.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Град
    Wonderland
    ЗААААААААААААЕБИ,батко

Град
    в света на приключенията ..
    много се кефя на смъкнати рап дрехи

Аз принципно слушам хип-хоп и се обличам по такъв начин, но смъкнато момиче трудно ше ми хване окото

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    кви са тия смъкнати дрехи ве пфф що са излагаш тва мина от мода одавнА не са излагаи и си купи нешто фешЪн..дънки тесни блузки на раета розови зелени тва е наи яко. бахти смешния си още в миналиа век живееш бе излез от там.. да ти напомна че сме 2008 и сеа фешън стила е на мода. абе вас рапарчетата требва некои да ви избии и да ви напише на челото FaShIoN StIlE rulzzz xaxaxaxa смешници :P
    Все още не е късно да си теглиш ножа, нали знаеш?

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    mi v tezi det 6ti kaja prodavat drehi sk8 kezove i tn ...zna4i sabotage,insomniq,boardshop,bass i dr
    тея с и още Park ... Parodia ... Breakpoint ... za drugi i az ne se se6tam

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    кви са тия смъкнати дрехи ве пфф що са излагаш тва мина от мода одавнА не са излагаи и си купи нешто фешЪн..дънки тесни блузки на раета розови зелени тва е наи яко. бахти смешния си още в миналиа век живееш бе излез от там.. да ти напомна че сме 2008 и сеа фешън стила е на мода. абе вас рапарчетата требва некои да ви избии и да ви напише на челото FaShIoN StIlE rulzzz xaxaxaxa смешници :P
    абе колегата фешън е прав

на смъкнатите отдавна ви мида модата! тва беше 2002-5

от тогава не съм виждал ходещи чували из улицата
    Fashion Rulzz

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    абе колегата фешън е прав

на смъкнатите отдавна ви мида модата! тва беше 2002-5

от тогава не съм виждал ходещи чували из улицата
    Fashion Rulzz
    Хипхопа никога няма да умре, а ако се водиш по модата до никъде няма да стигнеш... ПЛЮЯ НА ВСИЧКИ КАТО ВАС!!!

Хипхоп до ГРОБ \\//

алеле мн е забавно да се пише в такива теми деа...
    тц-тц тука некви бате се изтъкват, плюят, все едно да се хвърлиш в погото
    то треа малко акъл, за да се сети човек, че повечето стилове са свързани именно с култура и музика
    ако за сф, че не видях за кой град стаа дума, може и хип-хоп отдела в metal heaven на раковска

Re: Магазини за смъкнати дрехи?!

Цитирай Първоначално написано от piurs_be
    Здравейте, искам да ви попитам къде в София мога да намеря магазини за смъкнати "Рап" дрехи.......?! Къде ли не съм търсила по обикновени магазини...и никъде не мога да намеря...явно си има определени...или ако не кажете където знаете....? Pleasee.....
    ima hip-hop shopove edinq koito az znam e na rakovska187 to se vodi metal shop no ima i hip-hop ne6ta

Insomnia,BAS,Sabotage,Board Shop и т.н

ima Hip-hop shop na Rakovska 187 (to se vodi Metal shop no ima i Hip-hop)

zlee

abe hora ne moga da wi razbera... kakwo wikate na momicheto kak da se oblicha.. tolkowa e blizo do mozyka.. em wseki si ima mnenie i wkus... tq pita kyde moje da nameri .. a ne dali na was wi hareswa dali e na moda ili ne... i ne wseki sledi modata.. az moga da kaja .. che imam abs. wsqkfi drehi .. i rapyrski i kakwi li ne .. i se oblicham spored nastroenieto mi ... ;] i ne na wseki mu har toq "Fashion style" adski typo e ako trygnim ws ednakwi.. mi huu katu na oniq mu har chalgata .. fashion .. mi oblichai se kakto iskash .. neznam zashto trqq da kazwash i na dr-te kak da se oblichat .. twa si e izcqlo twoe mnenie.. kwo si trygnal da prikazwash da ne se oblicha s rapyrski drehi ... ili i ti neznai6 kwo prikazwash i kwo praesh tuka.. sry che ti se mesq ama .... wzemete se malko w ryce w kraka .. wse mi e taq.. a ii taq "fashion" moda nqma da stoi s wekowe.. a i smyknatite drehi sa pr0sto0 lichen style na edin chowek... a teq "fashion" sa i house-ri i chalgari che i kakwi li ne... edin pyt za winagi sprete da kritikuwate horata i da im se mesite w lichniq jiw0t sled kat0 ne ste im nikakwi ...!

аре стига си се мъчил в стоков базар илиянци има 1 магазинче с сличари дунки и тн рапарски дрефи и аксесуари
    ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя

Голям фен Аватара на magicfairy
    За къв хуй я ъпна тая тема?

омг я се осъзнайте бе какво некви тъпи фешъни само хлебят и се изцепват " фешън" модата я първо научете английски и тогава ми спорете бе... какво момичето търси рапърски дрехи не е пуснала тема със заглавие "ае псувайте на воля" ... осъзнайте се малко .... иначе по темата - препоръчвам ти premium basics ( www.bloksf.com само дето е доста скъпичко :X най-скъпата тениска е 60лв, най-евтината - 40лв, дънките вървят по 120, ама тези на Joker ; ]]) g-wear, hip-hop wear дето е в metal heaven и също така съм чул че някъде по НДК има На Тъмно и има много хубави неща, но аз лично не съм ходил там, в BAS се намират широки дънки както и в Osiris мисля че се казваше, но продават и DC, Fallen, Lakai и т.н. , в уличката където се намира магазина Park само че малко по-надолу ( http://viewmorepics.myspace.com/inde...09&i=13565840_ ).. но имай предвид че в hip hop wear-а има и оригинали и боклуци от илиенци, но всичко е на една цена! Оригинални дънки - ~80лв. ментета - ~80лв. по-добре е g-wear верно че е малко скъпо ама примерно дънките са супер и са по 75лв. суичърите и тениските са малко по-скъпи ама не са ментета все пак
    По-добре престани на G да се правиш,
    защото дори с глока не можеш да боравиш !!

