- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко човека знаят за половия ви живот?
osven partniora/partniorkata vi![]()
Хаха съвпадение тъкмо го казах на приятелката ми.
Та по темата:По принцип не обичам да се хваля с тези неща.И си знаем аз и приятелката ми.Е предполагам ,че и родителите ни знаят. :P
Първоначално написано от dablue
![]()
Плюс някои хора от класа и приятели.
всички у дома знаят, най-добрите ми приятели също, а и за съжаление и някои досадници от класа също![]()
SMILE FOR ME NOW
Е сигурно (не им е много трудно да се досетят)Първоначално написано от Undying
![]()
![]()
![]()
,а сега и форума ...то стана
![]()
az i mom4etata s koito sam bila i nikoi dryg
апф..аз доста клюкарка си падам,ама за интимния ми живот знаят само 2-3 фр аз и гаджето ми![]()
nai-blizkite mi priateli koeto 6te zna4i ...4 choveka
![]()
Освен гаджето.. то знаят само, че спя с него, но.. до там.. 2-3 души![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
За подробностите от него или нали изоб6то водя?Ако е нали водя...живеем заедно,така че дори да не съм го съоб6тила в конферентен разговор, се досе6тат![]()
Ами май всеки, който ме познава
Amiiii vsi4ki, koito me poznavat..roditeli,priqteli,poznati,nepoznati...D
Повечето хора около мен..нямам какво да крия![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Приятелките ми знаят, другите се досещат може би.
>>> House Music <<<
не съм съобщавала публично , нo тo сe подразбира чe водя полов живот все пак съм нa 19 години имам си сериозна 2 годишна връзка![]()
No martini .. no party..
Емииии кой знае...вече и аз не знам...преди няколко човека, а сега...повече от няколко![]()
mi de da znam kolko znaqt? mn qsno 4e vsi4kite mi priqteli znaqt 4e izob6to vodq polov jivot-vse pak ne sum na 15 ta da se kriq,ama ako stava vapros kolko ot tqh znaqt s koi go vodq toq polov jivot ili s koi sum go vodila predi-de da znam,sestra mi,muja mi i 2-3 fr
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ами аз нямам защо да крия. Естествено е,че всички около нас се усещат,че водим полов живот с приятеля ми.А за подробности какво точно правим или пък като цяло за сексуалните ми партньори знаят само най-близките ми приятелки.
Ами няколко,най-близките ми приятели с които си обсъждаме
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Разни близки приятели. Принципно не крия и нямам нищо против да обсъждам такива неща с хората
![]()
Робинята на Quench
Hm predpolagam, che absolutno vsichki.
Eating isn't cheating - Arnold
Ами предполагам, че повечето хора около мен се досещат... Но със сигурност знаят нашите и 3-4 приятели, на които аз съм казала... но то човек трябва да е тъп, че да не се сети.
А иначе си обсъждам с 2те ми най-добри приятелки, но естествено не в най-големи подробности...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако става дума за подробности-вие тук сте най-запознати. 1-2-3 приятелки също, но не и в тази степен.