- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво носите в дамските си чанти?
Ми нося си нещата, без които не мога да изляза от вкъши![]()
Ами не нося чанти,но винаги имам по джобовете поне 3-4 вида гланцове и балсами,GSM,ключове,mp4-ка,пари и това е май...
Портмоне, цигари(за съжаление), ключове, химикалка, топче за тенис, гланц, молив зо очи, кърпички, дъвки и понякога дамски превръзки(когато се налага).
Портмонето, тела, зарядното на тела (обаче рядко), фиби (кви ли не), ластици (и те всякакви), гланцове (по няколко), молив за очи, вода, списание понякога (Грация, Мода или Джой), ключ, дъвки, захарчета (ама те са само в една от чантите) и дезодорант или парфюм (квото ми попадне в ръцете)... и май е тва![]()
Червило, спирала, огледалце, гребенче, парфюмче, портмоне, телефон, слушалки, фиби, ластичета,гелче за коса, лична карта и такива работи, лак за нокти, фон дьо тен и май друго няма... не се сещам![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
mi na men ne mi se sly4va mn 4esto da izlizam s 4anta si4ko mi e po djobovete , kato kazvam si4ko imaite predvid - telefonite, pari , kly4ove , sly6alki pone za ediniq tel , glanc za ystni i tfa e....
no pak za smetka na tfa ako nosq 4anta vatre moje6 da nameri6 si4ko v bykvalniq smisal.... - pak telefoni , kly4ove , protmone , 4etka za kosa , sly6alkite i na dvata tela , glancove pone 5, sqkfi lis4eta mani4ki i bro6yrki za kfo li ne ... , posledniq pat si namerih 4erveniq kolan v 4antata a go tarsih 2 sedmici .... prosto e mn ypasno da si v moita 4anta ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
чадър,пари,джиесем,дъвки,гл анц,кърпички...и това май![]()
someone else...
kakvo li ne..trqbva vaprosa da e kakvo ne nosim?emi taka..moliv za o4i, fonduiten, pudra ,korektor, 2 glanca,klio4ove, mokri i suhi nosni karpi4ki ,2 ta telefona ,pari, portmoneto ponqkoga , davki, slushalki,fibi4ki normalni i shareni ponqkoga se namira po nqkoi himikal ili neshty takova..vs pat razli4ni bokluci
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
I az nz.Ako q pregledam moje da namerq nqkoi zabraveni raboti vytre sig
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
портмоне, телефон, гланц за устни, огледало, гребен, мокри кърпички и май е това.Но попринцип само лятото нося чанта![]()
Gsm,пари,гланц,пудра,4ерен молив,гребен4е,огледалце,за рядното за телефона хаха....рядко,но все пак..![]()
Понякога нося чанта,когато се налага.Иначе не обичам да нося..Първоначално написано от extreme_
![]()
![]()
пари, GSM, гланц, кърпички,парфюм,дъвки![]()
![]()
Ми в мойта чанта могат да се намерят много неща:
Телефон
Пари
Визитни картички
Лична карта
3 червила-стик
1 безцветен гланц
1 химикал
1 малко тефтерче
огледало
шнолка за коса
мокри кърпички
носни кърпички
евентуално някоя лепенка за рани
очна линия
слънчеви очила
и понякой път може да има някой презерватив.
оо да и веднъж жартиерите ми се мотаха в нея за извесно време
![]()
Добре че е моята чантичка Louis Vuitton иначе незнам какво щях да правя без нея.Благодаря ти мила чантичке че те има.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ключове, телефон, чадър, портмоне, документи, пропуски, карти най-различни видове, гланц, балсам, пиличка, пудра, парфюм, гребен, ластички, фиби, огледало, сухи, мокри кърпи, гребен, химикалки, папка с листове, лекции, запалка(не пуша), плеър, тампони, презервативи, престилка(три пъти седмично като има упражнения), калкулатор, гумени ръкавици
Мама мия...тва мойто не е чанта бе...![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Забравих и вода и дъвки, понякога разни брошури се помотават вътре![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ами аз...зависи...колко голяма...но се старая все пак...да имам
портмоне...ключове...зарядно то за джи ес ема...дъвки...носни кърпички...мокри кърпички....слушалките за джи ес ема...балсам за устни,червило/гланц....спирала,пила за нокти,някакъв парфюм ако има място....дамски превръзки/тампони(зависи по кое време на месеца)...гребен ако намеря място и така...ооо и некви работи за косаа....ооо и джи ес ем и огледало...
ама всичко зависи колко ми е голяма чантата...
аммм...цигари..портмоне .... хандсфри.....и някви други маловажни неща ...дето и аз незнам че са там ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Протмоне, ключове, гланц, пари, телефон, карпички всичко друго си идва от самосебе си ... каквото ми хрумне това слагам за да има.. не са знае к'во може да ми потрябва.. зависи каде отивам.. попринцип има доста работи, но аз не нося мн дамската ми чанта![]()
Ami az ot skoro pochnah da nosq chanta i v neq si nosq :
pari
kluchove
telefon
nosni kurpichki, ponqkoga i mokri
duvki
glanc, spirala ili moliv samo v redki sluchai
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
+1 а и гланц задължително,но без цвятПървоначално написано от extreme_
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Чантата не ми е много голяма, по-скоро малка, колкото да се съберат:
Телефон със слушалките
Апаратчето понякога
Несесерче с пила, ножичка, нокторезачка, няколко обици, верижки и тестери
Мокри и сухи кърпички
Превръзки
Тефтерче с 2 химикалки
Чадър
Вода