- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе момичета вие чували ли сте за интимен гел???
Първоначално написано от Stanislav_Ch
давай... и й обясни за какво се използва точно
![]()
Леле, аз какъвто съм гнуслив...
Държа си на хигиената и на момичето и на момчето
И честно казано, ако ми стане по-гнусно или противно или забеллежа нещо, дето да не ми хареса ще откажа пловия контакт.. особено ако е някоя дето не я познавам много-много...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами аз използвах този на Oriflame, но в момента използвам този на Avon. Цените са между 5 - 8 лева (специално тези). За мен тези садобриПървоначално написано от alek200
btw имаше преди време тема за интимните гелове във форума. Потърси я
![]()
абе глупости квис са тия интимни гелове и простотии...заложете не естественото момичета,на естествената миризмаПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
prav si , no ne zaradi tova komentara beshe ligav prosto mi beshe zabavnoПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Не ползвам интимни гелове. Много ме изсушават. Предпочитам класиката в жанра - много вода и качествен сапун. На Refan розовото сърце съдържа екстракт от маслодайна роза и ми действа много освежаващо. А и е романтично.![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Надявам се повече хора да са видяли темата ,че да си купят по една тубичка..и не си миете лицето с гела !
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Ти би ли казала нещо ? Мълчеше и незнаеше какво да каже накрая е изпратих и повече не сме се виждали...жалко ,че не останаха свестни момичета.
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
слънце нали разбираш че ние не сме "въпросната" че да ни говориш такаПървоначално написано от Stanislav_Ch
така по темата - наистина ожеш да й намекнеш ама съвсем деликатно - например има една серия лактацид, мн съм доволна, та подари й една серия - има го в аптекитенадявам се да съм помогнала
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
да знам, както и знам, че половите органи не бива да се мият с нищо друго освен с вода..........Аз лично от такива гелове(ползвала съм 2-3 пъти) получавам бяло течение и сърбеж......
Всякакви гелове, лосиони, сапуни(а това е най-лошото) са изключително вредни. Колко от използващите интимен гел имат бяло течение?
ами на мен не ми се отразяват отрицателноПървоначално написано от krem4et0
и не съм забелязала да ми се появява бяло течение. Ама все пак си има различни организни...
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
И все пак интимен неинтимен-вредно е. лекувайте се 1 път от инфекция и ще се откажете от всякакви химиксали пкрай влагалишщето си. само отвара от смрадлика или лайка за външните полови органи и то не повече от 1 път на 2 седмици и 1 дамски душ месечно пък с отвара след менструация....И не мириша лошо, а абсолютно естествено.
аха ти явно разбираш повече от гинекологПървоначално написано от krem4et0
да си чувала израза "clinically tested"? препоръчително е да се ползва интимен гел, но не всеки ден, а максимум 2-3 пъти седмично капиш? горкия ти приятел да се миеш само с вода...
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
стига де, момичето си има предпоставки да не ползва гелове и т.н.Първоначално написано от ZaRiBeN
всеки има право на избор.
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Не се е оплаквал.......Даже напротив. Туествен, нетестван химикал е и толкова. След това, което съм изпитала, няма да го ползвам дори и да значи до края на живота ми без секс.....Здравето ми е преди всичко. И пак си казвам-ухая си много нормално.......
Ne znam za6to polu4ava6 takova te4enie.Mnogo stranno. Az polzvam ot godini intimen gel i ne sum imala problemi zasega. Biah se savetvala i s ginekolkojkata mi i tia kaza ne pove4e ot vednuj na den da se polzva gela kato e hubavo da se razredi s malko voda.
1 път на ден е много. Както казаха 2-3 пъти седмично, ама 1 път дневно. Откакто имах инфекция гинеколожката каза никакви кола маски, никакви пяни, гелове, никакви депилатоари, накакъв сапун, нищо, в което има хмия. Понякога ползвам душ-гел, но 1 капка на шепа вода и толкова. Всичко станало е неприято, болезнено и води до зачервяване при мен.
Iavno si mnogo 4uvstvitelna. Az imah vednuj infekcia na 16 ama ot basein. Ina4e ne sum imala nikoga problemi s tova. Prosto qvno si e do 4uvstvitelnost.
Явно. то не, че водата ни тук е самата чистота, ама...Най ми е хубаво с отвари. Чувствам се чистичка и ми заздравяват всички ранички, пъпчици от бръснене или такива разни други неща. Ама и с тях не бива да се прекалява.
Da tezi otvari, za koito govori6 sa super. Hubavo e naistina da se praviat ot vreme na vreme.![]()
Интимните гелове са вредни.Не е препоръчително половите органи да се мият с друго, освен с вода(чувала съм го от гинеколози).
Predi da go procheta tova ne vqrvah,che ima momiche sled 11-12godini,koeto da ne znae,che za intimnite chasti ne trqbva da se izpolzva sapun,koito ubiva mikroorganizmite tam,a intimen gel,no se okaza che ima i takiva sluchai...Mnogo mnogo jalko...
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica