.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    И с любов и без любов съм правила секс.
    >>> House Music <<<

dali go pravi ot lubov se razbira kogato kato pravite sex na nego mu e tupo togava go pravi ot lubov
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    I dvete. Sexa idva sus strast i vuzbuda ot fizicheskoto, no posle kato prikluchite, togava idva razlikata mejdo chistiq sex i lubovta. Samo sexa svurshva dotam.
    Ааа! Не съм съгласна! Според мен можеш да различиш чисто машиналния секс от 'правенето на любов' ^^ в 1вото има наистина страст и възбуда, във второто също, но там са вложени и много чувства и емоциии... чувството на 'сливане с любимия човек'... необяснимото усещане, което минава по цялото ти тяло... това трудно би го почувствал, ако просто се лашкате 15тина минути..
    Spor nqma, che lubovta izmenq samiq sex do drugo nivo i razlichno povedenie. I vse pak az govoreh, che kogato pravq sex e po-skoro purvichno fizichesko privlichane. Inache e gushkane i otpuskane. Trudno mi e da go obqsnq. Moje bi se seshtate kakvo imam predvid.
    Е, да. Може би след като е преминал първия етап от 'любовта' в чисто емоционален аспект, сексът става нещо обичайно... Не е като да го правиш за първи път с 'новата си любов' примерно.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аааааа ни с мъжа като правим секс 1-2 пъти седмично и все едно ми е за първи път. Та аз съм забравила вече как изглжда гол, влагалището ми се е стеснило от последния път и изобщо всеки път все едно съм девица.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си