.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    кви са тия смъкнати дрехи ве пфф що са излагаш тва мина от мода одавнА не са излагаи и си купи нешто фешЪн..дънки тесни блузки на раета розови зелени тва е наи яко. бахти смешния си още в миналиа век живееш бе излез от там.. да ти напомна че сме 2008 и сеа фешън стила е на мода. абе вас рапарчетата требва некои да ви избии и да ви напише на челото FaShIoN StIlE rulzzz xaxaxaxa смешници :P
    Бате тфа как ме издразни..Първо се научи да пишеш,после пускай коментари..Но се предполага че си някаква тъпа чалгарка..Естествено да си неграмотна,защото вас ви интересува само да въртите мазните турски кючеци и да се забивате с различни момчета всеки ден...Тфа е ебати простащината бе!Момчето/момичето ще се облича както си иска..Кфа си ти,да му казваш бе?Модата на смъкнатите била минала..Глупости на търкалета...Излез се разсходи по улиците малко и забележи що смъкнати хора има,особено момчетата..Тфа рапърското аз не го разбирам като мода..Хората слушат такава музика и естесвено е че ще се обличат според музиката си..Щом ги кефи-тяхна си работа..Спри да се месиш.Щото тряя ти кажа че очаквай в скоро време ваща тъпа "Фешън" мода да отмине,да ви видим какво ще правите тогва...Само ще ти викам острани.. "Ей ти,кфо се обличаш така ве,тфа вече не е на мода,обувай кецовете и една пола дет да си се влачи до земята и отгоре по сутиен и тръгвай..." <--Туко виж тфа станало модерно някога.Приятно ли ще ти е да те критикуват така?Тъйче затваряй си плювалника и отивай по амор да се кълчиш..Ае къш!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Бате тфа как ме издразни..Първо се научи да пишеш,после пускай коментари..Но се предполага че си някаква тъпа чалгарка..Естествено да си неграмотна,защото вас ви интересува само да въртите мазните турски кючеци и да се забивате с различни момчета всеки ден...Тфа е ебати простащината бе!Момчето/момичето ще се облича както си иска..Кфа си ти,да му казваш бе?Модата на смъкнатите била минала..Глупости на търкалета...Излез се разсходи по улиците малко и забележи що смъкнати хора има,особено момчетата..Тфа рапърското аз не го разбирам като мода..Хората слушат такава музика и естесвено е че ще се обличат според музиката си..Щом ги кефи-тяхна си работа..Спри да се месиш.Щото тряя ти кажа че очаквай в скоро време ваща тъпа "Фешън" мода да отмине,да ви видим какво ще правите тогва...Само ще ти викам острани.. "Ей ти,кфо се обличаш така ве,тфа вече не е на мода,обувай кецовете и една пола дет да си се влачи до земята и отгоре по сутиен и тръгвай..." <--Туко виж тфа станало модерно някога.Приятно ли ще ти е да те критикуват така?Тъйче затваряй си плювалника и отивай по амор да се кълчиш..Ае къш!

EVALA !!!!!!!!!!!!!!!!

omfg... skate dre6ki kecki ala bala ima v sabotage (na patriarha malko sled vito6ka) v insomnia (na gurko 46 ili na 6ti septemvri 1 v board shop (do 7mo sou) ... ne sa malko magazinite a ve4e G-style kakty ti kaaha druite g-wear na grafa
    Да сме скромни? О не, мерси!

Това е живота, трябва да си "G"
    we give it all.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    G-Wear
    Insomnia
    Мухоморка

или някъде по НДК - Пасажите , или обиколи по пътеките , или някъде другаде .. дори Илиянци ..

Адрес за G-Wear , даже карта мога да ти дам , само пиши на ЛС с линка към темата , че да го постна тук , ако има и други заинтересовани ..
    Същото важи и ако ти трябва адрес за някой от другите магазини.

