- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс между 7 и 13 минути е формулата за семейно щастие
Учени изчислиха времето на добрия полов акт
06 март 2008 / News.dir.bg
Американски и канадски сексуални терапевти твърдят, че “най-желателно” е половият акт да трае между 7 и 13 минути.
Изследване, проведено сред северноамерикански сексолози, сочи, че според тях продължителност на половия акт от 3 до 7 минути е “подходяща”, “желателна” – между 7 и 13 минути, “прекалено кратка” е продължителност от 1-2 минути, а “прекалено дълга” – между 10 и 30 минути, съобщи БГНЕС.
“Лаишките разсъждения за това колко трябва да продължи половият акт могат да създадат големи проблеми и да накарат хората да не се чувстват добре”, казват изследователите Ерик Корти и Дженай Гардиани от колежа Бернард в университета в Пенсилвания.
Учените, които публикуваха изследванията си в списание The Journal of Sexual Medicine, искат да популяризират резултатите от своите проучвания, защото смятат, че по този начин ще разбият грешните твърдения на незапознати, според които сексът трябва да продължава часове.
“Нормализирането” на очакванията би трябвало да помогне и на много двойки, които се сблъскват със сексуални проблеми във връзката си.
TUk stava vapros za samia AKT a ne za lubovnata igra!!!!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
УТРЕ Е ПЕТЪК![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Първоначално написано от bibo
word
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
И кво като е петък?
![]()
![]()
Робинята на Quench
ми петъка е уникален ден..Първоначално написано от SINDEL
освен това САТУРН влиза в близнаци което е най-подходящото време за засяване на муловки...
Първоначално написано от kombarka
Че и утре / петък / май ще е и пълнолуние.....направо лудницата за секс...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Омг омг омг... наистина ли утре е пълнолуние?
![]()
Робинята на Quench
Мдааа т'ва ми го пратиха по скайп по-рано...Четете деца и вервайте..Един ден като ви опраят 3 пъти за 20 минути да не се оплаквате..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Тия учени първо са трябвали да погледнат мненията на дечицата от фроума дето се "лашкат" по 2-3 часа...
Хахах стана ли им тъпоо![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами понеже аз принципно обожавам звездите и луната и си ги следя.....ама с тея облаци ми се обърка сметката, и гледам тука има един календар, според който е пълнолуние....ама до петък вечер ще разбера, аз по пълнолуние изперквамПървоначално написано от SINDEL
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
всъщност съм съгласна. ако мъжът знае как да си свърши работата, тея 7 минути ме устройват перфектно. ужасно много се изнервям когато някой почне да ме ръчка повече от половин час, чувствам как почва да ми се доспива, доскучава и започвам само да си мисля кога ще свърши най-после, че да изляза с познати...
изобщо не съм привърженик на продължителния секс. за това бту е хипер тъпо и когато мъжете почнете да се хвалите колко часа сте чукали някаква мацка... е, ако е свършила 5 пъти през акта добре, но иначе...![]()
Повече от 15тина мин за мен си е цяло мъчение.След известно време 'пауза' може пак... но със сигурност няма да е повече. Тия, дето се клатят >30мин се чувстват може би като на секс-маратон...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Iskam da kaja 4e tezi munuti NE vklu4vat lubovnata igra. Na men sa mi dostatu4ni(bez lubovnata igra).![]()
neka da vqrvame slqpo , otsega natatyka sht praq samo po 7-13minuten sex , shtoto nqkoi kazal ... vseki pyt e razlichno
vsichko e otnositelno ...
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Точно толкова малко едва ли е най-добрата оферта, но на 100% се съгласявам, че секс над 30-40 минути си е чиста загуба на време (със все любовни игри, смяна на пози и каквото още се сетите).![]()
Левски шампион але але!