- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КаК БиХтЕ ОтГоВоРиЛи На ВъПрОСа
ще и кажа 4е ако ми е истинска приятелка няма да ми задава такива въпроси
а наистина не знам как ще постъпя може би ще избера нея все пак.............
аз мисля,че ако някоя моя приятелка ми го каже това означава,че не ми е истинска приятелка.Ще я оставя сама и ще си бъда с приятеля си.Има и друга теза може момчето с което съм да не е за мен и да ми вреди.Лощото е че любовта е сляпа.И така ще оставим наранена една приятелка,за да сме с някого,с когото сигурно няма да продължим.Аз например съм много доверчива и мисля,че ще оставя приятелката си заради гадже,което мисля,че не е много добре,но не знам.Различни хора!Различни идеали!Интересен въпрос![]()
+10000Първоначално написано от Yancheto
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Случи ми се с една моя вече бифша приятелка .. така и така тя ми каза ''уж за мое добро'' ,,АЗ ИЛИ ТОЙ'' .. при което аз незнаех кфо да правя щото никога не съм си мислила че точно тази фр ще ми постави точно такъв олтиматум .. Разбрах че не ми е истинска фр щом ме кара да избирам между него и нея и избрах момчето.Не съжелявам и никога няма да съжеля за това мое решение .. оная мърша да си яде ушите..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
определено гаджето !! защото щом ми поставя ултиматум значи никаква приятелка не е !Първоначално написано от M!M!T()
are i ot mene +1Първоначално написано от VerryBerry
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Поставяли са ми такъв въпрос. Казах, че не мога да избирам пред човека който обичам и най-добрата ми фр ии нещата се оправиха - сдобрихме се
+1Първоначално написано от the_hottie
+1Първоначално написано от the_hottie
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
ами ако приятелка ме кара да избирам значи не ми е истинска приятелка а ако гадже ме кара да избирам мн ясно че ще избера приятелите защото момчето е до време рано или късно ще си иде но ако пр ти са истински ще останат завинаги