- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КаК БиХтЕ ОтГоВоРиЛи На ВъПрОСа
Гаджето. Добрите приятелки не поставят ултиматуми на приятелките си![]()
Memento moriendum esse!
Ако ме поставят пред подобна дилема, първо ще помисля сериозно над това дали приятелката ми има право да ме застява по този начин.Всяко едно нещо си има предистория и съм сигурна, че щателно бих се разровила, преди да реша каквото и да било.Ревност, обаче не търпя нито от приятели, нито отх гаджета от никой!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ще зарежа нея, не гаджето. Ако скъсам с гаджето ще съм нещастна, а ако си прекъсна контактите с нея ще съм се оттървала от поредния "Приятел"
Все пак 1 приятел никога няма да ти поставя такива ултиматоми![]()
Тая сигурно ти е хвърлила око![]()
Недей, така на изуст.Замисли се, мила-приятелката ти може да има основание да те поставя пред тази дилема.И не защото е егоистична и лицемерна, а напротив защото държи на теб и може би се опитва по индиректен път да те предпази от нещо.Научи се да се вглеждаш по-дълбоко в нещата и да откриваш истините, които не винаги са така явни на примависта.Успех, наистина не е лесно да отсяваш истинските приятели от злонамерените егоисти, чиито приоритет е да обсебват живота ти и личността ти!Първоначално написано от Baby_b
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Па да има някоя "късмета" да ми поставя условия
Хич да не си мисли, че ще избирам! Щото, ако ми поставя такива условия няма да ми е приятелка, следователно ... ще си остане без мене!
Света не се върти около нея, а около мен!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
точно такаПървоначално написано от shady^baby
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Mnogo zavisi koe mi e gajeto i koq e priqtelkata
ako mi e istinska priqtelka nqma da me kara da izbiram..![]()
![]()
![]()
Ако е добра приятелка.. няма да те кара да избираш.. Но все пак... приятелите са завинаги.. а гаджето за определено време..
Мечтите са безкрайни..
Bih i kazala da me zabravi shtom me kara da izbiram zashtoto ostavam s nego vypreki vsichko.
Kato mi sloji takuv ultimatum shte qde boi ! Kfo e tva "Ili gajeto ti , ili az !"![]()
Цвети, права си, че понякога приятелките искат да ни предпазят от нещо, но не смятам, че една истинска приятелка би поставила ултиматум. Би трябвало да седне и да каже, примерно:Първоначално написано от ЦвЕтИт0
"Виж, майна, аз разбрах, че товето гадже е наркоман и ходи с още десет момичета. Ти си прецени дали си струва да си с него"
Memento moriendum esse!
Първоначално написано от st1ka
определено!Първоначално написано от lmao
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ak0 se nameri takava k0qt da mi p0stavi p0d0ben ultimatum direktn0 q razkarvam..kva priqtelka (e bila) i (shte byde)...pf ne mersi![]()
Ха...ами ако ми поставя такъв скапан олтиматум тогава каква приятелка е?...Само аз мога да си поставям олтиматуми( колкото и страмно да звучиПървоначално написано от M!M!T()
).Чак тогава,ако приятелката е истинска(вече са на изчезване) ще избера нея.Защо?Защото с гаждето някой ден ще скъсам...ще го намразя и тогава ще се сетя за нея.Ако съм избрала него пред приятелката,това ще да бъде много глупава грешка,защото както обичам да казвам-Гаджетата си тръгват,но приятелите остават.По тази тема може да се разсъждава много,но нека не изпадам в подробности
![]()
st1ka написа:
Ако ми е истинска приятелка никога няма да ме кара да избирам!
Spored zavisi ot mn raboti..s koi hodq koq mi e fr.. i taka..
Зависи на кого държа повече.Ще избера човека на когото държа повече.
Напълно съм съгласна с това мнение!Една наистина добра приятелка би искала да съм щастлива,нали?Първоначално написано от shady^baby
![]()
+1 истинската аверка никога няма да ти каже "ИЗБИРАЙ" а ша си малчи...(предполагам деПървоначално написано от izmislenata
)
ми то никаго истинска приягелка не би ти задала такъв въпрс, щот се пак колкото и да и е ужасен, заради теб тя ще го търпи
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
O0o tva kolko "priqtelki" sa mi go kazvali.. mnoo zavisi ot slu4aq... ponqkoga priqtelkite..ponqkoga gajeto.. no nai-4esto se sdobbrqvame :P