.

Виж резултатите на анкетата: За или против Метросексуалните момчета?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

48 44,86%
  • против

59 55,14%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98

ЗА или ПРОТИВ метросексуалните момчета сте?

Според мен явлението метросексуалност е напълно нормално в 21 век, но какво мислите вие?Темата не е за ограничени хора, които мислят,че метросексуалността = хомосексуалността

Град
    Na sedmoto nebe!
    Мъжа трябва да си е мъж ест да се грижи за въмшния си вид но това тяхното е прекалено.Не е нормално мъжа повече да се конти от жената.Нито за нито против не ми пречат метросексуалните но не ги предпочитам
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Епа аз съм против. Да факт е,че се обезкосмявам тук там и чат пат ходя на козметик. ама това да се лишиш от атрибутите си ан мъжественост е просто тъпо.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Re: ЗА или ПРОТИВ метросексуалните момчета сте?

nqmam ni6to protiv vseki pravi sam svoq izbor za vsi4ko
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

NO COMMENT
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Епа аз съм против. Да факт е,че се обезкосмявам тук там и чат пат ходя на козметик. ама това да се лишиш от атрибутите си ан мъжественост е просто тъпо.
    какви атрибути бе мой човек?

Цитирай Първоначално написано от mi6ito2
    Мъжа трябва да си е мъж ест да се грижи за въмшния си вид но това тяхното е прекалено.Не е нормално мъжа повече да се конти от жената.Нито за нито против не ми пречат метросексуалните но не ги предпочитам
    а кой е казал, че жената трябва да е по-суетна? не решава ли всеки сам за себе си какво да прави и до колко да е суетен?Не са ли тва просто предразсадаци за суетата (че жената е по-суетна)

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    За !!! Метросексуален мъж = поддържам мъж! ( е малко се пооливат ,но аз говоря за леките вариянти )
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Na sedmoto nebe!
    Цитирай Първоначално написано от InDuStRiOuS
    а кой е казал, че жената трябва да е по-суетна? не решава ли всеки сам за себе си какво да прави и до колко да е суетен?Не са ли тва просто предразсадаци за суетата (че жената е по-суетна)
    Може и мъжа да е по суетен но той ако не е метросексуален и не се лакирва с прозрачно лакче туй онуи...мн по малко време ще му трябва от колкото на една жена да си направи прическата дрехи някои джунджурии да сложи (гривни гердани...и т.н.) а да не говоря и за грима......
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: ЗА или ПРОТИВ метросексуалните момчета сте?

Цитирай Първоначално написано от InDuStRiOuS
    Според мен явлението метросексуалност е напълно нормално в 21 век, но какво мислите вие?Темата не е за ограничени хора, които мислят,че метросексуалността = хомосексуалността
    Тоест, никой да не пише, така ли?
    Левски шампион але але!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Олио да ги попари всичките...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

jenite se grimirat po 1 4as dnevno, pravqt si pri4eski, slagat si botoks, silikon i o6te kakvo li ne... i nakraq kazvat - Ebi mu maikata ve4e nqma istinski maje....

hottie
    Guest
    Muja si e muj. Jenata si e jena. Vseki da si sedi na mqstoto !

koito kakto si re6i tva si e negov li4en izbor vseki ima pravo na takuv no az li4no ne si padam po oneq nakonteni fe6uni poddurjai se ok ama adi s malko mqrka

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Обескосмявам се тук таме,но само от хигиенична гледна точка,таест ръце не барам

Град
    варна
    +1 Радвам се че има момиче което мисли като мен

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нямам нищо против тях. Щом им харесва да са такива.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Важното е да има търпимост,всеки е различен,но в това се крие и индивидуалноста на хората
    всеки луд с номера си

...

Kakvo lo6o ima v tova da izglejda6 gladi4ak i hubavi4ak 4estno kazano i az sam ama ne trqbva da se prekalqva vse pak :P
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Смешни са ми, а щом темат е в раздел секс ще отговоря, че не бих спала с такъв.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Аз си нямам работа с такива----антипатични са ми! Голяма част то тях са т.нар. в днешно време фешъни които хич не ми бъркат в душата с оскубаните си вежди високото си самочувствие и мисълта за ненадминатост.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от alex777
    jenite se grimirat po 1 4as dnevno, pravqt si pri4eski, slagat si botoks, silikon i o6te kakvo li ne... i nakraq kazvat - Ebi mu maikata ve4e nqma istinski maje....
    hahahahha....absolutno!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    След като ние трябва да сме хубави и момчетата да се кефят, че са с готино маце, значи и ние имаме това право, да се кефим на 1 поддържано мом4е до нас.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мии лично на мен не ми харесват момчета с оскубани веждички,фешънска прическа,цайси,гланц за устни и дънки в ботушките просто са ми отвратителни...някакси не ми приличат мн мн на момчета, а на педерасти ,ноо се пак немога да кажа, че съм против тях щото уважавам избора на всеки както очаквам от другите да уважават моя

Нищо против нямам педерастчетата (преди някой да се размрънка, има разлика между педераст и гей). Нека си съществуват, и те са живинки. Само да спрат да ми досаждат, че вече ми писна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си