- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- bTV кръгла нула ли е?
Ако Слави напусна bTV ще стане ли кръгла нула според вас?
според мен неПървоначално написано от MuSiC_IdOl4
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
bTV е една от най-добрите телевизии.Мъчат се поне да пускат различни и интересни неща.Канал 1 ли да гледамтам пък никога ама никога не дават нищо инт.Със или без Слави bTV ще си остане най-гледаната телевизия.
Първоначално написано от AnincetoSexy
bTV сега е кръгла нула. Аз по bTV гледам само шоуто на Слави .Нищо друго не гледам .Няма ли го Слави на екран особено събота и неделя и тъпата шампионска лига превключвам на нова.Ако Слави се махне .Никой няма да гледа bTV .
И bTV ще е на 10 място а нова.тв на 1 място.
Нова ще спечели големия си рейтинг и 1 място благодарение на екипа на Слави.
Анал 1 никой не е гледа е освен бабите и дядовците.
Няма ли го Слави особено събота и неделя и шампионската лига.Привключвам на нова.тв.
bTV беше ,достойна за уважение ,докато я управляваше Светла Василева,докато разбираше ,че 7/8 разбира от шоубизнес повече от
Робин Кафалиев ,Евтим Милошев и Иван и Андрей
Със Слави bTV е още по-голяма нула!Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
![]()
Левски шампион але але!
Тихо!Златинка дебне!Първоначално написано от air_J
![]()
London Tipton
С Слави bTV си остава на 1 място.
Без него bTV отива на 10 .
И хоп нова благодарениет на екипа на Слави .Става на 1 място и взима мястото на bTV.
Това ще ме изкефи да стане тъкмо ще запуши устите на някой критици на 7/8.
Ще ме изкефи Слави да си направи собствена телевизия Слави .ТВ .
Тогава някой критици на 7/8 ,че умрат от яд.![]()
Не никога няма да достигнат до нулата...
Цялата телевизия е бая, бая под нулата и е един голям минус.
Кой е казал че БТВ=Слави? Не гледам много телевизия но не мисля че без Слави БТВ би била по-голяма боза
Слави стана марка на bTV.Поне аз като чуя bTV първата ми асоциация е тъкмо Слави с шоуто.
Без Слави bTV е пълна боза.
А и да не говорим нова само това чакат Слави да се раздели с bTV и да го вземат .За да стане нова на 1 място благодарение на екипа на Слави и bTV да отиде на 10 място.
Нова са хитри и умни.И аз почнах да ги уважам .Знаят как да правят телевизия .Няма да се учудя ако тази година нова са 1 място благодарение на Пей с мен.А bTV ,че е на трето .Благодарение на провала наречен Бг мюзик идол2.
Е да имаше и bTV хитроста на нова.Но bTV не знае как да прави телевизия и не притежава хитрият и острият ум на нова.
БТВ са си най-готините сред всички телевизии със или без Слави![]()
>>> House Music <<<
+1!Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
направо не мога да повярвам какви мниния са написани.може ли някой да каже че предаването на миглена чакръкчиева(или ангелова доколкото помня)е свежо?! а за слави мисля че прекалено мн го изтраяха в бтв .той толкова се изтърка че вече нз кой го гледа...но явно има кой...според мен вече шоуто на слави за нищо не става.просто факта че вс известни българи са канени там по най малко 2 пъти показва че вече няма какво ново да ни представи.тва с актьорите вече е отчаян опит да ни заинтригува а и техния хумор вече се изхаби ...въобще слави няма никви идеи той си мисли че веднъж уреди ли се в бтв и така вечно...да ама не .мн се надяавм скоро и шоуто на слави да го свалят от ефир и да измислят нещо по интересно
то ти май квото и да чуеш,се сещаш за СлавиПървоначално написано от atasa25
![]()
на същото мнение !!!!Първоначално написано от air_J
по бтв само мюзик айдъл става за гледане...от време на време дават някой хубав филм през уикендите.
всички други предавания,сериали и други булмачи не стават...
bTV дължи високия си рейтинг и 1 място благодарение на екипа на Слави.
Без тях bTV е кръгла нула и е на последно място .
Как не го разбрахте това най накрая.
Слафчови са всичките продукции вече.
Те са тва повечето не стават.![]()
Ха ха ха бозата бг мюзик идол 2 е интересна.По скоро е безинтересна и скучна.
Мюзик идол 2 е пълен провал на фирмата на Иван и Андрей "Междинна станция и bTV.
Аз по bTV гледам само шоуто на Слави нищо друго не гледам.
Писна ми от тъпи филми ,новини , шампионски лиги.
И още нещо предаванията с продуценството на 7/8 са супер.
Ето рейтингите на 11 март 2008
Мюзик идол 2-15%
Пей с мен-99,99%
Дано това да ви запуши устите.
Което още веднъж ще докаже на някой критици че само 7/8 правят най хубавите и стойностни предавания в България.
Предаванията не продуцирани от тях са бози.
Справка провала наречен Бг мюзик идол2.
Ще видим като излезе рейтинга ми верен какво сте говорят някой хора.