- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА или ПРОТИВ метросексуалните момчета сте?
Според мен явлението метросексуалност е напълно нормално в 21 век, но какво мислите вие?Темата не е за ограничени хора, които мислят,че метросексуалността = хомосексуалността![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мъжа трябва да си е мъж ест да се грижи за въмшния си вид но това тяхното е прекалено.Не е нормално мъжа повече да се конти от жената.Нито за нито против не ми пречат метросексуалните но не ги предпочитам
Голям размер на картинката! /machoka/
Епа аз съм против. Да факт е,че се обезкосмявам тук там и чат пат ходя на козметик. ама това да се лишиш от атрибутите си ан мъжественост е просто тъпо.
nqmam ni6to protiv vseki pravi sam svoq izbor za vsi4ko
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
NO COMMENT![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
какви атрибути бе мой човек?Първоначално написано от w0sh
![]()
а кой е казал, че жената трябва да е по-суетна? не решава ли всеки сам за себе си какво да прави и до колко да е суетен?Не са ли тва просто предразсадаци за суетата (че жената е по-суетна)Първоначално написано от mi6ito2
За !!! Метросексуален мъж = поддържам мъж! ( е малко се пооливат ,но аз говоря за леките вариянти)
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Може и мъжа да е по суетен но той ако не е метросексуален и не се лакирва с прозрачно лакче туй онуи...мн по малко време ще му трябва от колкото на една жена да си направи прическата дрехи някои джунджурии да сложи (гривни гердани...и т.н.) а да не говоря и за грима......Първоначално написано от InDuStRiOuS
Голям размер на картинката! /machoka/
Тоест, никой да не пише, така ли?Първоначално написано от InDuStRiOuS
![]()
Левски шампион але але!
Олио да ги попари всичките...![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
jenite se grimirat po 1 4as dnevno, pravqt si pri4eski, slagat si botoks, silikon i o6te kakvo li ne... i nakraq kazvat - Ebi mu maikata ve4e nqma istinski maje....![]()
Muja si e muj. Jenata si e jena. Vseki da si sedi na mqstoto !
koito kakto si re6i tva si e negov li4en izbor vseki ima pravo na takuv no az li4no ne si padam po oneq nakonteni fe6uni poddurjai se ok ama adi s malko mqrka![]()
Обескосмявам се тук таме,но само от хигиенична гледна точка,таест ръце не барам![]()
+1Първоначално написано от mi6ito2
Радвам се че има момиче което мисли като мен
![]()
Нямам нищо против тях. Щом им харесва да са такива.
Важното е да има търпимост,всеки е различен,но в това се крие и индивидуалноста на хората![]()
всеки луд с номера си![]()
Kakvo lo6o ima v tova da izglejda6 gladi4ak i hubavi4ak 4estno kazano i az sam ama ne trqbva da se prekalqva vse pak:P
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Смешни са ми, а щом темат е в раздел секс ще отговоря, че не бих спала с такъв.![]()
Аз си нямам работа с такива----антипатични са ми! Голяма част то тях са т.нар. в днешно време фешъни които хич не ми бъркат в душата с оскубаните си вежди високото си самочувствие и мисълта за ненадминатост.
hahahahha....absolutno!Първоначално написано от alex777
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Мии лично на мен не ми харесват момчета с оскубани веждички,фешънска прическа,цайси,гланц за устни и дънки в ботушкитепросто са ми отвратителни...някакси не ми приличат мн мн на момчета, а на педерасти
,ноо се пак немога да кажа, че съм против тях щото уважавам избора на всеки както очаквам от другите да уважават моя
![]()
Нищо против нямам педерастчетата (преди някой да се размрънка, има разлика между педераст и гей). Нека си съществуват, и те са живинки. Само да спрат да ми досаждат, че вече ми писна.