Късмет!
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от monityY
    кви са тия смъкнати дрехи ве пфф що са излагаш тва мина от мода одавнА не са излагаи и си купи нешто фешЪн..дънки тесни блузки на раета розови зелени тва е наи яко. бахти смешния си още в миналиа век живееш бе излез от там.. да ти напомна че сме 2008 и сеа фешън стила е на мода. абе вас рапарчетата требва некои да ви избии и да ви напише на челото FaShIoN StIlE rulzzz xaxaxaxa смешници :P
    хахаха шшш чакаи ве по полека.. нашта феШън мода няма да отмине скоро...щото тя започна едва сега 2006 даже 2007 година и тепърва предстои да се развива. и вече малките деца ни подражават и насякаде по улиците ходат фешъни..ние завладяваме българия. И не забраваи че една мода за да се изчерпа напълно трябва да минат минимум 10 години, за да израстне поколението което я създало! така че ще ни тарпите до 2017 хахахахаха
    п.с- не съм момиче
    Sinan Sakic rulzzz

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    хахаха шшш чакаи ве по полека.. нашта феШън мода няма да отмине скоро...щото тя започна едва сега 2006 даже 2007 година и тепърва предстои да се развива. и вече малките деца ни подражават и насякаде по улиците ходат фешъни..ние завладяваме българия. И не забраваи че една мода за да се изчерпа напълно трябва да минат минимум 10 години, за да израстне поколението което я създало! така че ще ни тарпите до 2017 хахахахаха
    п.с- не съм момиче
    Аууу, лелееее.. колко са ми смешни такива фешани като теб, ЛЕЛЕЕЕЕ Спуквам се д им се хиля и не пропускам да ги изе**вам по улиците като ги видя..
    горките хора, НЯМАТЕ СИ НА ИДЕЯ КОЛКО СТЕ СМЕШНИЧКИИИИ хахахах
    Децата били подражавали на вас.. ох, колко сте велики.. а вие на кого подражавате? запитвали ли сте се накога? подражавате на тъпите чалга певици, които имат толко акъл в главата, че могат само да запомнят един текст на кръчмарска песен и това е.. никакъв акъл, никакъв интелект..
    а вие, особено момчетата, приличате на някви женички с тия прически, с тия дрехи.. от чалгарите няма мъже.. има само някви средни такива.. м/у мъж и жена.. ама повече към жена клони хаха
    Един ден ще се осъзнаете колко сте зле, ама вече ще е късно.. ще сте изиграли прекалено мн мазни кючеци и прекалено много време ще е минало което няма да може да върнете назад и => няма да можете да станете малко по-интелигентни.. ама ваша си работа.. СМЕШНИЦИ

Град
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    тоя форум се напълни с някви дечковци, които си нямат друга работа, освен да се бъркат в чуждите неща.. като не ви харесва темата на мацката..
    я си помисли кой е дечкото в случая..
    и кой е неосъзнатия..
    леле заеби по-директно от това не можах да го кажа
    Няма кво да го мисля, определено не съм аз дечкото, най-малкото защото не аз говоря на мацката, която е пуснала темата, че това е гадно, тъпо.. а не знам ти от колко време си във форума, но мога да ти кажа, че за половин година форума се напълни с хора, които просто не знаят и те кво правят тук.. някви малки лигльовци на по 12-16 години..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    srpsko_1988 не мисля,че тая мода е понала едва 2006.Мода винаги е имало.Независимо дали е била пухкави ботушки,тесни скъсани дънки,цветни тениски с нашивки или като някога кожени якета и чарлстони...
    Но така както мода има винаги и ще има винаги,винаги ще има и хора,които не се движат по нея!

