- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какъв телефон си :)
Samsung правят готини телефони,само че не ме кефи фактът,че новата Омниа е със Symbian,аз предпочитам Windows Mobile.HTC -няма спор-яки са,но аз за момента не мога да намеря приложение на такъв телефон.
така е, аз бих си върнал н95 8гб вместо омниа-та, ама ше видим нещо ново да излене и тогава ше я сменя.Първоначално написано от MostHated
на мен омината ми харесва, но не колкото моя н95... свикнах с него вече . . .
Raise your fist!
За мен е същият като Н95 8гб,мислех да го взема,но се разубедихПървоначално написано от Jesus
,сега събирам пари за Alien Ware
смятам,че е по-добре един качествен лаптоп вместо излишни пари за телефони .
аз бих си взел нещо от рода на ASUS LAMBORGHINI много ме кефи. иначе няма смисъл от кой знае какъв телефон. аз съм с н90 тва е супер стар модел ама бива 1 гпс да имаше и друго неми трябва![]()
Аз съм почитателка на Alien Ware,има невероятниии,особено видео картите The best of the best![]()
ами не си мисли че ламбото няма върхови параметриима карбон по него
ферерито на ейсър и те не са лошо ама ламбото ме кефи повече
![]()
http://www.superetrader.co.uk/asus-l...Y3OT-AyCY9p4z&
За този ли става въпрос?
Оу незнаех че са пуснали ВХ3, аз когато го гледах се чакаше ВХ2СЕ и се говореше за някакви УЛТРА параметри, този като го гледам не е най-добротоПоследно чух че щяло да има някакъв звяр G71v
той 100% ще е №1
![]()
Като имаш пари изобще не се колебай и си взимай Apple няма по стабилни компютри от тях![]()
Get what you can and never get back
N95-2
Apple за мен са най-дефектните -казвам го от личен опит.Първоначално написано от leoparda93sl
Ето това е машина http://uk.asus.com/products.aspx?l1=...15&modelmenu=2
направете си 1 тема за компове![]()
Raise your fist!
пичове
вие пускате някви си там 11" компове
но Nokia N95-2 е с 400 mh 256 mb ram
ако ми покажете толкова малак комп ви признавам
а по въпроса за парите и iphone
моята нокия е 4 пъти по скъпа от iphone
и все пак съм с Нокиа
явно има защо...
Искаш да кажеш че н95-2 струва 4 бонаПървоначално написано от NawleK
![]()
![]()
Ако Iphone беше толкова хубав децата на бил гейт щеше да го ползват, вместо това ползват NOKIA![]()
Iphone и България - не.
Голям риск.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нали сега германос ще го внасят кое му е рискованото ?
ползвах го 1 месец и го продадох,за iphone става въпрос.Първоначално написано от Jesus