- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли ви да ви пипат по Гърдите
Момичета ..харесва ли ви да ви пипат по гърдите и как се чувствате като се целувате с гаджето и той започне да Ви мачка гърдата/ите![]()
Първоначално написано от frics
ne moga da razbera dali si f ili m ama nqma zna4ka tebe da ne bi da ne ti haresva
Ponqkoga ima naistina ebati vuprosite !
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
gurdite i za mujete i za jenite sa EROGENNA ZONA ! ! !
dori nqkoi prosqk da te pipne tam (ako ne se panirash) 6te ti stane hubavo !
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
+1 ebasi retorichnite vaprosi...Първоначално написано от padnal_angel
Дори някой просяк да те пипне там това не го разбрах ,значи ти се възбуждаш от клошари?Първоначално написано от padnal_angel
![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Първоначално написано от mrysnika
govorq principno i za tova postavih v skobi 4e ako ne se panikiosash zna4i ako si v napulno spokoino sustoianie i nai-groznata da ti doide i po4ne da ti pravi ne6ta koito ne sa ti pravili drugi 6te q prieme6 za boginq tva be6e prosto primer az se vuzbujdam ot partniori koito naistina znaqt kak da deistvat kato 4etete postovete vnikvaite v smisula
оф писна ми от тъпи теми....
Голям размер на картинката! /machoka/
Не винаги...!!!![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Kato si reje6 noktite vazbujda6 li se![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
![]()
![]()
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Много обичам да ми мачкат гърдитеЕдно момче ако не ме фане за циците не е момче
![]()
tova e vtora baza normalno e![]()
Мхм![]()
Аз съм момче,ама от опита досега,бих казал че им харесва,мамка му![]()
![]()
Е не като тестоПървоначално написано от i'm so excited!
Леко и нежно, дори възбуждащо
![]()
Няма да се лъжем.. кое момиче не обича бре?!![]()
Тези, които казват, че не им харесва.. може би просто приятелят ви не го прави както ви харесва..
Всички момичета парадират с циците си, всяка се изкарва и иска по-големи (ККакто при мъжете с чурките ;д), лятно време някои само съзраната скриват само и само да се вижда повече.. привличате ни демек така.
И накрая да се каже, че не ви харесва.. не върви :Р
Предполагам всяко момиче би й харесало, пр-ля й лекичко да ги мила, целува, близва, докосва нежно.. пък особено по време на акта.
Е има и майстори баничари тука разпъват тестото ма няма как.. разни хора разни идеали :Д
Аз не се оплаквам от моята мачка.. мн обича да "си играя" с тях. И мен мнго си ме кефят.. абе пу-пу-пу да не й е уроки :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм съгласна със всичко написано :PПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Поправка: Не всяко момиче парадира с циците си..Първоначално написано от Make_Me_Laugh
или поне аз не съм такава.Дори имаше един момент когато не исках дори да имам цици
![]()
хаххаха,дори някой просяк...че са ерогенна зона,ерогенна са...но чак при обикновен допир да ти стане готино...мен ми става,само ако го прави наистина добре и ситуацията е наистина нажежена...Първоначално написано от padnal_angel
Nevinnata vtora baza onbache, ne zabravqi. A inache skoro ochakvam tema ot tipa haresva li vi kato vi pipat po onaq rabota ili kato pravite sex haresva li viПървоначално написано от vvs_go
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ми не винаги обичам.Често ме е по-скоро гъдел
![]()