- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТЪП ЛИ СЪМ
Здравейте!Аз съм на 15 години и ме мъчи един въпрос до сега съм отказвал секс 4-5 пъти,защото искам да го направа с човек,който значи нещо за мен а не с някоя дет се натиска на почти всеки ма така мога да си хода девствен до 20 годишени приятелите ми викат,че съм много смотан
Вие какво мислите?
не можеш да спреш съдбата!
Те са смотани,а ти си още по смотан че им се връзваш![]()
Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!
Принципите са страхотно нещо!
Уважавам хора с принципи!
Аз бях същият като теб....
трай си и чакай някоя която ТЕ ЗАСЛУЖАВА!
НЕ ИМ СЕ ДАВАЙ ЛЕСНО НА КУРВИТЕ
Благодария, Ви оценявам мнението ви
Абе не ги слушай твоите приятели...дръж си на твойто, щом не искаш курви няма да го правиш с курви и готово :P
ааа то и с к*рви ще го права като нямам гадже ма първия пъ искам да е нещо истинско,ако ме разбирате какво имам предвит
И какво му е истинското с курваПървоначално написано от danny the dog
Я си карай на чекии...
Защо те интересува мнението им...сигурен съм,че тези ти приятели са в "разгара на живота си" тийнейджъри,за което освен секс няма друга дума.Факта,че имаш принципи те прави по-голям ПИЧ от тях![]()
Няма нищо лошо в това да чакаш правилния ( макар че е относително понятие) човек..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Имах предвит,че първия път искам да е нещо истинско демек с значим за мен човек,пък после човек като се понапие не подбира много ма досега удържам фронта![]()
подкрепям :PПървоначално написано от sharkybul
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
абе и аз бях кат тебе ама една вечер се напих и...
не че момичето беше курва ама на трезво нямаше да преспя с нея (ако ме разбирате правилно)![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
тъп ли си бе брато нали е за едното ебане без чувства
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ето ти пример: Аз чаках. По едно време ми писна и треснах първата, при която имах възможност. После се усетих, че съм хвърлил на вятъра нещо, което би ми оставило може би най-незабравимия спонем в живота.
Ако искаш повтаряй.....
Според мен тъй като ще ти е за първи път единствения начин да ти е кеф е да обичаш мацката. Не е яко за мен да изчукаш няква взета от пътя само за отбий номер. Това е важно събитие в живота...
Това си е мое мнение, аз така мисля, но какво ли ви се меся като и аз съм девствена...![]()
Еби мойто момче, колкото можеш повече и по-често
на бе хора не обиждаите тъпото момче че е тъпо може да вземе да се обиди може да е алергичен към секса
миии щом си се замислил за това май си смотан..
Няма смисъл в думите които си написал.
Първо казваш да го направиш с чувства. Тук те подкрепям.
Второ казваш че след като го направиш с чувства след това ще се отдадеш на разврат. Тук вече си противоречиш и точно това според мен е загубената ти кауза.
Според мен хвани първата дето ти се отдава и след това почни активен полов живот , за да си подготвен когато срещнеш жената на живота си - поне да знаеш как да я задоволиш.
Както и да е. Или изкорени това нещо за безразборния секс след първия или просто го направи тоя секс и да ти е мирна главата. Човек трябва да е сигурен в това което прави и да отстоява себе си и собственото си мнение. А не да го промиват разни пубери...
Голям размер на картинката! /machoka/
ne si smotan,i pravi kakvoto ti iskash.po-dobre ne slushai drugite , zashtoto ne jiveqt tvoq jivot.
тъп си![]()
Тва си е твоя работа кфо си правиш твойте приятели ти говорят така защото всеки си има различно мисленене трябва да ги слушаш тва че те се чукат незначи чи ти трябва да си като тях
и чесно казано малко са момчетата които отдават значение на пъвия път
![]()