- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво носите в дамските си чанти?
мене един път като ме подгониха съученичките и като ме фраснаха с една чанта имаше от ония преси ли кво беше мн боли падна също и червило или каквото е там и огледалцето се счупи в главата ми корава кратуна излезе![]()
![]()
![]()
1.Nqmam damska chanta , a moq si chanta , koqto nqma nishto obshto s damska .
2.Nosq mnogo neshta , no me murzi da gi izrejdam !![]()
Пари,GSM..гланц..огледалце..мо лив за о4и...пудра...и май е тфа![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
еми гланц гримове портомоне гсм гребен парфум лак за коса,по някога сички обеци ми се озовават в чантата...![]()
кво да ви кажа и чорапи съм имала мама ме изртвапт кащи за даскало и не мога да се убуя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пари, телефон, ключове, огледалце, гланц, спирала, молив за очи, дъвки, и от време на време други простотийки ама различни... но нещата, които изброих винаги си ги имам в себе си![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
телефон
пари
ключове
дъфки
слънчеви очила (ако е слънчево
)
гланц
черен молив
гребенче ( понеже се топирвам
)
носни кърпички
мокри кърпички
тефтерче
химикалка
Абе каквото се побере товасега ако си изпразня чантата ще паднат поне още 20 неща към тези
![]()
Ami az ne nosq 4antavsi4ko mi e po djobovete na dankite
ina4e v tqh slagam gsm,kliu4ove,glanc,pari i slu6alki,tva e!
![]()
Портмоне, телефон, ключове, химикалка, ластик за коса, бонбонки, дъвки, гребенче, гланц и балсам за устни, презервативи, лепенки, няколко лисчета, спирала, молив за очи, цигари, запалки, малка опаковка крем за ръце, често и зарядно за телефона.
Портмоне,ключ,телефон, балсам за устни, мп3 плейър, книга и слънчеви очила(много ми пречи слънцето на очите и винаги са ми под ръка).
+1Първоначално написано от plamka
![]()
Обожавам чантите и малките сладки мини чантички и обемните .. НОСЯ:телефон,ключове,оглед ло,2 гланца,спирала,малко парфюмче,химикалка,портмон е,мп3,листчета,понякога и зарядно за телефона,гребен или четка и различни бонбонки и дъвки ..Ам общо взето .. това !
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
скромна сиПървоначално написано от alehole
![]()
Че това си е за сак беПървоначално написано от alehole
![]()
we give it all.
Първоначално написано от TellMeYourName
Глуупости .. Как сак .. една нормална чанта побира всичко .. виж ако съм с мини взимам само животоспасяващи неща-гланц,телефон,портмоне(пар ) и дъвки :P
ама те разбирам де,луда съм и аз по чанти. Имам около 45 чанти![]()
И обувки имам цял гардероб .. и колани![]()
Първоначално написано от the_hottie
![]()
Чанти и Обувкии
това е щастието
Иначе аз колани почти не нося имам 2-3
![]()
![]()
и аз имам много чанти повече от 60 са
та в тях нося портфейл гланц телефон спирала мокри кърпички слънчеви очила химикал дъвки парфюм огледало и ластика за коса
е ако е по малка чантата по малко неща де
Ами телефон, гланц, черен молив, кърпички , парфюмче, огледалце и пари.. това най-вече![]()
Love Ickooo
Попринцип само лятото нося чанти, а зимата по-рядко, но иначе вътре най- често има телефон, огледалце, гланц, носни кърпички и мр3, може и парите да са там, но попринцип ги нося в джобовете си.
Огледало,Телефон, хендсфри ,портмоне,ключове,химикал,г ланц,червило,молив за очи, парфюм, кърпички/мокри сухи/,презервативи, дъвки, слънчеви очила..etc..
Емии 2-та телефона,списание,гребен,г ос,пудра,слушалки,портмоне ,запалка,дъвки,кърпички (мокри и сухи),крем за ръце..
Нямам чанта, нося си в джоба пари и ключ, друго не ми трябва![]()
не нося чантета.
в джоба имам винаги GSM, некви пари и ключ.
и дъвки в джоба на якето/суичъра![]()
Телефон,пари,ключове,мокри и сухи кърпички,червило,парфюм...и т.н :P
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...