Ами не исках да пускам нова тема...Може ли да ви попитам къде има такива магазини в Пловдив? И между другото нищо им няма на рапърчетата...Незнам вие тъпи фешани кво се бъркате?! Абе всеки си има собствен стил...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    п.с- не съм момиче
    Аууу, лелееее.. колко са ми смешни такива фешани като теб, ЛЕЛЕЕЕЕ Спуквам се д им се хиля и не пропускам да ги изе**вам по улиците като ги видя..
    горките хора, НЯМАТЕ СИ НА ИДЕЯ КОЛКО СТЕ СМЕШНИЧКИИИИ хахахах
    Децата били подражавали на вас.. ох, колко сте велики.. а вие на кого подражавате? запитвали ли сте се накога? подражавате на тъпите чалга певици, които имат толко акъл в главата, че могат само да запомнят един текст на кръчмарска песен и това е.. никакъв акъл, никакъв интелект..
    а вие, особено момчетата, приличате на някви женички с тия прически, с тия дрехи.. от чалгарите няма мъже.. има само някви средни такива.. м/у мъж и жена.. ама повече към жена клони хаха
    Един ден ще се осъзнаете колко сте зле, ама вече ще е късно.. ще сте изиграли прекалено мн мазни кючеци и прекалено много време ще е минало което няма да може да върнете назад и => няма да можете да станете малко по-интелигентни.. ама ваша си работа.. СМЕШНИЦИ
    srpsko_1988 мани майтап ама яко ме кефиш бате
    ставам ти фенка
    винаги съм казвала, че ще направя евала ако чуя или видя написано някъде чалгар да каже нещо от сорта на "ами да, слушам си чалга, слушам си и сръбско, това просто си е мойта музика и аз и се кефя, кефя се на стила и това е най-важното"
    .. (:
    досега не съм срещала интелигентен чалгар, който така адекватно да си защитава възгледите и културата.. ми евала му правя

и си го заслужава ебати

не че слушам чалга, съвсем не
    хахах

но просто е безмислено разни хора от разни субкултрни общества, които до такава степен са се вглъбили в своя стил (и на обличане, и в музика, и от гледане на разни аватарчета в интернет) да си мислят вече, че със всеки изминал ден едва ли не стават тру и още по тру, и че това им дава правото да хранят чалгата и нейните форми е така..
    не знам просто, това трябва да се усети, с думи не може да се изрази
    и аз не се изразявам точно ама просто ми е ужасно трудно да говоря за такива неща
    смисъл такъв, че щом човекът е в унисон със своята музика, каквато и да е тя, щом споделя идеите и и това го прави щастлив, значи в този човек няма нищо нередно и не виждам защо той трябва да бъде хранен от някакви фейкове, които са се филмирали дълбоко от своята истиност (не намирам по-точна дума на български) и си мислят, че и останалите хора ги разбират и възприемат така..
    ами не, останалите хора те възприемат просто като позьор .. защото ето това представлява позьорщината (истина, която успявам да обосновя с няколко изречения сега)
    на пръв поглед под позьор се подразбира примерно един омазан с черно филмиран човечец, който да пише с розово по стените, че сатаната е блекметълист (примерно)
    и съответно си отнася гаврата от страна на останалите хора от обкръжението му
    ноо също позьор може да означава и един такъв вглъбен ужасно много в стила си и незнаещ кво става индивид, който като види чалгар или примерно един такъв омазан с черно и да почва да го гаври.. xD
    е това е най-смешното, щото всичките са фейкове, обаче единия си е въобразил, че е във висша степен тру и почва да гаври, при което отстрани се вижда някъв театър от некви клоунчета, които в крайна сметка, ако не обръщаш внимание, те забавляват, ако не друго

и сега тръгнала спейс лейди да храни чалгата, защото чувства, че е РАЗЛИЧНА и така за себе си доказва, че става по-истинска, отличавайки се от чалгата и едновременно - хранейки я и тва още повече засилва усещането за ТРУ

....

лееелее.. оставете чалгата, щом сте толкова истински
    не и обръщайте внимание, гледайте себе си бе трута
    какво по дяволите ви прави удоволствието да я храните
    тя си е музика както всяка друга музика (е не баш ама айде така да го нарека)
    има си своите фенове, колкото и елементарна да е културата и колкото и проста да е музиката
    и престанете по дяволите да се занимавате с чалга..
    некси опитайте да се извисите над нея и гледайте себе си и собственото си развитие
    по-добре не мога да го кажа
    който ме разбрал - разбрал
    евала ше му направя !

Град
    " и сега тръгнала спейс лейди да храни чалгата, защото чувства, че е РАЗЛИЧНА и така за себе си доказва, че става по-истинска, отличавайки се от чалгата и едновременно - хранейки я и тва още повече засилва усещането за ТРУ "

---------------------------

хахаха, ок, човек.. кефиш ме хахаха
    мда, храня чалгата, но не за да се чувствам по-ТРУ, както ти каза.. а защото СУПЕР мн я мразя.. и защото темата в момента е за смъкнатите дрехи и не би трябвало чалгарите, които най-малко имат работа в тази тема да търсят сметка на момичето, което иска да си купи такива дрешки.. и нямат право да говорят така за нейния стил, за нейното желание, ще се облича както си иска..

А аз си се чувствам абсолютно истинска по отношение на музиката, която аз слушам, защото лично моята музика, която слушам, много малко хора успяват да я усетят, а аз я усещам и изпитвам върховно удоволствие като я слушам.. и не я слушам от вчера.. и хората, които усещам музиката така, както я усещам аз.. не са много, определено.. аз се събуждам с музиката и заспивам с нея.. 1 минута не стоя без моята музика, която не е нито чалга, нито рап.. слушам и рап и хип-хоп, но не е това водещия стил музика з мен.. а стила на обличане супер мн ме кефи и се обличам така не покрай модата.. така че по отношение на това кой е истински и кой не е.. мен не ме намесвай, защото аз сум си напълно ИСТИНСКА

" и сега тръгнала спейс лейди да храни чалгата, защото чувства, че е РАЗЛИЧНА и така за себе си доказва, че става по-истинска, отличавайки се от чалгата и едновременно - хранейки я и тва още повече засилва усещането за ТРУ "

---------------------------

хахаха, ок, човек.. кефиш ме хахаха
    мда, храня чалгата, но не за да се чувствам по-ТРУ, както ти каза.. а защото СУПЕР мн я мразя.. и защото темата в момента е за смъкнатите дрехи и не би трябвало чалгарите, които най-малко имат работа в тази тема да търсят сметка на момичето, което иска да си купи такива дрешки.. и нямат право да говорят така за нейния стил, за нейното желание, ще се облича както си иска..

А аз си се чувствам абсолютно истинска по отношение на музиката, която аз слушам, защото лично моята музика, която слушам, много малко хора успяват да я усетят, а аз я усещам и изпитвам върховно удоволствие като я слушам.. и не я слушам от вчера.. и хората, които усещам музиката така, както я усещам аз.. не са много, определено.. аз се събуждам с музиката и заспивам с нея.. 1 минута не стоя без моята музика, която не е нито чалга, нито рап.. слушам и рап и хип-хоп, но не е това водещия стил музика з мен.. а стила на обличане супер мн ме кефи и се обличам така не покрай модата.. така че по отношение на това кой е истински и кой не е.. мен не ме намесвай, защото аз сум си напълно ИСТИНСКА

еми ето за тва говориме
    потвърждаваш горния ми пост
    нищо лично, ама след време ще разбереш, че просто нещата са различни
    и аз няма кво да ти обяснявам, аз съм абсолютно по същия начин относно музиката, още повече, че се занимавам с изкуство (свиря на китара и на пиано, пея) права го е така, смятай къф ми е моя светоглед
    иначе съм ебати утепляка .. не съм никакво тру
    не претендирам с нищо
    обикновен човек съм ....
    и аз мразя чалга, ама точно пък щото я мразя, не и обръщам внимание
    трее ли да ме боли за нешо, дето не го обичам и не ме прави щастлива?
    фактите говорят сами по себе си, че човек, хранещ чалгата, един вид просто търси внимание да се докаже, че е различен
    ама нема нужда... е тва трябва да се разбере принципно
    не.. даже и да им се подигравам на такива не ми е смешно вече
    тва го правих последно у 7ми клас
    ....

повярвай, гаврата е хиляда пъти по голяма ако не се намесваш .. (:

абе

ше разбереш скоро

п.п. а не ми го хвалете тоя джи уеар там, за мене джи ли си е, начи е е чиста чалга
    даже и по зле
    айде приятен ден

Спейс лейди,просто питам..
    помислих си,че е картинка..

