.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Голям фен
    ще и кажа 4е ако ми е истинска приятелка няма да ми задава такива въпроси
    а наистина не знам как ще постъпя може би ще избера нея все пак.............

аз мисля,че ако някоя моя приятелка ми го каже това означава,че не ми е истинска приятелка.Ще я оставя сама и ще си бъда с приятеля си.Има и друга теза може момчето с което съм да не е за мен и да ми вреди.Лощото е че любовта е сляпа.И така ще оставим наранена една приятелка,за да сме с някого,с когото сигурно няма да продължим.Аз например съм много доверчива и мисля,че ще оставя приятелката си заради гадже,което мисля,че не е много добре,но не знам.Различни хора!Различни идеали!Интересен въпрос

Град
    Троян :o)
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от shady^baby
    ако наистина ми е добра приятелка никога няма да ме кара да избирам между нея и приятеля ми
    Напълно съм съгласна с това мнение!Една наистина добра приятелка би искала да съм щастлива,нали?
    +10000
    шОkолuзupaнаааа

Случи ми се с една моя вече бифша приятелка .. така и така тя ми каза ''уж за мое добро'' ,,АЗ ИЛИ ТОЙ'' .. при което аз незнаех кфо да правя щото никога не съм си мислила че точно тази фр ще ми постави точно такъв олтиматум .. Разбрах че не ми е истинска фр щом ме кара да избирам между него и нея и избрах момчето.Не съжелявам и никога няма да съжеля за това мое решение .. оная мърша да си яде ушите..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

hottie
    Guest

Re: КаК БиХтЕ ОтГоВоРиЛи На ВъПрОСа

Цитирай Първоначално написано от M!M!T()
    Ваша приятелка ви поставя олтиматум.Или мен или гаджето ти ? Как бихте отговорили ?Нямам такава фр просто ми е интересни мисленето на другите.Аз после ще ви кажа моя отговор .Вие сте =)
    определено гаджето !! защото щом ми поставя ултиматум значи никаква приятелка не е !

Гаджето.Защото мразя да ми поставят олтиматуми

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от lmao
    много зависи

мдааа +1
    are i ot mene +1
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Поставяли са ми такъв въпрос. Казах, че не мога да избирам пред човека който обичам и най-добрата ми фр ии нещата се оправиха - сдобрихме се

Re: КаК БиХтЕ ОтГоВоРиЛи На ВъПрОСа

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от M!M!T()
    Ваша приятелка ви поставя олтиматум.Или мен или гаджето ти ? Как бихте отговорили ?Нямам такава фр просто ми е интересни мисленето на другите.Аз после ще ви кажа моя отговор .Вие сте =)
    определено гаджето !! защото щом ми поставя ултиматум значи никаква пр
    иятелка не е !
    +1

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ако наистина ме кара да избира, значи не ми е истинска приятелко и избирам него !!
    +1
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    ами ако приятелка ме кара да избирам значи не ми е истинска приятелка а ако гадже ме кара да избирам мн ясно че ще избера приятелите защото момчето е до време рано или късно ще си иде но ако пр ти са истински ще останат завинаги

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си