- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартни ли сте в секса?
Нестандартни ли сте в секса? Аз съм романтичен в любовта, а в секса може да се каже, че съм нестандартен.
Да, бая съм си перверзна. То да те бият, връзват, измъчват и пр. си е само за ценители![]()
^Аз пък свърших веднъж в колоездаческо трико, защото с гаджето карахме колело преди това, а след това тя ми помагаше да свърша с ръчички. Свърших втрикото и тя го облиза.
Iu....Ne bih oblizala nishto drugo osven malkiq...Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
Ne znam kakyv e standarta,no ne mislq,che sym nestandartna,pravq normalen seks,plius nqkoe drugo vryzvane i poshlqpvane po dupeto,no ne mislq,che tova me pravi perverzna i ne znam si oshte k`va.No vse pak ima vreme da razvihrqm seksualnite si jelaniq,taka che dokato utochnite kakvo e standart az veche moje da se prichislqvam kym nestandartnite.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Хаха както казаха никой не е определил кое е стандарта,така че още няма да гласувам!![]()
Съгласна съм.Трябва да се уточни какъв е стандарта.
Da,ama to nie dokato ne si go utochnim,nqma koi da ni go utochni. :P
Da kajem,che standarta e seks,vkliuchvasht oralnata liubov,no izkliuchvast analniq seks zaedno s po hard useshtaniqta kato vryzvane,boi(lekoto poshlqpvane ne se broi),izpolzvaniq na razlichni atributi ot roda na vibratori,beleznici i t.n.Troikite i grupoviqt seks syshto se prichislqvat kym nestandartniq seks.
P.S.Dopylvaite![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Стандартни неща са свирка, ръчна, задна, мисионерската и 69. Поне за мен.
Ами тези неща за повечето хора са си стандарт да ти кажа.Първоначално написано от swords1010
![]()
Еми тогава съм си стандартна,(вече ще гласувам),само че скоро планувам някои неща от "нестандартните"-белезници,вибратори....Първоначално написано от Lorelei
![]()
ако това горе написаното е стандарта..малеее бая перверзна ще да съм![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Да е .. парво кажете какъв е стандарта . Аз лично не се мисля зя чак толова нестандартен ... А обичам нестандартните места -Колата ( на всякаде) , обществени места , в/у SubWoofera
.....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
За тези, които наистина са нестандартни (а не само се мислят за такива), подозирам, че това място ще им хареса - vip.f-bg.org![]()
На покрива, но само през лятото и когато няма дъжд.
Иначе дилдо не използвам, за да я задоволя, а си ползвам своите части.![]()
Веднъж я намазах с шоколад и понеже обичам шоколад беше много готино.
Че то още остана ли нещо ,което да се води нестандартно..?![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
С животни е нестандартно, но на мен не ми харесва, даже никога не съм го пробвал.
Ако питаш мен това ( + некрофилия,педофилия и т.н. филий) си е извратено не нестандартно...Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
И двете, и нестандартно и извратено.Първоначално написано от Alice Fox
Но едно време и обикновената орална любов се е смятала за извратена, та не ми се мисли какво ще бъде след време.
E щом шоколада се смята за нестандартност,значи и сметаната.....Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
Тогава и аз съм нестандартна.....
![]()
![]()
![]()
Spored men standarta mnogo zavisi ot horata naokolo. Poznavam hora spored chiito standarti sum napravo izvraten i takiva, spored koito sum super normalen i dori nevinen. Tui che i az pitam kakuv e standarta tuka. Daite da go definirame![]()
Eating isn't cheating - Arnold