Град
    oTPoBHa,
    нe си търся причина да се доказвам пред когото и да е.. не съм и 7 клас, но това че ти игнорираш нещата, които не харесваш и които мразиш, не значи, че аз също трябва да го правя.. аз мразя чалгата и не мога да я игнорирам, тъй като тя е навсякъде..

много хора мразят лицемерието.. ми айде игрорирай лицемерието де! можеш ли? аз не.. предполагам че ако те лъжат също няма да успееш да го игнорираш и просто да не обърнеш внимание.. пък ако можеш.. евала.. едва ли са много хората, за които това е възможно..

пък аз че съм различна от чалгарите, различна съм, не го отричам, не се опитвам да изпъкна или каквото там си мислите вие.. и ти.. изказвам мнението си.. но тъй като мнението ми е изключително крайно, не мога да не обидя чалгата.. нека хората обиждат транса, който за мен е едва ли не свещен, нека.. но едва ли хората, които ще обидят транса, разбират изобщо тази музика.. докато аз з ОГРОМНА жалост преди много години слушах чалга и сега съвсем спокойно и с пълно основание мога да твърдя че я НЕНАВИЖДАМ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ!

-----------------------

Taste the rainbow,
    защо реши, че е картинка? просто съм си я фотошопнала малко снимката хаха

SpAcE_LaDy i oTPoBHa leko se otklonihte ot temata momi4eto tursi magazini vie tuka go oburnahte na savsem druga tema ... po poleka ne se nervete

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    SpAcE_LaDy i oTPoBHa leko se otklonihte ot temata momi4eto tursi magazini vie tuka go oburnahte na savsem druga tema ... po poleka ne se nervete
    епа Ако
    това е теенпроблем
    свиквай

иначе спейс лейди .. кво да ти кажа.. знаеш си тогава! не се бъркам

Град
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    епа Ако
    това е теенпроблем
    свиквай

иначе спейс лейди .. кво да ти кажа.. знаеш си тогава! не се бъркам
    Ми да знам си, айде приключваме темата, не ми се спори.. стига толкова..

Абе братле insomnia,board shop,sabotage,G-wear ,hip hop wear ,и само да ти кажа че почти всеки панталон мое си го носиш смъкнато ,просо си земи по-голям номер

Ах ама колко сте зле Абе я се осъзнаите бе !!!!
    ФЕШЪН значи МОДА ... онез тръгнали да ми говорят "ФЕШЪН МОДАТА нз си кфо ... " ТЪПИ СТЕ !!! Някой на вас мрънка ли ви как да се обличате ?! Момичето пита къде може да намери такива дрехи ... и естествено тря някой прост батал да си изкаже тъпото мнение Все повече и повече станаха "отворковците" във форума , дето си мислят че знаят и могат много .. като можете ... ЩО НЕ ПОМОГНЕТЕ ВЕ ?!!?!?! Момичето ви пита нещо , вие и са праите на 100 милиона ... ай беги ...
    Make Some Noise ... ;]]]

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Алоо,младши.Когато една тема е повече от 3 страници назад тя вероятно вече е изживяла живота си.

malee

viy ste tolkos typi 4e neam dumi kak moji da ne pishete za R&B Shop toy e nay - dobriq rap magazin i as drebniq mn go uvajavam tumno mumno ne poznaam

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    AХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Осъзнайте се бе хора . Не си рап-ър от днеска за утре . Или си , или не . Това е култура не мода . Всеки може да харесва каквото си иска .
    П.С Хип-хоп рулззз Пийс и респект
    Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !

хахахахахах Kakvi fe6ani te goniat be vie ste sme6ni be osobeno pak ti ti kaf fe6an si be ti niama6 i 40 leva hodi6 mi s edin 4ift danki po 3 meseca we bau6 takaf ti naqsno li sas rap kulturata misli6 4e momi4eto q intersuvat niakafi fe6ani lol 4estno ti kazvam ako si ot plovdiv 6te te drusam qko fe6ani 4e na teniskata ti ot turcia pi6e versace.. kvo znae6 ti ot moda be kakto i da e takifa kato teb pedal4eta sas mazni kosi4ki i oskubani vejdi4ki i fake obuvki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си