- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как най - лесно да си хвана гадже ?
HODI NA LOV ZA GADJETA!!!!!!!!! GADJETATA NE SE HA6TAT MILA!NE6TO STAVA KOGATO TRQBVA DA STANE
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
am na kolko si godinki ... vii hubu mu kaz=vate da hodi po diskoteki , ama ako nqma oshte lichna karta![]()
mene ko pitash stoi si , trai si i chakai tebe nqkoi gadje da te fane![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
О ме мисля че ние сме издателите на наръчник "Намери си гадже". Може би ако престанеш да кибичиш пред компа ще имаш по голям шанс![]()
Те ти казаха.. с мерак![]()
Ае помоли някой твой приятел/приятелка да те запознае с някфо момиче или там момче и бъди добричък, мил, любезен така че да и се издигнеш в очите.Покани я на кафе или там просто разходка, целуни я... предложи иНякфо такова.. мозък имаш ли или си на 10?
![]()
Аз лично мисля че му мина модата да на тфа да си имаш гадже ..нз може да е просто от възраста ми ... ( това си е мое мнение )
А как да си фанеш ли !? ....... Стани от компа , отиди пред огледалото вкарай се в приличен вид , отиди на диско или в некое клубче ... Бъди готин !!! Момиченцата ще дойдат сами ..![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Първоначално написано от alex777
лелее..няма шанс самичка да си дойде сериозната връска...защото всяко едно момиче което чукаш би могло да бъде тази сериозна връска ,обаче ти като си с идеята че тя е само за нощта няма как да разбереш дали всъщност би могъл да имаш сериозна връска с нея!
ПО темата : уффф .. как?! - с мерак..![]()
ko stana sq hvana li si gadje, ako ne da ida az da ti hvana
кат си хванеш,черпи една ракия..
Първоначално написано от kombarka
6to pa samo po 1 i za6to samo rakiq mojeli vodka,wiskiПървоначално написано от bibo
po tematai4 kat si hvane6 pi6i i 6e se razberem kvo 6e piem i po kolko :P
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Боже, човек кажи си, че искаш да напипаш неква дето искаш да и помачкаш циците и да се поцелувате. А гадже на твойта възраст в училище ще напипаш най-лесно.
Но трябва да си готин, с дълго ухажване не става, вервай ми, станеш ли приятел, такъв ще си завинаги, не веднъж съм се минавал така в детските си години. Под готин не разбирай фешън пинокио, а готин по душа, намери начин да я накараш да се смее, да се забавлява, покажи й, че не ти е само "мушканяца" в детската глава.
Ама май по-лесно напипай некакъв кеш от някаде, намери некоя дето те кефи, извлечи я някаде, накупи и куп лайна, покажи й, че си отворко и бързо е станала твоя.
Офф колко лесно е на ваща възраст всъщност.
moje da zabiesh nekoq bilo to i za edna noshtПървоначално написано от mimi_nesi
![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
![]()
![]()
![]()
![]()
tfa mi se struva malko smeshen vapros no vse pak iskam da te pitam na kolko godini si??? predi da dam mnenieto si
заставаш на терасата и кат мине некоя меташ сракме отгоре и е твоя
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
+1Първоначално написано от v3n0ma
Пфф..имам същият проблем.. и всички казват да излизам.. ами ако няма с кой или по-точно не са подходящите хора с които мога да излизам,иначе излизам,но висим на едно и също място,защото ни ги пускат повечето на други местаа![]()
![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Маняк щом питаш от сега ти казвам изчакай 2 - 3 години да си почнеш да мислиш по - добре (;
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
мн ясноПървоначално написано от alek200
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тъп си братлеПървоначално написано от alek200
, искаш точно опредерени инструкции, ама такива няма
Слагаш цайсите правиш прическата слагаш едни хуБави дрехи малко парфюм правиш 2-3 снимки слагаш ги в импулс..излизаш на улицата и си готов![]()
Ако си на 12-13-14 (на колкото предполагам си) се заеми с уроцитеза гаджета има време
но иначе как очакваш да си хванеш гадже седейки си вкъщи и пишейки из форумите.И вземи си промени начина на мислене
никой не казва да спираш момичетата по улицата,за да ги питаш дали искат да са ти гаджета излизай навън забалвявай се и всичко с времето си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха ... Как да си намеря най-лесно гадже..просто критичен случай ... еми те по-нагоре го споменаха ... не по цял ден да седиш в интернет .. и да гледаш по форумите .. излизай , забавлявай се .. какво очакваш .. да дойде да ти звънне на вратата и да ти каже... "Искаш ли да бъдем гаджета?" ... хаха ...
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
еми огледаи вси4ките си познати-харесай си някоя,по4ни да я сваляш,покани я на кафе ..., ако не си харесаш никоя излез навънка-на дискотека или кафе или парк и дзз може да се влюбиш оот пръв поглед![]()
I can't stop myself from loving you <3
Как да отиде момчето надискотека като е на 13 години ? По-добре да отиде във зоопарка там ще има повече гаджета за него.Но аз съм на мнение , че е много рано да имаш гадже на 13 ,14 или 15 години..Ходите известно време и накрая стане някаква караница (дутска история) и айде всичко по дяволите.Първоначално написано от cinderella_gugutka
доближаваш я и я хващаш. после сте гаджета.Първоначално написано от alek200