моята чанта има молив за очи и за устни,червило,гланц,огледа о,парфюм,гребенче,ключове, ортмоне,телефон,кърпички,ц игари ,запалка,шнолички,фибички,х имикал,хапчета(за глава,за корем) общо взето това е![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
В мойта чанта има хиляди неща...![]()
![]()
![]()
-GSM
-пари
-ключове
-цигари
-поне 3 запалки
-портмоне (с хилядите простотии вътре например карта за автобус,картички,билети за някакви неща)
-кърпички
-четка за коса
-гримове: гланц,фон-дио-тен,черен молив,пудра,перли,парфюм и мн други
-очила (слънчеви)
-огледалце(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО)
-ластичка за коса
-дъвки
-опаковки от дъвки,вафли,цигари и други
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Всичкооо!!Портмоне, ключ, телефон, гланц, черен молив, парфюм, гребенче, огледало, карта за градския транспорт, сенки, пудра, понякога фон-дьо-тен, кърпички-мокри и обикновени, от едни малки вафлички си нося, химикалка, молив, линия, тефтерче, един куп бележчици, дамски превръзки, тампони абе сичко сичко
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...