- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе момичета вие чували ли сте за интимен гел???
Драги малки момиченца и не толкова малкивие използвате ли интимен гел изобщо? Наскоро попаднах на една адската сладурана, но се оказа мн неподържана ! незнам ако на 17-18 години все още не знаете какво е това..отидете в аптеката да ви помогнат . Не разочаровайте приятелите си от първата интимна нощ !
П.С. Женските интимни гелове стават и за мъже за това давам съвет и малките сиренца да си вземат по един![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
xaxaxaxaxa![]()
тцтцт лошо ама май това трябваше да и го кажеш на нея
Голям размер на картинката! /machoka/
ami az lichno znam kakvo e i izpolzvam am kato govorim za higiena i poddurjane ima edna mnogo qka damska pqna za brusnene dinq ama mi e ot 4ujbina i tuk q nqma( tq igrae rolqta i na gel ) mnogo EFIKASNO i POLEZNO
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Ооо аз и го казах дори и до секс не се стигна, но наистина на тези неща трябва да се набляга изкючително много!
]Първоначално написано от Stanislav_Ch
da taka e
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
![]()
![]()
tazi e bila mnogo dobre ...
che az polzvam takova ne6ty ot kakto bqh na 12![]()
samo nqma nujda nqkoi ot foruma da po4nat da se izhvurlqt kogato zapo4nat vsi4ki da davat mneniq
da kakto i nqkoi drugi na vseki post da se obajdat ...![]()
Дам това да си е задължително просто като миенето на зъби,трябва да се спазва личната хигиена.Дано не ти попадат повече такива момичета![]()
Аз си ползвам на Лактацид Фемина и съм много доволна..Следващия път и кажи или още по-весело ти и подари или даже я измий и я мятай![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Хич повече няма да е търся....за 8 март може да и подаря един интимен гел![]()
ama ne6to ne moga da razbera ot purviqt vi polov kontakt do sega vie (vsi4ki nali) vinagi ste bili izbrusnati do gladko izmiti naparfiumirani ? ? ?
Лично аз..още като бях млад на 13-14 почвах доста повече да мисля за секс и това ме подтикваше да правя всичките тея процедури ако ще и в началото само с душ гел, но за мен е било и още е важно да съм чист и да ухая добре и на хубав парфюмвсичко прави впечатление на една жена..аз не подценявам никоя
Даже и преди него .Никога не съм се харесвала космата + това майка ми ме научи да ползвам интимен гел още като ми дойде за първи път...Първоначално написано от padnal_angel
Еми така де... може да дадеш 6-7 лв. ама бъди сигурен ,че ще те помни цял живот ...Първоначално написано от Stanislav_Ch
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Естествено винаги съм държала да съм чистичка и да ухая на прафюм душгел .....още и като малка преди да започна да водя полов живот,за самата себе си го правя най-вече така се чувствам добре,а и естествено за приятеля ми,околните...Първоначално написано от padnal_angel
нормално!
хам чи кък инъчи аз немога да се понасям ако не съм се оправил кат хората
Така като гледам..не е минало много време оттогаваПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ама ти се ебаваш, нали![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
e stiiga ste go napadali i vie momi4eto de.moje da e imala vazpalenie ili infekciq i zatva da ne e miri6ela na intime gel
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Какви интимни гелове ползвате и кой са най- добрите, а колко струват ?
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
da i az bih iskala da znam
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Тъп въпрос:За какво се използва интимния гел и с какво помога както при мъжа така и при жената?![]()
![]()
Както има паста за зъби (нещо което се ползва само за зъби) , както има шампоан за коса , така има и гел за интимните части , въпросният е с по-ниско pH и не би трябвало да дразни на кожата.Помага да си чист и да миришеш на хубаво.Първоначално написано от snowyy