- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Магазини за смъкнати дрехи?!
много се кефя на смъкнати рап дрехи![]()
![]()
![]()
Аз принципно слушам хип-хоп и се обличам по такъв начин, но смъкнато момиче трудно ше ми хване окото![]()
Все още не е късно да си теглиш ножа, нали знаеш?Първоначално написано от srpsko_1988
![]()
тея с и още Park ... Parodia ... Breakpoint ... za drugi i az ne se se6tamПървоначално написано от scout4e94
абе колегата фешън е правПървоначално написано от HipHopBlond
![]()
на смъкнатите отдавна ви мида модата! тва беше 2002-5
от тогава не съм виждал ходещи чували из улицата![]()
Fashion Rulzz![]()
Хипхопа никога няма да умре, а ако се водиш по модата до никъде няма да стигнеш... ПЛЮЯ НА ВСИЧКИ КАТО ВАС!!!Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
Хипхоп до ГРОБ \\//
алеле мн е забавно да се пише в такива теми деа...
тц-тц тука некви бате се изтъкват, плюят, все едно да се хвърлиш в погото![]()
![]()
то треа малко акъл, за да се сети човек, че повечето стилове са свързани именно с култура и музика![]()
![]()
ако за сф, че не видях за кой град стаа дума, може и хип-хоп отдела в metal heaven на раковска
ima hip-hop shopove edinq koito az znam e na rakovska187 to se vodi metal shop no ima i hip-hop ne6taПървоначално написано от piurs_be
Insomnia,BAS,Sabotage,Board Shop и т.н
ima Hip-hop shop na Rakovska 187 (to se vodi Metal shop no ima i Hip-hop)
abe hora ne moga da wi razbera... kakwo wikate na momicheto kak da se oblicha.. tolkowa e blizo do mozyka.. em wseki si ima mnenie i wkus... tq pita kyde moje da nameri .. a ne dali na was wi hareswa dali e na moda ili ne... i ne wseki sledi modata.. az moga da kaja .. che imam abs. wsqkfi drehi .. i rapyrski i kakwi li ne .. i se oblicham spored nastroenieto mi ... ;] i ne na wseki mu har toq "Fashion style" adski typo e ako trygnim ws ednakwi.. mi huu katu na oniq mu har chalgata .. fashion .. mi oblichai se kakto iskash ..neznam zashto trqq da kazwash i na dr-te kak da se oblichat .. twa si e izcqlo twoe mnenie.. kwo si trygnal da prikazwash da ne se oblicha s rapyrski drehi ... ili i ti neznai6 kwo prikazwash i kwo praesh tuka.. sry che ti se mesq ama .... wzemete se malko w ryce w kraka .. wse mi e taq.. a ii taq "fashion" moda nqma da stoi s wekowe.. a i smyknatite drehi sa pr0sto0 lichen style na edin chowek...
a teq "fashion" sa i house-ri i chalgari che i kakwi li ne... edin pyt za winagi sprete da kritikuwate horata i da im se mesite w lichniq jiw0t sled kat0 ne ste im nikakwi ...!
аре стига си се мъчил в стоков базар илиянци има 1 магазинче с сличари дунки и тн рапарски дрефи и аксесуари
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
омг я се осъзнайте бе какво некви тъпи фешъни само хлебят и се изцепват " фешън" модата я първо научете английски и тогава ми спорете бе... какво момичето търси рапърски дрехи не е пуснала тема със заглавие "ае псувайте на воля" ... осъзнайте се малко .... иначе по темата - препоръчвам ти premium basics ( www.bloksf.com само дето е доста скъпичко :X най-скъпата тениска е 60лв, най-евтината - 40лв, дънките вървят по 120, ама тези на Joker ; ]]) g-wear, hip-hop wear дето е в metal heaven и също така съм чул че някъде по НДК има На Тъмно и има много хубави неща, но аз лично не съм ходил там, в BAS се намират широки дънки както и в Osiris мисля че се казваше, но продават и DC, Fallen, Lakai и т.н. , в уличката където се намира магазина Park само че малко по-надолу ( http://viewmorepics.myspace.com/inde...09&i=13565840_ )..но имай предвид че в hip hop wear-а има и оригинали и боклуци от илиенци, но всичко е на една цена! Оригинални дънки - ~80лв. ментета - ~80лв.
по-добре е g-wear верно че е малко скъпо ама примерно дънките са супер и са по 75лв. суичърите и тениските са малко по-скъпи ама не са ментета все пак
![]()
![]()
По-добре престани на G да се правиш,
защото дори с глока не можеш да боравиш !!
ей фешънче тва че си "левак" прилепнали дънки и плузки ако схващаш незначи че и ние рапърите ще станем такива ае у лево като не ти харесва знаеш каде е пътя нали? и един съвет внимавай каде кво пишеш щото не всички са като мене смао да ти отговорят на коментара ... сещаш се нали?Първоначално написано от srpsko_1988
Аз знам само за един,Metal Heaven,то има и рапаръски работи,ама искам да питам някой дали знае цената на шапките и блузите ?Първоначално написано от lovetanya
Първоначално написано от Onez1x
Първоначално написано от Onez1x
Виж в Хип хоп магазина на Раковска 184 мисля че беше.Имат и сайт - www.hiphopwear.bg Мисля че сам ти бил полезен.Първоначално написано от piurs_be
аз нося широки панталони но съм тансаджия и индустриал .. прече ли ми - НЕ!![]()
иначе темата е стара дам..
на тъмно,но е ужасно грозно момиче с такива дрехи
не се изказвай неподготвен,прасе
От На тъмно не пазаря отдавна, бях си купил гривна от там преди време за 9 лева случайно ходих с татко до илинци да си купува части и гледам една сергийка с гривни и видях същата гривна кадето си я бял купил и я носех на ръката и попитах продавача колко струва и ми каза 2 лева, направо се изядох от яд че бях се набутал толкова много и продавачами каза че идват да пазарят от него. Преди все сам си мислил че е евтено но сам се заблуждавал.Сложете си надценка и ги продавайте на по 3-4 лева кожудери такива.Първоначално написано от Di