.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

КаК БиХтЕ ОтГоВоРиЛи На ВъПрОСа

Ваша приятелка ви поставя олтиматум.Или мен или гаджето ти ? Как бихте отговорили ?Нямам такава фр просто ми е интересни мисленето на другите.Аз после ще ви кажа моя отговор .Вие сте =)
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Голям фен Аватара на lmao
    много зависи

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от lmao
    много зависи

мдааа +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

I 2-te ako moje i pove4e :P
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Ами аз сега си нямам гадже, но да кажем че се "хвана" с този, който сега харесвам и най-добрата ми приятелка ми каже това (аз имам няколко, но само една би го направила)................. ооооооооохххххххх никоя не би го направила :P

Град
    Bulgaria
    ако наистина ми е добра приятелка никога няма да ме кара да избирам между нея и приятеля ми
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

ами бих казала (както и направих) : "сигурна ли си ? знаеш ли какво казваш? знаеш ли че е важен за мен? много държа на теб , а него наистина обичам и предпочитам и двамата, но ако няма друг начин ще се разделя с него"

Град
    В АдА
    Зависи с кой съм се хванала

Ахаха. Ти по-глупава ситуация не можа ли да измислиш? 1во моя приятелка никога не би го направила,2ро,ако се намери някоя подобна глупачка ще й кажа да го духа.

Голям фен
    Зависи от ситуацията , може приятеля ти да не бива и да се опитва да те предпази , може да не и обръщаш достатъчно внимание и да се чувства игнорирана от теб и т.н. ЗАВИСИ !!!!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Зависи от колко време сме с гаджето, колко е добра приятелката ми и т.н., но мисля, че в общия случай бих избрала момчето.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ако ми е истинска приятелка никога няма да ме кара да избирам!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Враца
    Според зависи Нооо ако приятелката ми ме кара да избирам, това значи, че е надута и лигава... т.е. не ми е приятелка А аз съм сигурна, че приятелките ми никога не биха ме карали да избирам

hottie
    Guest
    Ако наистина ме кара да избира, значи не ми е истинска приятелко и избирам него !!

Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Ако ми е истинска приятелка никога няма да ме кара да избирам!
    aham
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Guest
    Ши кажа. Ей, путка ти майна ве курволяк осран! Ти на кого ша визъш да ибирам между гаджето си и тебе ма, пачавро грона. Я гледай са какъв миндил си ма, ти ша пунеш от грозотия още утре ма, флиорца мазна грозна = путка ти пичкина да еба ж лайняната дупчица кирташка да еба! - Та ето така бих отговорил!

Ако ми зададе такъв въпрос значи не ми е най-добра приятелка.Мога да съм и с двамата.Ако някоя приятелка ми зададе такъв въппрос ще я отрежа независимо,че гадджетата все някога си отиват,а приятелите остава завинаги.За мен бест френдката ми не трябва и няма право да ми поставя ултиматоми като този!!!
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от shady^baby
    ако наистина ми е добра приятелка никога няма да ме кара да избирам между нея и приятеля ми
    [b]+1 напълно съм съгласна най-добрите приятели не слагат ултиматуми

в никакъв случаи този които ме кара да избирам.. ще избера другия мн ясно тя ако ми е приятелка би ми казала "одделяи ми повече време " нещо такова..

Ммм...Който питам всеки казва "Не бих си зарязала приятелите заради гаджето",ама ако ви са истински приятели,тогава защо ще поставят ултиматоми?Според мен,ако наистина сте приятели,този въпрос няма да възниква дори и на шега...Така или иначе ,ако възникне все някой трябва да направи жертва.Та моят отговор е нито един от двамата,по простата причина,че явно те не са ми приятели,а любовта на моята възраст отминава толкова бързо,колкото Коледната ваканция

Много пъти съм се замисляла ... и моето мнение е че ако ти е истинска приятелка няма да те кара въобще да избираш .....
    I DoN`t WaNt EvErYtHiNg ...JuSt ThE BeSt !

Re: КаК БиХтЕ ОтГоВоРиЛи На ВъПрОСа

Цитирай Първоначално написано от M!M!T()
    Ваша приятелка ви поставя олтиматум.Или мен или гаджето ти ? Как бихте отговорили ?Нямам такава фр просто ми е интересни мисленето на другите.Аз после ще ви кажа моя отговор .Вие сте =)
    Бих й отговорила: "Да ми го лапнеш" и т'ва е.Наскоро при мен беше станало същото.Т'ва й казах..и тя веднага: "аа добре, добре, ше се разберем по друг начин" хаха и не ми прай проблеми..к'ви са бе тия..ше избирам аз хаха ми ако иска да хваща пътя толкова ми е била и приятелка..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Ако е истинска приятелка никога няма да ме кара да избирам!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Ако е истинска приятелка никога няма да ме кара да избирам!
    Мда.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    "яжте ми кура и двамата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си