- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя се дърпа
+1Първоначално написано от aanitogb
![]()
Be CoOl Be ReAl anD just be smile! LiVe 4 The Mom3n7 anD bE YoUrsElF!!!
LiTtLe ThInGs MaK3 ThE LaRgEst!!! [img]
http://line.mamka.ru/teddy/line.php/a06/20/624634879205462206d496c79/FF3399/130207/line.gif[/img]
Един-единствен път се бях почувствала така, но пред момче, с което 'все още' се опознавахме, а пък вече ми беше завъртял главата и много внимавах как се държа, да не ме 'прецени' погрешно.Първоначално написано от Karamel4e_to
![]()
Така че това няма нищо общо дали преди това си ходил с някого или не... още повече, че те са и 'гаджета', така че такива едни взаимоотношения би трябвало да се считат за нормални.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
абе вие девствените като монахини ги изкарахте. Дърпа се => девствена. Ай сиктир аз като бях девствена не съм се дърпала така. Това си е до характера и до принципите.![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
пак повтарям че нямаше да го правим и си реших проблема както нписах но явно не сте прочели
темата е за заключване
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
mi nz kvo da ti kaja. Moje pi prosto iska da ti kaje: "Ne me obarvai pred vsi4ki!" spored men e tva![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Кат са дърпа, винаги има нещо тежко под ръка![]()
Може просто да е срамежливо момичето, може ти да не я предразполагаш достатъчно... Причините може да са много, а с гадаене доникаде няма да стигнеш. Поговори с нея, попитай я какво я притеснява и така..
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Повече от месец ходите , мале .. и още не ти е дала да я пипнеш за циците .. иначе , евала , цензурираш сеПървоначално написано от skatemore
Аз пък да ти кажа .. може и 5 месеца да ходите , ама ако си толкова нагъл , няма да ти даде и да я докоснеш по циците , щото ... на някои явно не им харесва , и за всичко си има време ..
Времето ще го оправи , толкова ли не можеш като я целунеш с едната ръка да си я прегърнал , а другата да си я сложил на вратлето й , или някъде другаде , а не да я пипаш по гърдите ..
Интересно ми е .. кво толко .. сигурно щот не съм го правил до сега , и не знам колко е интересно ,да се радваш на циците на приятелката си , докато се целувате , а не да се отдадеш на целувката ...![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Щом авторът го казва, добре.Първоначално написано от skatemore
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.