.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Анален секс-Голям задник?

В нета намерих някакви писаници,че момичета с по-големи задници по-често правели анален секс.Мислите ли че има някаква връзка или това са пълни глупости?

Град
    Бургас
    mi moje i da ima vruzka

hottie
    Guest
    Tova kato s tatuirovkata Amiii moje bi pak ima nqkakva vruzka. Momi4etata s po-golemi zadni 4asti kato praviat seks na zadna ili suotvetno analen seks se polu4ava edno takova "pliaskane" koeto do kolkoto znam deistva vuzbujda6tno na mnogo muje, osobeno na latinosite.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Да бе замисли се малко се едно от седене гъза да ти стане огромен ...
    Представяш ли си всички хора щяха да си удрят задниците в бордюра като слизат от тротоара ... По скоро дупето расте от мързел и слаба воля!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

hi

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Да бе замисли се малко се едно от седене гъза да ти стане огромен ...
    Представяш ли си всички хора щяха да си удрят задниците в бордюра като слизат от тротоара ... По скоро дупето расте от мързел и слаба воля!
    Nqmah predvid 4e stava golqma ot 4ukaneto tam.A 4e 4ukane otzad predpo4itat pove4e momi4etata deto sa s po-golemi dupeta.

Tova li bila pre4inata angli4anite vinagi da sa s momi4eta s baq zadnik .... sega razbrah
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

hottie
    Guest
    da be i latinosite sa taka i negrite..

здр

Е моя като не е голям и харесвам аналния секс.....трябва да се постаря да стане голям ли?Мисля че няма връзка ,както няма връзка и татуса на кръста с аналния секс.
    Russian Aerospace Agency

hottie
    Guest
    tova e sredno statisti4esko kazano.Rabira se 4e ima izklu4enia. Prosto ako v deistvitelnost ima takova tvurdenie i e napraveno prou4vane e interesno kakva moje da e vruzkata

здр

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    tova e sredno statisti4esko kazano.Rabira se 4e ima izklu4enia. Prosto ako v deistvitelnost ima takova tvurdenie i e napraveno prou4vane e interesno kakva moje da e vruzkata

Ами ако наистина някаква връзка ...то може да е свързано със желанието на мъжете ..Ама точно определено какво не знам.Нека автора да даде линк към тези "писаници".
    Russian Aerospace Agency

da be i latinosite sa taka i negrite..

Dam prava si mexikancite i portogalcite haresvat predimno s golemi zadnici ispancite nad 30 haresvat si4ko koeto e ot protivopolojniq pol a po mladite oba4e vinagi tarsqt ne6to s ne tolkova golqm masiven zadnik
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

hottie
    Guest
    Daa, dai link
    Добре, хрумна ми нещо и мнението си го вадя спрямо едни мои приятелки. Не обобщавам, а разсъждавам.Не твърдя, че е така за да няма обидени.
    Има пълни жени(с големи дупета), които за съжаление не се чувстват добре в кожата им и понеже смятат, че не могат да бъдат секси физически, те гледат да си наваксват в леглото и да са колкото се може по-разкрепостени(тук включваме аналния секс), защото мислят , че мъжа ще се върне при тях тъй като ги одобрил в леглото. А каква е най-често срещаната фантазия на мъжа? АНАЛЕН.
    Ето моята логика.Може би не се разбира много(сега като си прочетох) ама поне се опитах

Голям фен
    Daa, dai link
    Добре, хрумна ми нещо и мнението си го вадя спрямо едни мои приятелки. Не обобщавам, а разсъждавам.Не твърдя, че е така за да няма обидени.
    Има пълни жени(с големи дупета), които за съжаление не се чувстват добре в кожата им и понеже смятат, че не могат да бъдат секси физически, те гледат да си наваксват в леглото и да са колкото се може по-разкрепостени(тук включваме аналния секс), защото мислят , че мъжа ще се върне при тях тъй като ги одобрил в леглото. А каква е най-често срещаната фантазия на мъжа? АНАЛЕН.
    Ето моята логика.Може би не се разбира много(сега като си прочетох) ама поне се опитах
    Точно това мислех да напиша аз преди да прочета тоя ти пост Просто голям гъз значи най-често дебело момиче и тя за да има с какво да е привлекателна прави всичко възможно в леглото. Докато готините момичета най-често са най-неекспрериментиращи в леглото

здр

Daa, dai link
    Ами като че ли има логика.Но пък на мене ми бяха изтърсили ,че от аналния секс съм щяла да си разваля задника...Щял да стане голям.Чувала съм ,че пък от аналния секс задника се оформял добре и се стягал.Тъй че затова ми се струва че това което каза звучи логично.
    Russian Aerospace Agency

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Daa, dai link
    Точно това мислех да напиша аз преди да прочета тоя ти пост Просто голям гъз значи най-често дебело момиче и тя за да има с какво да е привлекателна прави всичко възможно в леглото. Докато готините момичета най-често са най-неекспрериментиращи в леглото
    Хаха евала ! По-добре и простичко го каза от мен, а аз направо се измъчих ! Да това имах предвид

hottie
    Guest

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Daa, dai link
    Ами като че ли има логика.Но пък на мене ми бяха изтърсили ,че от аналния секс съм щяла да си разваля задника...Щял да стане голям.Чувала съм ,че пък от аналния секс задника се оформял добре и се стягал.Тъй че затова ми се струва че това което каза звучи логично.
    да бе да естесвено, че не се оголемява

Kakvato i da e kakavto i vid sex da e ... si4ko e za zabavlenie taka 4e ... az sam za si4ko sprqmo sexa

Голям фен
    Надали аналния секс ще ти промени задника по някакъв начин. Големината на задника си зависи от ген, тренировки и нормално хранене. Ако по цял ден седиш и плюскаш чипс и мазнотии, ако ще после да си скъсаш задника от анален секс пак ще надебелее

zdr

Надали аналния секс ще ти промени задника по някакъв начин. Големината на задника си зависи от ген, тренировки и нормално хранене. Ако по цял ден седиш и плюскаш чипс и мазнотии, ако ще после да си скъсаш задника от анален секс пак ще надебелее
    е то това си е ясно...ама мисълта ми беше друга че като ми пръсвали задника щял да стане голям.А пък определението което получиь за задника си просто ме разби..."имала съм спортен задник",което не нзма какво ще рече...
    Russian Aerospace Agency

Голям фен

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    е то това си е ясно...ама мисълта ми беше друга че като ми пръсвали задника щял да стане голям.А пък определението което получиь за задника си просто ме разби..."имала съм спортен задник",което не нзма какво ще рече...
    Ако го давам аз това определение ще значи "стегнат и мускулест", като мускулест е добро нещо

Ах,тази тема е достойна за тъпотия на седмицата хахахаахах
    Естествено,че има връзка.Как да няма?!
    Все едно да кажат,че жените с права коса правят повече свирки от другите хахахахааха

Stiga se karaite koi s kakav zadnik e vinagi horata tuka obra6tat temite v voina .... za6to taka

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от моля?
    Ах,тази тема е достойна за тъпотия на седмицата хахахаахах
    Естествено,че има връзка.Как да няма?!
    Все едно да кажат,че жените с права коса правят повече свирки от другите хахахахааха
    знаеш ли !
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami spored men ima po-skoro vruzka mejdu goleminata na zadnika i posiraneto pri analen. I vse pak az lichno gi predpochitam slabicki. Neznam kolko puskat tiq s golemi zadnitsi, no slabichkite puskat sushto
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men nqma nikakv vryzka m/u dvete neshta.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си