.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен
    Град
    Sofia

Секс между 7 и 13 минути е формулата за семейно щастие

Учени изчислиха времето на добрия полов акт
    06 март 2008 / News.dir.bg
    Американски и канадски сексуални терапевти твърдят, че “най-желателно” е половият акт да трае между 7 и 13 минути.
    Изследване, проведено сред северноамерикански сексолози, сочи, че според тях продължителност на половия акт от 3 до 7 минути е “подходяща”, “желателна” – между 7 и 13 минути, “прекалено кратка” е продължителност от 1-2 минути, а “прекалено дълга” – между 10 и 30 минути, съобщи БГНЕС.
    “Лаишките разсъждения за това колко трябва да продължи половият акт могат да създадат големи проблеми и да накарат хората да не се чувстват добре”, казват изследователите Ерик Корти и Дженай Гардиани от колежа Бернард в университета в Пенсилвания.
    Учените, които публикуваха изследванията си в списание The Journal of Sexual Medicine, искат да популяризират резултатите от своите проучвания, защото смятат, че по този начин ще разбият грешните твърдения на незапознати, според които сексът трябва да продължава часове.
    “Нормализирането” на очакванията би трябвало да помогне и на много двойки, които се сблъскват със сексуални проблеми във връзката си.

TUk stava vapros za samia AKT a ne za lubovnata igra!!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    УТРЕ Е ПЕТЪК
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    УТРЕ Е ПЕТЪК

word
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен
    Град
    SF
    И кво като е петък?

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    И кво като е петък?
    ми петъка е уникален ден..
    освен това САТУРН влиза в близнаци което е най-подходящото време за засяване на муловки...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен пък 7 минути не са ми достатъчни.

Град
    София
    Че и утре / петък / май ще е и пълнолуние.....направо лудницата за секс...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен
    Град
    SF
    Омг омг омг... наистина ли утре е пълнолуние?

Робинята на Quench

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Мдааа т'ва ми го пратиха по скайп по-рано...Четете деца и вервайте..Един ден като ви опраят 3 пъти за 20 минути да не се оплаквате..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Тия учени първо са трябвали да погледнат мненията на дечицата от фроума дето се "лашкат" по 2-3 часа...

Хахах стана ли им тъпоо
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Омг омг омг... наистина ли утре е пълнолуние?
    Ами понеже аз принципно обожавам звездите и луната и си ги следя.....ама с тея облаци ми се обърка сметката, и гледам тука има един календар, според който е пълнолуние....ама до петък вечер ще разбера, аз по пълнолуние изперквам
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

abe tva e nqkva tupotiq koi se zadovolqva za 13 min? utre 6te probvame i ako ne se zadovolq 6te gi sudq teq u4eni tva zna4i i s 30 min da kajem lubovna igra 4e za 45 min si gotov ............. ujas

Град
    spain
    hahaahahh ooooooooooooo qkooo 7-13 min mnogo malko
    -->.MaRy^JaNe..ZeLeNaT@*Pr1Nc3S@..{GaNj@^EdIt10n}. <--

всъщност съм съгласна. ако мъжът знае как да си свърши работата, тея 7 минути ме устройват перфектно. ужасно много се изнервям когато някой почне да ме ръчка повече от половин час, чувствам как почва да ми се доспива, доскучава и започвам само да си мисля кога ще свърши най-после, че да изляза с познати...
    изобщо не съм привърженик на продължителния секс. за това бту е хипер тъпо и когато мъжете почнете да се хвалите колко часа сте чукали някаква мацка... е, ако е свършила 5 пъти през акта добре, но иначе...

Повече от 15тина мин за мен си е цяло мъчение. След известно време 'пауза' може пак... но със сигурност няма да е повече. Тия, дето се клатят >30мин се чувстват може би като на секс-маратон...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

hottie
    Guest
    Iskam da kaja 4e tezi munuti NE vklu4vat lubovnata igra. Na men sa mi dostatu4ni(bez lubovnata igra).

Град
    *in a pink dream*
    neka da vqrvame slqpo , otsega natatyka sht praq samo po 7-13minuten sex , shtoto nqkoi kazal ... vseki pyt e razlichno

vsichko e otnositelno ...

Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Точно толкова малко едва ли е най-добрата оферта, но на 100% се съгласявам, че секс над 30-40 минути си е чиста загуба на време (със все любовни игри, смяна на пози и каквото още се сетите).
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си