.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Цитирай Първоначално написано от charlotte
    Имам 2 фантазии и за жалост много трудно биха могли да се осъществят
    какви ? ако не е тайна ... ?
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Тази ми е от много отдавна:да правя секс с Даниел Агер на Анфилд...а другата-на Айфеловата кула...

pri moeto bogato vaobrajenie prez den prez dva mi hrumvat razni perverni neshta tai che Da

При мен има милиони фантазий...
    Като 1/1 неосъществени...
    Примерно имам фантазия , която се води някак си като история... с някакво напълно непознато момиче , което прекарах 1 час да измислям как изглежда...
    Секс... 16г. - 16.г ... Точно полунощ 24.00 , с тръпка от полицайте...
    Правя секса... (естествено , аз се водя като девствен (и със уголемен пенис... )). Та правя секс и на сутринта майка ми ме пита защо толкова съм закаснял... казвам и - бях с приятели... не ми вярва... обажда се на най-добрият ми приятел (странно... на 18...) и обикновено , вечерта така излизаме да се заглеждаме с мацки...
    и той взел та казал , че не сме се срещали... уфа... какво да правя? Не мога да променя консервителността на майка ми. И взема та продължава , как се караме двамата... и как връзката с това момиче продължава още около 2-3 години... частта със скъсването , не съм го измислил...
    Знаете ли какво е странното?
    Аз ходеХ на училище в Германия и по време на паузата... веднъж видях момиче , което е полу-идентично с това което си представих... и буквално имах чуството , как джинсите ми щяха да се скъсат... И още по-странното е че никога не съм виждал това момиче през живота си , освен във фантазийте си...
    А най-лошото е ,че бях на 15 - а тя на почти на 17...
    Така , че тази "историйка" никога няма да се сбъдне... поне няма начин..предвидена е и двамата да сме на 16... а аз... съм на 21...

мисля,че засега нямам
    .....Love You Forever..........

ima li smisal da pi6a ako nqma da gi izpalni6
    You are Misleading and or Homosexual

Само не го обръщайте на чат, моля.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да иамам!Ма е много ама е много дълга!

--------------------------------------------------------

Като морален човек , предупреждавам нежните души, както и малките, които имат да порастват - да не четат

Представям си, че съм с голям к*р, при мен има мадама с перфектен голям наточен задник, започвам да я чукам кучешката веднага грубо, бързо, животинско и не спирам да и го тъпча поне 15 минути, като я пляскам и дърпам за косата
    Изхвърлям се вътре, после преминавам на устата, където всъщност я е*а почти насилствено, и го вкарвам докрай, пак се изхвърлям и тя гълта
    Накрая се целуваме - е как да не съм благодарен

Щях да пиша, че искам да е с по-малка, защото пропорционолноста на психическо-физическата връзка увеличава ефективноста на желанието и очкаването, но така някой админ щеше да ме банне

Отново повтарям "Слабите души лесно се развращават", така че малките да не четат

Град
    Бургас
    имам...но има време ше я осъществим...
    Най-същественото е невидимо за очите...

Супер фен
    Град
    България
    Imam Oh tolkova sa mnogo
    Iskam da go pravq na pokriva na visok blok Iskam 3 ka Iskam pppffffffff mnogo ne6ta iskam weeeeee Nadqvam se da se sbydnat
    Zasega sym sbydnal edna i tq e : ebah edno momi4e v gorata ve4erta golqmo prikliu4enie be6e
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MC_Kubbe
    Като морален човек , предупреждавам нежните души, както и малките, които имат да порастват - да не четат

Представям си, че съм с голям к*р, при мен има мадама с перфектен голям наточен задник, започвам да я чукам кучешката веднага грубо, бързо, животинско и не спирам да и го тъпча поне 15 минути, като я пляскам и дърпам за косата
    Изхвърлям се вътре, после преминавам на устата, където всъщност я е*а почти насилствено, и го вкарвам докрай, пак се изхвърлям и тя гълта
    Накрая се целуваме - е как да не съм благодарен

Щях да пиша, че искам да е с по-малка, защото пропорционолноста на психическо-физическата връзка увеличава ефективноста на желанието и очкаването, но така някой админ щеше да ме банне

Отново повтарям "Слабите души лесно се развращават", така че малките да не четат
    Ее ти пък На мен ми се е случвало доста пъти като правим груб секс. Не е чак толкова перверзно.

Супер фен
    Ами, честно казано гледам да осъществя сексуалните си фантазии, които са в рамките на нормалното...

Иначе, би ми се искало да го направя с някой известен актьор примерно, на някое нестандартно и откачено място.

Голям фен Аватара на dami666
    Да,разбира че имам..Фантазиите са ми много романтични по принцип,но също си фантазирам за връзване за леглото много често..обичам да съм в подчинена позиция..В на бебчо ръчичките..
    Believe in yourself.

Да. Фантазията не е лично моя де. Който е гледал Убивай ме нежно ще се сети веднага, а за другите - Много дълго парче коприна и пълна зависимост от партньора... От него зависи всяка глътка въздух. Останалото го оставям на фантазията ви
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

abe nz az nqmam ama edin priqtel iska da 4uka jaba i tq da kvaka :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: ](*,)
    BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!

хахаха аз ако почна да изброявам мойте сексуални фантазии..мани мани..както ми работи въображението на Jus7__Me фантазията е мн хубава и аз имам една подобна..Мн искам в пещера,в къща в старинен вариант,искам в замък,искам в затвор от типа на средновековните тъмници,искам в тоалетната на дискотека (или барче),мн искам в гора(или на хижа),на плажа,искам в басейн..охх абе мн искам и като гледам много малко могат да се осъществят

ghostwisper нищо не се знае може пък и да ги осъществиш повечето
    В басейн звучи привлекателно, ако не се доглеждат някои недостатъци.. =]
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

oo imam.......... dano skoro se usa6testvi

ДА искам да се оженя за сега е фантазия но дано скоро стане реалност.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    ДА искам да се оженя за сега е фантазия но дано скоро стане реалност.
    Тук се пита за сексуална фантазия...

Повече от фен
    Вече имам...да си сложа снимка на дупето във темата за дупета-прочетох поста на ...някого,че да дадем снимки на собствените си фупета и тъкмо го щракнах моето и ...хоп-тя е заключена
    [img] [/img]

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Да искам да правя секс с две момичета който да не се карат и да бъдем някаде на планина

Времее да се обединим!

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Да. Фантазията не е лично моя де. Който е гледал Убивай ме нежно ще се сети веднага, а за другите - Много дълго парче коприна и пълна зависимост от партньора... От него зависи всяка глътка въздух. Останалото го оставям на фантазията ви
    Аз съм го гледал и ми харесва като идея
    А иначе, моято фантазия е в стаята по програмиране в училище, имаме мн готини компи и не знам много шантаво ми изглежда. Надявам се логовете на сървъра не записва звуци и картина

Imam tvarde tvarde mnogo neosa6testveni i dosta 4esto idvat novi i novi
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си