.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Абе момичета вие чували ли сте за интимен гел???

Драги малки момиченца и не толкова малки вие използвате ли интимен гел изобщо? Наскоро попаднах на една адската сладурана, но се оказа мн неподържана ! незнам ако на 17-18 години все още не знаете какво е това..отидете в аптеката да ви помогнат . Не разочаровайте приятелите си от първата интимна нощ !

П.С. Женските интимни гелове стават и за мъже за това давам съвет и малките сиренца да си вземат по един
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Град
    Na sedmoto nebe!
    тцтцт лошо ама май това трябваше да и го кажеш на нея
    Голям размер на картинката! /machoka/

Re: Абе момичета вие чували ли сте за интимен гел???

ami az lichno znam kakvo e i izpolzvam am kato govorim za higiena i poddurjane ima edna mnogo qka damska pqna za brusnene dinq ama mi e ot 4ujbina i tuk q nqma ( tq igrae rolqta i na gel ) mnogo EFIKASNO i POLEZNO
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

:)

Ооо аз и го казах дори и до секс не се стигна , но наистина на тези неща трябва да се набляга изкючително много!

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Stanislav_Ch
    Ооо аз и го казах дори и до секс не се стигна , но наистина на тези неща трябва да се набляга изкючително много!
    ]

da taka e
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Повече от фен
    tazi e bila mnogo dobre ...
    che az polzvam takova ne6ty ot kakto bqh na 12

samo nqma nujda nqkoi ot foruma da po4nat da se izhvurlqt kogato zapo4nat vsi4ki da davat mneniq

Повече от фен
    da kakto i nqkoi drugi na vseki post da se obajdat ...

Град
    Na sedmoto nebe!
    Дам това да си е задължително просто като миенето на зъби,трябва да се спазва личната хигиена.Дано не ти попадат повече такива момичета

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Аз си ползвам на Лактацид Фемина и съм много доволна..Следващия път и кажи или още по-весело ти и подари или даже я измий и я мятай
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

:)

Хич повече няма да е търся....за 8 март може да и подаря един интимен гел

ama ne6to ne moga da razbera ot purviqt vi polov kontakt do sega vie (vsi4ki nali) vinagi ste bili izbrusnati do gladko izmiti naparfiumirani ? ? ?

..

Лично аз..още като бях млад на 13-14 почвах доста повече да мисля за секс и това ме подтикваше да правя всичките тея процедури ако ще и в началото само с душ гел, но за мен е било и още е важно да съм чист и да ухая добре и на хубав парфюм всичко прави впечатление на една жена..аз не подценявам никоя

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    ama ne6to ne moga da razbera ot purviqt vi polov kontakt do sega vie (vsi4ki nali) vinagi ste bili izbrusnati do gladko izmiti naparfiumirani ? ? ?
    Даже и преди него .Никога не съм се харесвала космата + това майка ми ме научи да ползвам интимен гел още като ми дойде за първи път...

Цитирай Първоначално написано от Stanislav_Ch
    Хич повече няма да е търся....за 8 март може да и подаря един интимен гел
    Еми така де... може да дадеш 6-7 лв. ама бъди сигурен ,че ще те помни цял живот ...
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Na sedmoto nebe!

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    Естествено винаги съм държала да съм чистичка и да ухая на прафюм душгел .....още и като малка преди да започна да водя полов живот,за самата себе си го правя най-вече така се чувствам добре,а и естествено за приятеля ми,околните... нормално!

Голям фен Аватара на 50cent
    хам чи кък инъчи аз немога да се понасям ако не съм се оправил кат хората

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    лолз WE WANT clean PUSSIES

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    tazi e bila mnogo dobre ...
    che az polzvam takova ne6ty ot kakto bqh na 12
    Така като гледам..не е минало много време оттогава
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Ама ти се ебаваш, нали
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    e stiiga ste go napadali i vie momi4eto de.moje da e imala vazpalenie ili infekciq i zatva da ne e miri6ela na intime gel
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Какви интимни гелове ползвате и кой са най- добрите, а колко струват ?
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

da i az bih iskala da znam
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Тъп въпрос:За какво се използва интимния гел и с какво помога както при мъжа така и при жената?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от snowyy
    Тъп въпрос:За какво се използва интимния гел и с какво помога както при мъжа така и при жената?
    Както има паста за зъби (нещо което се ползва само за зъби) , както има шампоан за коса , така има и гел за интимните части , въпросният е с по-ниско pH и не би трябвало да дразни на кожата.Помага да си чист и да миришеш на хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си