.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Малко от вас знаят,че спермата съдържа много повече полизахариди,отколкото белтъци,което не я прави толкова полезна.А това,че има подмладяващо действие е абсурдно .

Това са някакви тъпи теории на момчетата,за да карат жените си да гълтат.Ако искаш да гълташ гълтай,заради себе си и заради него,а не щото е "здравословно".

Няма кой знае,какви съвети да се изпишат,но основното е..да го помолиш да те предупреди точно преди да свърши,за да не стане изведнъж и да се задавиш,или пък го помоли да ти свърши отпред в устната кухина,по далече от хранопровода,защото иначе пак ще се задавиш.

Преглътни бързо,защото едва ли че харесаш вкуса на спермата.Лично на мен ми е по-противен не вкуса,ами това че по форма ми прилича на малко по-воднист сопол.

ее не .. еми не бях пробвала до сега но след това мнение няма и да пробвам ..

Първокласник
    Guest

Re: Ами такова въпрос за гълтането...???

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    гълтай, наистина е полезно, даже ще ти копирам част от една статия от wikipedia "Съществува медицинска теория, че поглъщането на спермата има положително подмладяващо въздействие, поради специфичния състав на мъжката семенна течност." ;]
    На скоро май даваха по новините, че семенната течност предпазва от рак на гърдата

Re: Ами такова въпрос за гълтането...???

Цитирай Първоначално написано от Първокласник
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    гълтай, наистина е полезно, даже ще ти копирам част от една статия от wikipedia "Съществува медицинска теория, че поглъщането на спермата има положително подмладяващо въздействие, поради специфичния състав на мъжката семенна течност." ;]
    На скоро май даваха по новините, че семенната течност предпазва от рак на гърдата
    е аз скоро чух от един познат на 19 ,че чрез гълтането може да забременнеш..

гълтането не е лошо-въпрос на възприятие е.
    аз си гълтам и ми харесва когато на него му харесва.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

ako ti se gulta gultai! no nego pravi za6toto e "zdravoslovno" za6toto tova e samo teoria a ne fakt!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си