.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли участвали в Music Idol?

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, защо не?

30 52,63%
  • Нееееее

27 47,37%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    не виждам смисъл да ходя,при положение,че не мога да пея.

само да се изложа през цяла България

Аз не бих,дори и да можех да пея...Така де ако е това жури.Така като се гледам,нямам работа там...Най-много да разсмея журито с вида си,но както и да е.Попринцип подкрепям идеята за това предаване и ако можех да пея и изглеждах по..добре,щях да отида

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    баааааааа не знам. един вътрешен глас ми подсказва, че е една голяма поза тоя мюзик идол ..

иначе да ида там, да спечеля, да ми напраат 1-2-3 записа и да стана "звезда"

абе аз съм си обикновен човечец бе

Да , бих , ама много ме е срам да пея пред много хора

Голям фен Аватара на alehole
    Не,немога да пея!То иначе повече от половината неможеха да пеят и нз за какво се явяват да се правят на интересни ама всъщност само се срамят .. добре че ги разкараха и сега вече останаха добрите
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

никой, уважаващ себе си творец и изпълнител, не би отишъл на мюзик айдъл
    тва се прави за пари бе хора
    ебе го някой за вашия талант..

мюзик айдъл е принципно за тия дето не могат да пеят и са некви уанабита

и просто не разбират посланието на това, че още с раждането ти е закодирано примерно да правиш изкуство

тва цялата работа изкуството остава на заден план, гледат се парите в мюзик айдъл ..

и да.. не бих отишла

не искам да ме преебат! хахахахахххх

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ако можех да пея по-добре, защо не?
    What you give is what you get!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз мога да пея,но страшно много съжалявам,че не отидох да се пробвам. Много хора само ме тормозят сега и ме питат защо не съм се пробвала ,а мен сега ме е много яд.Ами другата година ако пак правят този формат,мисля да опитам В едно от предишните мнения прочетох,че не е толкова важен таланта..а баналните пари..и за жалост,е точно така!Това е България просто..

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не! Няма да ме одобрят 100%

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    никой, уважаващ себе си творец и изпълнител, не би отишъл на мюзик айдъл
    тва се прави за пари бе хора
    ебе го някой за вашия талант..

мюзик айдъл е принципно за тия дето не могат да пеят и са некви уанабита

и просто не разбират посланието на това, че още с раждането ти е закодирано примерно да правиш изкуство

тва цялата работа изкуството остава на заден план, гледат се парите в мюзик айдъл ..

и да.. не бих отишла

не искам да ме преебат! хахахахахххх
    +1... Гледах я оная... Люси, по ЕрТеЕл... Ако знаете само колко руга... Каза, че такива ограничени, превзети и надути хора, със самочувствие до небето и обратно, никъде и никога не била виждала... И най я било яд, че спечелило момичето, което най- не можело да пее...
    ПТ: Няма да отида никога, въпреки, че мога да пея... Концертите в даскало си ми стигат :P

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Аз мога да пея,но страшно много съжалявам,че не отидох да се пробвам. Много хора само ме тормозят сега и ме питат защо не съм се пробвала ,а мен сега ме е много яд.Ами другата година ако пак правят този формат,мисля да опитам В едно от предишните мнения прочетох,че не е толкова важен таланта..а баналните пари..и за жалост,е точно така!Това е България просто..
    не бе мила не е проблема България
    самото предаване си е с такъв замисъл .. за пари

прави разлика от това, че в България трудно можеш да изкарваш пари от изкуство и отделно, че предавания от рода на мюзик айдъл се правят именно с комерсиална цел... знаеш ли примерно колко пари носи това на агенцията, на промоутъри, отделно на телевизия, журита и т.н

не е важно да имаш талант.. на никой не му дреме за това
    колкото повече хора се явят, толкова по-добре за организаторите - значи предаването е популярно и хората имат интерес към него, пращат есемеси, ходят на концерти и т.н., което на свой ред пък си носи приходи на всички тези организации, които работят по въпроса мюзик айдъл да го има..

