.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Re: и на мен да помогнете

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    4esto sre6tano qvlenie ili se pravi na nedostapna ili e devstvena i q e strah ot sexsa ot parviq pat daneq boli
    +1
    Be CoOl Be ReAl anD just be smile! LiVe 4 The Mom3n7 anD bE YoUrsElF!!!
    LiTtLe ThInGs MaK3 ThE LaRgEst!!! [img]
    http://line.mamka.ru/teddy/line.php/a06/20/624634879205462206d496c79/FF3399/130207/line.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Ами възможно е мацето да е още девственна и да се страхува от твоята близост.Сигурно е по-притеснителна и няма опит.Просто бъди по-нежен,търпелив и всичко ще си дойде на мястото.Поговорете си,все пак имате уста и двамата
    +1

Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    znaesh li dali tq e hodila s drugo momche predi teb ? mn e vazmojno da se strahuva da ne izglejda kato lesno momiche v ochiteti
    Един-единствен път се бях почувствала така, но пред момче, с което 'все още' се опознавахме, а пък вече ми беше завъртял главата и много внимавах как се държа, да не ме 'прецени' погрешно.

Така че това няма нищо общо дали преди това си ходил с някого или не... още повече, че те са и 'гаджета', така че такива едни взаимоотношения би трябвало да се считат за нормални.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    абе вие девствените като монахини ги изкарахте. Дърпа се => девствена. Ай сиктир аз като бях девствена не съм се дърпала така. Това си е до характера и до принципите.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    Враца
    пак повтарям че нямаше да го правим и си реших проблема както нписах но явно не сте прочели

темата е за заключване
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    mi nz kvo da ti kaja. Moje pi prosto iska da ti kaje: "Ne me obarvai pred vsi4ki!" spored men e tva
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Guest
    Кат са дърпа, винаги има нещо тежко под ръка

Град
    Там, където е сърцето...
    Може просто да е срамежливо момичето, може ти да не я предразполагаш достатъчно... Причините може да са много, а с гадаене доникаде няма да стигнеш. Поговори с нея, попитай я какво я притеснява и така..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Тя се дърпа

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    аз съм на 16 тя е на 16 ходиме повече от месец ама нещо се дърпа в смисъл кат са целуваме примерно тръгна да я пипна некаде ц***те примерно и тя се дърпа

някой ако има идея що го прай моля да помогне
    държа amatorium да даде мнение по темата
    благодаря

по изчерпателен немога да бъда

т.7
    krem4et0
    Повече от месец ходите , мале .. и още не ти е дала да я пипнеш за циците .. иначе , евала , цензурираш се
    Аз пък да ти кажа .. може и 5 месеца да ходите , ама ако си толкова нагъл , няма да ти даде и да я докоснеш по циците , щото ... на някои явно не им харесва , и за всичко си има време ..

Времето ще го оправи , толкова ли не можеш като я целунеш с едната ръка да си я прегърнал , а другата да си я сложил на вратлето й , или някъде другаде , а не да я пипаш по гърдите ..

Интересно ми е .. кво толко .. сигурно щот не съм го правил до сега , и не знам колко е интересно ,да се радваш на циците на приятелката си , докато се целувате , а не да се отдадеш на целувката ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    пак повтарям че нямаше да го правим и си реших проблема както нписах но явно не сте прочели

темата е за заключване
    Щом авторът го казва, добре.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си