Просто искам да споделя....Разочарована съм от всичко.....Мислех че имам приятели, на който ги интересува как съм и т.н.Ходих извън града за 10 дена и като се върнах никой повече не ми се обади да излезем и т.н.Бях заменена от друго момиче..Какво им пука на тях нали се забавляват , намират изгода от нея, а мен.....оставиха ме..Говорих с приятелката ми( така ми се пише, но не е ) попитах я защо са ме изоставили така тя само си измисля, че аз не съм излизала с тях...А това не е вярно.Винаги съм се държала добре с всички, особено с нея..много ме боли от предателството и .Сега нямам на кого да споделя нищо...нямам приятели с една дума ;( гадно е.Всеки ти забива ножа в гърба....усмихва ти се , а като се обърне говори зад гърба ти, присмива ти се....ЗАВИЖДА най-вече.......Разбрала съм , че трябва да разчитам сама на себе си и на семейството си...единствено те не биха ме предали и гаджето ми те са единствените ми близки хора вече,....Явно живота е такъв!Вие били ли сте предавани така...без нищо, без дори никакво обяснение...?