- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Прекаляване с Амфетамини.
Даммм, струваше ми се интересно какво е да шмъркаш амфети. Обаче сега, може би 4-5-ия път, който го правя се получи така, че явно е била силна и прекалих - ама май се получи за добро. Тъкмо ми отвори очите за какво Лайно става въпрос!
Може и да има някакво удоволствие, ама това, което следва след него изобщо не е оферта.
Та въпросът ми е: Има ли начин да се ускори преминаването на отвратителният ефект, защото ми писна половин денонощие да не ми се появи апетитът,да ми треперят мартинките,да се потя като свиня и да ми се получи мускулна треска на ченето от нервничене.
А, да и не мисля отново да залъгвам себе си, че амфетата е нещо готино и не толкова вредно. Дотук бях и го мисля наистина.
Надявам се ако не друго, тази тема да послужи за пример на хората които като мен са се чудили дали е яко, защото повечето младежи го взимат... Е, НЕ Е ЯКО !!!
"Green for the money, gold for the honey!
То си човека
Евала, че си се осъзнал и се спираш.![]()
Силен си![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
С всичко което прекалиш е така.
По темата: НЕ няма с какво да се махне
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ami tova e nai golqmoto laino no v balgariq si4ki go zimat poneje e eftino i 4e e po skapo ot heroina seki misli 4e e ekstra ... ami az da vi kaja v mnogo darjavi ima narkomani na amfetamin kakto v bg sa na heroin (predimno) tova ne e ekstra ami gnusna himiq koqto ti razbira cqlata sistema v glavata nervnata ti sistema stava na puding za tova i si stiska6 zabite az sa6to kazvam na horata ili da zimat ne6to koeto e naistina ka4estveno i prirodno v smisal samo treva ili cocain i to ne v golemi koli4estva ili ako sa tolkova zapaleni po MDMA da zimat po rqdko te4en ne hap4eta amf i tem podobni laina![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от Nik4o_Spain
Ооо и кво?Да не би коката в Бг да е много качествена???Аре моля ти се!И не е вярно,че има най-многа закачени за хероин ВЕЧЕ.Така беше в периода '80 - '81 година.Вече по-скора повече са на амфетамин.
Към автора:Нали знаеш,че човек трабва да се опари за да се научи.
Друг е въпроса вече,че явно не си знеш границата ,до която ти става яко и за това си стигнал до там да се умъртвиш.
Амии не.Единствения начин после да не ти е гадно и да не се чувстваш като парцал е ако си добил толеранс,което в твоя случай не помага
pii mnogo voda
ами не съм се парил ама нямам и нуждаевала че си го проумял
3начи .... подобен случай .... шмърках всеки петък и събота .... в продължение на 2 месеца . стигнахме до нова година .... на нова година а3 направих 8 линии! щях да умра прав .... седях и не 3наех къде съм .... удрях си главата в стената ........ но просто от тогава не съм в3имал щото се уплаших !!!не на наркотиците те са опасни !!!!
Fuck me I'm famous
Браво, че си проумял какво гадно нещо са амфетите и изобщо наркотиците. Ами трябва да мине малко време и ще се оправиш, няма някакви медикаменти за това..![]()
Животът е адът описан в Библията!
въпрос на психика хора само тфа мога да кажа
Fuck me I'm famous
Дам, предполагам, че е въпрос на психика.
Аз примерно тревата може и да мога да я откажа, но проблема е, че не искам![]()
Все се опитвам да сравня положителните и отрицателните и страни, ама почти всичко, което се сещам е положително.
Много ми помага да си лекувам депресията. Знам, че ви звучи смешно, ама е така. Като си вкарам 1000 зли мисли в главата и се чувствам зле, едно напушване много ми покага + че си хапвам на корем.
Хубавото на тревата, е че може и 5 масура да изпушиш, спиш малко и като се събудиш си като нов.
Не го приемайте като пропаганда. Със сигурност е по-добре да не пушиш!
оххх тревата и амфета са 2 коренно ра3лични наркотика бе човек ....!!! леле майко. истината е че а3 не по3навам човек да се 3акачил на шубрак! честно!!! но на амфети.... добре бе секи 2ри почнал да шмърка ебати се дра3на!
Fuck me I'm famous
Пределно ясно ми е, че са съвсем различни. Тревата е природен дар, другото е химияПървоначално написано от Dj M1ry
А за това, че всеки 2-ри е почнал да шмърка и мен ме дразни, ама нищо не мога да направя. Единствено да не правя грешката да взимам този шит отново.
със синтетина не се занимавай пич... опъвай си липата и мир на главата![]()
няма никакъв начин да преодолееш безсунието...неяденето,стис кането на зъби,треперенето...невъзмож ностаа да формулираш изречения и т.н. и т.н.....Евалата ,че си спрял...Доста мой приятели пропаднаха с тоя амфет...Иначе няма лошо да взимаш от време на време,ама не и да се превръщаш в гаден амфетоман(имам 2ма такива приятели),който през 15мин си реди линии и като го питаш : "Лови ли те ?" И тои ти казва:НЕ,ама ми се пери....![]()
![]()
Schranz music is my world !
и междудругото колко изперка,че прекали ?
Schranz music is my world !
единствения начин е просто да легнеш някъде и да лежиш...нищо не прави, на мен така ми мина поне, щото последния път ми дойде в повечко. вземи си хладен душ, да ти облекчи мъките от потенето
апетит няма как да ти дойде май...чака се.
цаката е да не прекаляваш, особено като не си сигурен колко е силен.
пий преспивателно за да можеш да поспиш и ше се поопраийш...друго не мога да ти препоръчам
верно амфета си е химия и ефекта и после е кофти ако прекалиш,но ако искаш да намалиш ефекта пробваи с Валериан.Това е билково хапче за успокоение на нервите,а амфета е стимулант.Така че си противодействат и се успокояваш.процеса на заспиване е мн по-лесен.пробвайте.
lIfE iS aS kNoW iТ
amfeta e nai-burzo pristrastqvast ... ne che i drugite ne sa de .. ama ..![]()