- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- маска за изтощена коса
Ако искаш пробвай домашна маска...тук ще намериш една :P
http://zajenata.ogosta.com/index.php...=256&Itemid=48
така ,ще ти препоръчам една доста е скъпичка ,защото е професионална и я използват в салоните.На Insight s BETA CAROTENE.Страхотна е,седиш 15мин. и изплакваш.Лесно е а маската е много подхранваща.![]()
Gliss!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм с доста поизтощесна косица и за мен най-добрата маска е Миосотис с костен мозък и плацента. Невероятна е просто! Пордава се в аптеките и струва около 8 лв.
2 с.л. тривитаминол 1 жълтък 1с.л. оцетведнъж в седмицата ^^
след 6месеца се вижда резултата...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Bih ti preporychala maska za kosa na Dove. Kosata na sestra mi beshe ujasna - iztoshtena unikalno mnogo ot izpravqne, ot kydrene, ot boqdisvane... napravo ujasna! Otkakto izpolzva tazi maska kosata i e vidimo po blqskava i ne e tolkova iztoshtena i spryhnala.
1 aspirin med kiselo mlqko limon v takiva koli4estva 4e da ti pokrie cqlata kosa az tova si pravq! 2 4asa trqbva da sedi6 s neq i kosi4kata da e uvita s nailon![]()
Много е добра.Първоначално написано от kalpazanka
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
damПървоначално написано от BrokenInnocence
За да не отварям нова тема, тук ще пиша. Ползвам пресата си за изправяне от влизо вече 3 месеца. Понякога си правя и вафлички с другата и се топирам. Досега ползвах само кристали, все още си ми е наред косата, но започнах да се притеснявам за нея и реших да полагам повече грижи.. таа, купих си шампоана и балсама на Елсев, този новия с пчелното млечице и си търся да си взема и Loreal Hot Liss, но нещо не го намирам..Въпросът ми е дали да продължа с тези неща или да добавя още нещо към всичкото това ии да започна някаква маска или не знам.. леле, какъв роман ви написах, но моля ви, предложете нещо, вие как си запазвате косите?
![]()
Не мисля че само шампоан и кристали ще ти помогнат добави маска за косаПървоначално написано от By_YoUr_SiDe
щом не е толкова изтощена ама от време на време купувай по някоя ампула за подхранване
![]()
на Лореал тази с пчелното млечице и мн хубава![]()
To infinity and beyond.
и аз я препоръчвамПървоначално написано от cool_doll
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.