ей фешънче тва че си "левак" прилепнали дънки и плузки ако схващаш незначи че и ние рапърите ще станем такива ае у лево като не ти харесва знаеш каде е пътя нали? и един съвет внимавай каде кво пишеш щото не всички са като мене смао да ти отговорят на коментара ... сещаш се нали?

Цитирай Първоначално написано от lovetanya
    Ами не исках да пускам нова тема...Може ли да ви попитам къде има такива магазини в Пловдив? И между другото нищо им няма на рапърчетата...Незнам вие тъпи фешани кво се бъркате?! Абе всеки си има собствен стил...
    Аз знам само за един,Metal Heaven,то има и рапаръски работи,ама искам да питам някой дали знае цената на шапките и блузите ?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    пробвай в някой контейнер

хип хоп шопа на Раковска 187 е най-якия

Цитирай Първоначално написано от Onez1x
    кви са тия смъкнати дрехи ве :D пфф що са излагаш тва мина от мода одавнА не са излагаи и си купи нешто фешЪн..дънки тесни блузки на раета розови зелени тва е наи яко. бахти смешния си още в миналиа век живееш бе излез от там.. да ти напомна че сме 2008 и сеа фешън стила е на мода. абе вас рапарчетата требва некои да ви избии и да ви напише на челото FaShIoN StIlE rulzzz xaxaxaxa смешници :-P :razz: :P
    Аз сам много доволен от Metal Heaven и Hip Hop shop който са в едно и също помещение на кам края на Раковска.Вече втора година си пазаря от там тениски,мешки,анораци и найстина стоките им са много качествени и се различават от другите магазини.Имам тениска на Metal Heaven от преди две години си га бях купил досега не е мръднала хич а майка ми сигурно я прала над 100 пъти.Миналата седмица си купих 2 чифта дънти по 25 лева и още не мога да им се нарадвам.Мойте приятели почти всички си пазарят от там и са доволни.

оей фешънче тва че си "левак" прилепнали дънки и плузки ако схващаш незначи че и ние рапърите ще станем такива ае у лево като не ти харесва знаеш каде е пътя нали? и един съвет внимавай каде кво пишеш щото не всички са като мене смао да ти отговорят на коментара ... сещаш се нали?

хип хоп шопа на Раковска 187 е най-якия

Цитирай Първоначално написано от Onez1x
    кви са тия смъкнати дрехи ве :D пфф що са излагаш тва мина от мода одавнА не са излагаи и си купи нешто фешЪн..дънки тесни блузки на раета розови зелени тва е наи яко. бахти смешния си още в миналиа век живееш бе излез от там.. да ти напомна че сме 2008 и сеа фешън стила е на мода. абе вас рапарчетата требва некои да ви избии и да ви напише на челото FaShIoN StIlE rulzzz xaxaxaxa смешници :-P :razz: :P
    Аз сам много доволен от Metal Heaven и Hip Hop shop който са в едно и също помещение на кам края на Раковска.Вече втора година си пазаря от там тениски,мешки,анораци и найстина стоките им са много качествени и се различават от другите магазини.Имам тениска на Metal Heaven от преди две години си га бях купил досега не е мръднала хич а майка ми сигурно я прала над 100 пъти.Миналата седмица си купих 2 чифта дънти по 25 лева и още не мога да им се нарадвам.Мойте приятели почти всички си пазарят от там и са доволни.

оей фешънче тва че си "левак" прилепнали дънки и плузки ако схващаш незначи че и ние рапърите ще станем такива ае у лево като не ти харесва знаеш каде е пътя нали? и един съвет внимавай каде кво пишеш щото не всички са като мене смао да ти отговорят на коментара ... сещаш се нали?

Re: Магазини за смъкнати дрехи?!

Цитирай Първоначално написано от piurs_be
    Здравейте, искам да ви попитам къде в София мога да намеря магазини за смъкнати "Рап" дрехи.......?! Къде ли не съм търсила по обикновени магазини...и никъде не мога да намеря...явно си има определени...или ако не кажете където знаете....? Pleasee..... :-)
    Виж в Хип хоп магазина на Раковска 184 мисля че беше.Имат и сайт - www.hiphopwear.bg Мисля че сам ти бил полезен.

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Абе не виждате ли, че темата е стара?!

аз нося широки панталони но съм тансаджия и индустриал .. прече ли ми - НЕ!
    иначе темата е стара дам..

Супер фен Аватара на Di
    на тъмно,но е ужасно грозно момиче с такива дрехи
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от Di
    на тъмно,но е ужасно грозно момиче с такива дрехи
    От На тъмно не пазаря отдавна, бях си купил гривна от там преди време за 9 лева случайно ходих с татко до илинци да си купува части и гледам една сергийка с гривни и видях същата гривна кадето си я бял купил и я носех на ръката и попитах продавача колко струва и ми каза 2 лева, направо се изядох от яд че бях се набутал толкова много и продавачами каза че идват да пазарят от него. Преди все сам си мислил че е евтено но сам се заблуждавал.Сложете си надценка и ги продавайте на по 3-4 лева кожудери такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си