недейте да се заблуждавате, че мюзик айдъл е ЗЛАТНАТА ВИ ВЪЗМОЖНОСТ за изява и за това някой да ви чуе
    ..
    разбира се, от една страна е така
    но от друга, един човек, който се занимава с музика и просто усеща, че нещата се получават.. той никога не би отишъл да си продава таланта, за да пълни портфейлите на някакви си организатори и телевизии.. щото за един творец не е важно да бъде популярен и да изкарва пари от таланта си.. достатъчно е да има хора, които да харесват творчеството му и за себе си да знае, че една частица от чувствата, които е вложил докато твори, е достигнала до душичката на някой човек и той се е почувствал щастлив.. това са много особени неща, които просто ужасно малко от българските творци (и не само) ги разбират, което просто е лошо

mi nqma smisal 6toto 6e spe4elq davam 6ans na drugite
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    не бе мила не е проблема България
    самото предаване си е с такъв замисъл .. за пари

прави разлика от това, че в България трудно можеш да изкарваш пари от изкуство и отделно, че предавания от рода на мюзик айдъл се правят именно с комерсиална цел... знаеш ли примерно колко пари носи това на агенцията, на промоутъри, отделно на телевизия, журита и т.н

не е важно да имаш талант.. на никой не му дреме за това
    колкото повече хора се явят, толкова по-добре за организаторите - значи предаването е популярно и хората имат интерес към него, пращат есемеси, ходят на концерти и т.н., което на свой ред пък си носи приходи на всички тези организации, които работят по въпроса мюзик айдъл да го има..

недейте да се заблуждавате, че мюзик айдъл е ЗЛАТНАТА ВИ ВЪЗМОЖНОСТ за изява и за това някой да ви чуе
    ..
    разбира се, от една страна е така
    но от друга, един човек, който се занимава с музика и просто усеща, че нещата се получават.. той никога не би отишъл да си продава таланта, за да пълни портфейлите на някакви си организатори и телевизии.. щото за един творец не е важно да бъде популярен и да изкарва пари от таланта си.. достатъчно е да има хора, които да харесват творчеството му и за себе си да знае, че една частица от чувствата, които е вложил докато твори, е достигнала до душичката на някой човек и той се е почувствал щастлив.. това са много особени неща, които просто ужасно малко от българските творци (и не само) ги разбират, което просто е лошо
    Ам не съм много съгласна,ако нямаш пари нищо не става в България.Това имах в предвид.Разбира се,че Music Idol,не е единствената възможност,но е една от малкото трибуни,на които талантливите българи могат да покажат какво могат.

Град
    Bitches World..
    Лол.. пазете се идвам иии.. се провалям,
    не мисля, че темата е много смислена.
    Един може да пее друг - не.
    Аз съм музикален инвалид и едва ли бих отишла там, само за да
    се излагам пред и без това не малко зрители.
    Не благодаря, както казва госпожата по БГ:
    Драги деца никога не правете това, което НЕ можете,
    защото иначе, ще се носите с лоша слава.
    You got to move it up
    and use it like a scrweball would.
    You got to pack it up,
    work it like a new boy should.
    Gimme all your lovin',
    all your hugs and kisses too.
    Gimme all your lovin',
    don't let up until we're through.

другата година съм там

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Е то има ли питане ..догодина "аз съм новия мусик идол" на българия ..ае!
    The Spark

Град
    Маями,България
    След няколко години ще отивам

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Да,ако имах гласови данни.

100% щях да се пробвам ако обаче можеш да пея Мечта ми е да мога, но съм пример и че мечтите не винаги се случват

мии ако имах повече талант в пеенето защо не

Да, защо не..Само че ще изпразня залата

Град
    някъде...
    Винаги .. ахахахахахаха !!

Голям фен
    Неееееее
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Moje za6to ne takmo 6te se izqvq
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

UfF mN iskam da ida makar da ne moa da peq
    :P :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си