- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли някой неосъществена сексуална фантазия ?
какви ? ако не е тайна ... ?Първоначално написано от charlotte
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Тази ми е от много отдавна:да правя секс с Даниел Агер на Анфилд...а другата-на Айфеловата кула...
pri moeto bogato vaobrajenie prez den prez dva mi hrumvat razni perverni neshta tai che Da![]()
![]()
![]()
![]()
При мен има милиони фантазий...
Като 1/1 неосъществени...![]()
Примерно имам фантазия , която се води някак си като история... с някакво напълно непознато момиче , което прекарах 1 час да измислям как изглежда...
Секс... 16г. - 16.г ...Точно полунощ 24.00 , с тръпка от полицайте...
![]()
Правя секса... (естествено , аз се водя като девствен (и със уголемен пенис...![]()
)). Та правя секс и на сутринта майка ми ме пита защо толкова съм закаснял... казвам и - бях с приятели... не ми вярва... обажда се на най-добрият ми приятел (странно... на 18...) и обикновено , вечерта така излизаме да се заглеждаме с мацки...
и той взел та казал , че не сме се срещали... уфа...какво да правя? Не мога да променя консервителността на майка ми. И взема та продължава , как се караме двамата... и как връзката с това момиче продължава още около 2-3 години... частта със скъсването , не съм го измислил...
![]()
Знаете ли какво е странното?
Аз ходеХ на училище в Германия и по време на паузата... веднъж видях момиче , което е полу-идентично с това което си представих... и буквално имах чуството , как джинсите ми щяха да се скъсат...![]()
И още по-странното е че никога не съм виждал това момиче през живота си , освен във фантазийте си...
А най-лошото е ,че бях на 15 - а тя на почти на 17...![]()
![]()
Така , че тази "историйка" никога няма да се сбъдне... поне няма начин..предвидена е и двамата да сме на 16... а аз... съм на 21...![]()
мисля,че засега нямам
.....Love You Forever..........
ima li smisal da pi6a ako nqma da gi izpalni6![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
Само не го обръщайте на чат, моля.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да иамам!Ма е много ама е много дълга!![]()
--------------------------------------------------------
Като морален човек , предупреждавам нежните души, както и малките, които имат да порастват - да не четат
Представям си, че съм с голям к*р, при мен има мадама с перфектен голям наточен задник, започвам да я чукам кучешката веднага грубо, бързо, животинско и не спирам да и го тъпча поне 15 минути, като я пляскам и дърпам за косата
Изхвърлям се вътре, после преминавам на устата, където всъщност я е*а почти насилствено, и го вкарвам докрай, пак се изхвърлям и тя гълта
Накрая се целуваме - е как да не съм благодарен![]()
Щях да пиша, че искам да е с по-малка, защото пропорционолноста на психическо-физическата връзка увеличава ефективноста на желанието и очкаването, но така някой админ щеше да ме банне
Отново повтарям "Слабите души лесно се развращават", така че малките да не четат![]()
имам...но има време ше я осъществим...![]()
![]()
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Imam![]()
![]()
Oh tolkova sa mnogo
![]()
Iskam da go pravq na pokriva na visok blokIskam 3 ka
Iskam pppffffffff mnogo ne6ta iskam weeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadqvam se da se sbydnat
Zasega sym sbydnal edna i tq e : ebah edno momi4e v gorata ve4erta golqmo prikliu4enie be6e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ее ти пъкПървоначално написано от MC_Kubbe
На мен ми се е случвало доста пъти като правим груб секс. Не е чак толкова перверзно.
![]()
Ами, честно казано гледам да осъществя сексуалните си фантазии, които са в рамките на нормалното...![]()
Иначе, би ми се искало да го направя с някой известен актьор примерно, на някое нестандартно и откачено място.![]()
Да,разбира че имам..Фантазиите са ми много романтични по принцип,но също си фантазирам за връзване за леглото много често..обичам да съм в подчинена позиция..В на бебчо ръчичките..
![]()
Believe in yourself.
Да. Фантазията не е лично моя де. Който е гледал Убивай ме нежно ще се сети веднага, а за другите - Много дълго парче коприна и пълна зависимост от партньора... От него зависи всяка глътка въздух. Останалото го оставям на фантазията ви![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
abe nz az nqmam ama edin priqtel iska da 4uka jaba i tq da kvaka :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: ](*,)
BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!
хахаха аз ако почна да изброявам мойте сексуални фантазии..мани мани..както ми работи въображениетона Jus7__Me фантазията е мн хубава и аз имам една подобна
..Мн искам в пещера,в къща в старинен вариант,искам в замък,искам в затвор от типа на средновековните тъмници,искам в тоалетната на дискотека (или барче),мн искам в гора(или на хижа),на плажа,искам в басейн..охх абе мн искам и като гледам много малко могат да се осъществят
![]()
![]()
![]()
ghostwisper нищо не се знае може пък и да ги осъществиш повечето
В басейн звучи привлекателно, ако не се доглеждат някои недостатъци.. =]
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ДА искам да се оженя за сега е фантазия но дано скоро стане реалност.
Тук се пита за сексуална фантазия...Първоначално написано от loveandemotion
![]()
Аз съм го гледал и ми харесва като идеяПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
А иначе, моято фантазия е в стаята по програмиране в училище, имаме мн готини компи и не знам много шантаво ми изглежда. Надявам се логовете на сървъра не записва звуци и картина![]()
Imam tvarde tvarde mnogo neosa6testveni i dosta 4esto idvat novi i novi![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !