.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Гаджето. Добрите приятелки не поставят ултиматуми на приятелките си
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако ме поставят пред подобна дилема, първо ще помисля сериозно над това дали приятелката ми има право да ме застява по този начин.Всяко едно нещо си има предистория и съм сигурна, че щателно бих се разровила, преди да реша каквото и да било.Ревност, обаче не търпя нито от приятели, нито отх гаджета от никой!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ще зарежа нея, не гаджето. Ако скъсам с гаджето ще съм нещастна, а ако си прекъсна контактите с нея ще съм се оттървала от поредния "Приятел"
    Все пак 1 приятел никога няма да ти поставя такива ултиматоми

Тая сигурно ти е хвърлила око

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Ще зарежа нея, не гаджето. Ако скъсам с гаджето ще съм нещастна, а ако си прекъсна контактите с нея ще съм се оттървала от поредния "Приятел"
    Недей, така на изуст.Замисли се, мила-приятелката ти може да има основание да те поставя пред тази дилема.И не защото е егоистична и лицемерна, а напротив защото държи на теб и може би се опитва по индиректен път да те предпази от нещо.Научи се да се вглеждаш по-дълбоко в нещата и да откриваш истините, които не винаги са така явни на примависта.Успех, наистина не е лесно да отсяваш истинските приятели от злонамерените егоисти, чиито приоритет е да обсебват живота ти и личността ти!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на SunSmile
    Па да има някоя "късмета" да ми поставя условия Хич да не си мисли, че ще избирам! Щото, ако ми поставя такива условия няма да ми е приятелка, следователно ... ще си остане без мене! Света не се върти около нея, а около мен!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от shady^baby
    ако наистина ми е добра приятелка никога няма да ме кара да избирам между нея и приятеля ми
    точно така
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Ако е истинска приятелка никога няма да ме кара да избирам!
    и аз мисля така....не смятам,че човека, който те обича ще ти поставя такива ултиматуми!

Повече от фен
    Mnogo zavisi koe mi e gajeto i koq e priqtelkata

ako mi e istinska priqtelka nqma da me kara da izbiram..

Ако е добра приятелка.. няма да те кара да избираш.. Но все пак... приятелите са завинаги.. а гаджето за определено време..
    Мечтите са безкрайни..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Bih i kazala da me zabravi shtom me kara da izbiram zashtoto ostavam s nego vypreki vsichko.

Kato mi sloji takuv ultimatum shte qde boi ! Kfo e tva "Ili gajeto ti , ili az !"

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Недей, така на изуст.Замисли се, мила-приятелката ти може да има основание да те поставя пред тази дилема.И не защото е егоистична и лицемерна, а напротив защото държи на теб и може би се опитва по индиректен път да те предпази от нещо.Научи се да се вглеждаш по-дълбоко в нещата и да откриваш истините, които не винаги са така явни на примависта.Успех, наистина не е лесно да отсяваш истинските приятели от злонамерените егоисти, чиито приоритет е да обсебват живота ти и личността ти!
    Цвети, права си, че понякога приятелките искат да ни предпазят от нещо, но не смятам, че една истинска приятелка би поставила ултиматум. Би трябвало да седне и да каже, примерно:
    "Виж, майна, аз разбрах, че товето гадже е наркоман и ходи с още десет момичета. Ти си прецени дали си струва да си с него"
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Ако ми е истинска приятелка никога няма да ме кара да избирам!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от lmao
    много зависи
    определено!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

ak0 se nameri takava k0qt da mi p0stavi p0d0ben ultimatum direktn0 q razkarvam..kva priqtelka (e bila) i (shte byde)...pf ne mersi

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: КаК БиХтЕ ОтГоВоРиЛи На ВъПрОСа

Цитирай Първоначално написано от M!M!T()
    Ваша приятелка ви поставя олтиматум.Или мен или гаджето ти ? Как бихте отговорили ?Нямам такава фр просто ми е интересни мисленето на другите.Аз после ще ви кажа моя отговор .Вие сте =)
    Ха...ами ако ми поставя такъв скапан олтиматум тогава каква приятелка е?...Само аз мога да си поставям олтиматуми( колкото и страмно да звучи ).Чак тогава,ако приятелката е истинска(вече са на изчезване) ще избера нея.Защо?Защото с гаждето някой ден ще скъсам...ще го намразя и тогава ще се сетя за нея.Ако съм избрала него пред приятелката,това ще да бъде много глупава грешка,защото както обичам да казвам-Гаджетата си тръгват,но приятелите остават.По тази тема може да се разсъждава много,но нека не изпадам в подробности

st1ka написа:
    Ако ми е истинска приятелка никога няма да ме кара да избирам!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Spored zavisi ot mn raboti..s koi hodq koq mi e fr.. i taka..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Зависи на кого държа повече.Ще избера човека на когото държа повече.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от shady^baby
    ако наистина ми е добра приятелка никога няма да ме кара да избирам между нея и приятеля ми
    Напълно съм съгласна с това мнение!Една наистина добра приятелка би искала да съм щастлива,нали?

Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Ахаха. Ти по-глупава ситуация не можа ли да измислиш? 1во моя приятелка никога не би го направила,2ро,ако се намери някоя подобна глупачка ще й кажа да го духа.
    +1 истинската аверка никога няма да ти каже "ИЗБИРАЙ" а ша си малчи...(предполагам де )

ми то никаго истинска приягелка не би ти задала такъв въпрс, щот се пак колкото и да и е ужасен, заради теб тя ще го търпи

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

O0o tva kolko "priqtelki" sa mi go kazvali.. mnoo zavisi ot slu4aq... ponqkoga priqtelkite..ponqkoga gajeto.. no nai-4esto se sdobbrqvame :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си