- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидат-студенти 2008
Ollas, браво!
Аз имам 5 и 54 на предварителния в УНСС, яд ме е, защото трудните неща ги направих, а елементарни такива сбърках.
Пример-бях забравила коя е Серафимовата внучка, защото книгата ме заинтригува после с тая бременност на Катерина и напълно ми изкочи от паметта, че внучката е Султана...Също и това за апострофата ме спъна.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Моят мъж ходи - 4,20. Ма той толкова се е готвил.Първоначално написано от Apostola
sherry, и аз това за апострофата не го знаех.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Това за апострофата беше безсмислица. Класната ми е преподавателка по БЕЛ, издавала е книга, не знаеше какво е апострофата.
Учителката ми, при която ходя на частни уроци, и която се слави като най-начетената и уважавана преподавателка в нашия регион, също не знаеше какво е апострофата точно...Прочетохме по-късно от една нейна книжка в старата й библиотека. Беше абсурд да слагат такъв въпрос в теста. Имаше и още простотии, въпроси с отговори, лишени от логика. Единият беше за Елин Пелин.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ем, аз бях, ама не се предтавих особено добре, тея плюсове, минуси ми изяждат главата.Аз съм с математика. /5,52/ По принцип си ми върви, но ме мога да смятам много бързо. В ТУ изкарах 5,50 там изпитът беше по-лесен отколкото в УНСС, поне за мен
И сега идва ред на СУ.
Успех
ЕЕ Бравоо на теб,ама аз се отказах,щот не се чувствах мн подготвенаПървоначално написано от bboy_bunker
,а по история колко имаш..вече си студент,а?Само,ако е това което си искал нали?Честито
!!!
Хорското мнение след мойто погребение!!!
В УНСС влизам при всички положения.. Имам 5.48 по история, но първото ми желание е СУ.Първоначално написано от ludata_666
В СУ между другото днес беше пробния по история и съм доволен от представянето си...![]()
По коя тема писа?А аз съм другата неделя с математика
![]()
Не че съм кандидат-студент, ама следя нещатата с математиката :Р
В Ту математиката беше... елементарна :Р Особено последната задача...
Ти оспами с този си пост повече.Първоначално написано от bboy_bunker
Скайп почти не ползвам. Нали точно си обсъждаме КСК-то ни?
И не само последната беше елемнтарна, на класното ни имахме даже по-сложна от този пит задачи и някои хора, които не канзизатстват с математика се учудиха точно на 30-та, че е много лесна.А аз на нея съм й объркала накрая отговора, забравила съм да нанеса единия интервал на числовата ос накрая.
И пак са ми дали 1 т. Другият път ще внимавам повече.
Тааа бибой по коя тема писа?![]()
Здравейте!
Аз ... бях вече на пробен по български в ЮЗУ .. следва пробен по журналистика в СУ ...
А септември ... НАТФИЗ ... това са университетите,които смятам аз за добри и в който и да ме приемат .. ще бъда много щастлива ...
Моя съвет къв всички бъдещи студенти е да пробват на колкото се може повече места ... не се знае къде щастието може да ти се усмихне![]()
...to be or not to be ..