- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТЪП ЛИ СЪМ
Тъп си, да, и то много. Ама не е заради това, че се пазиш. А защото оценяваш мнението на някакви си напознати пубери (защото ние тука сме си баш такива) повече от своето собствено. Седни и помисли над това.Първоначално написано от danny the dog
Spored men nqma za kyde da byrza,osobeno ako tova shte e v razriv s principite mu.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от danny the dog
4E NE SI SMOTAN A MN SVESTEN [!][!][!][!][!][!][!][!]
Ха не слушай приятелите сиПървия път тряа да е незабравим ,а не да хванеш неква курва и да я наебеш пффффф бахти приятелите дето имаш
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
аз лично подкрепям идеята за принципите и за личните решения но наистина си доста тъп за да откажеш секс и то 3-4 пъти кво толкова тва е просто секс![]()
![]()
не че треа се ебеш с първата просто може и да не стига до обич
... малко момчета държат първия път да е перфектен и аз не съм от тях
не че съм го правил
![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
Ае закакво си мислите че секса и любовта трябва да са свързани?Аз ако бях на твое мястооооо, сещаш се Секса си е секс
The Spark
mi ne nesi tap a prosto tarsi6 podhodq6tiq 4ovek
umen savetПървоначално написано от v3n0ma
Смотан си не, ами нещо повече.Първоначално написано от danny the dog
След като искаш нещо се стараеш да го постигнеш, а не пишеш по форуми. Да не говорим, че тук няма да чуеш кой знае какво, след като:
Да дойдем да ти я изберем ли, или да ти я посочим с показалката?Първоначално написано от danny the dog
Не си тъп споко.Съгласна съм,че твоите френдове са тъпите.Те просто не разбират,че искаш нещо повече от един секс с момиче.Няма лошо принципи
Даже Браво!
ох некои коментари ме разбиха от рода на ние кво да напраим да ти намери приятелка абе хора аз не съм смотан,че да не мога да си намера пр не съм си харесал някое момиче
не можеш да спреш съдбата!
Зленце![]()
![]()
Аз мисля,че приятелите ти са загубени...Това да спиш с някое момиче,което не значи нищо за теб,само защото всички други го правят е адски глупаво!!!Според мен не си "тъп" а дори си доста над повечето момчета...![]()
![]()
![]()
sajalqvam n6 li4no kam teb ama podkrepqm priqtelite ti !!Първоначално написано от danny the dog
Tъпо е да си мислиш,че ще останеш девствен до 20 години...хах...следПървоначално написано от danny the dog
1-2 години най-много си готов![]()
Кво ти пука кво мислят тия...ше го направиш,когато ти искаш и толкова!
Ам да ти кажа, преди бях смотан, така че смятай колко много секс съм правилПървоначално написано от sexita
Сега съм на 19 (ще правя 20) и много от по-малите момичета ни заглеждат (голямите) и секс мога да правя ако искам, но просто не искам с хлапета, те не стига колко са объркани (пък новото поколение е и перверзно), а и аз се пазя за една специална
Така чи , ако искаш чакай![]()
Не, не си тъп, ноо въпроса ти е адски тъп!!! Евала за принципите, ако повечето момчета бяха като теб нямаше да има толкоз к*рволяци....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от danny the dog
ТЪП СИ !!!
Първоначално написано от BringBackDaBeat
И защо да е тъп ?!?!?!Замислете се малко,щом момчето не е намерило подходяща девойка какво го обиждате ?!!?!?!?!?!?!?
![]()
![]()
"Путкински номера" били не знам си какво си...Я се вище курвар до курвар кой от кой по долен![]()
Ne Si tap... Samo taka She chakash Principa si e princip. =D> ama gledai Skoro da namerish che Moje sex da ne vidish...
Абе човек как ще отказваш?! Няма да се жениш за никоя още, има време ще избираш сериозни връзки, недей тай, млад си, зелен си, недей да отказваш. Съжелявам ама и аз съм на мнението на приятелите ти.![]()
кажи на твойте приятели, че са яко задръстени!Не е нужно да се хвърляш на курвите!Харесвам такива момчета който не се дават лесно!
Ne si sam bratle da znai6ama mislq 4e za takiva kato nas sas tebe mqsto na toq svqt nqma ama da ne ti puka hi4 da znae6
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!