- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какъв телефон си :)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Samsung правят готини телефони,само че не ме кефи фактът,че новата Омниа е със Symbian,аз предпочитам Windows Mobile.HTC -няма спор-яки са,но аз за момента не мога да намеря приложение на такъв телефон.
така е, аз бих си върнал н95 8гб вместо омниа-та, ама ше видим нещо ново да излене и тогава ше я сменя.Първоначално написано от MostHated
на мен омината ми харесва, но не колкото моя н95... свикнах с него вече . . .
Raise your fist!
За мен е същият като Н95 8гб,мислех да го взема,но се разубедихПървоначално написано от Jesus
,сега събирам пари за Alien Ware
смятам,че е по-добре един качествен лаптоп вместо излишни пари за телефони .
аз бих си взел нещо от рода на ASUS LAMBORGHINI много ме кефи. иначе няма смисъл от кой знае какъв телефон. аз съм с н90 тва е супер стар модел ама бива 1 гпс да имаше и друго неми трябва
Аз съм почитателка на Alien Ware,има невероятниии,особено видео картите The best of the best
ами не си мисли че ламбото няма върхови параметриима карбон по него
ферерито на ейсър и те не са лошо ама ламбото ме кефи повече

http://www.superetrader.co.uk/asus-l...Y3OT-AyCY9p4z&
За този ли става въпрос?
Оу незнаех че са пуснали ВХ3, аз когато го гледах се чакаше ВХ2СЕ и се говореше за някакви УЛТРА параметри, този като го гледам не е най-добротоПоследно чух че щяло да има някакъв звяр G71v
той 100% ще е №1

Като имаш пари изобще не се колебай и си взимай Apple няма по стабилни компютри от тях
Get what you can and never get back

N95-2
Apple за мен са най-дефектните -казвам го от личен опит.Първоначално написано от leoparda93sl
Ето това е машина http://uk.asus.com/products.aspx?l1=...15&modelmenu=2
направете си 1 тема за компове
Raise your fist!

пичове
вие пускате някви си там 11" компове
но Nokia N95-2 е с 400 mh 256 mb ram
ако ми покажете толкова малак комп ви признавам
а по въпроса за парите и iphone
моята нокия е 4 пъти по скъпа от iphone
и все пак съм с Нокиа
явно има защо...
Искаш да кажеш че н95-2 струва 4 бонаПървоначално написано от NawleK

Ако Iphone беше толкова хубав децата на бил гейт щеше да го ползват, вместо това ползват NOKIA
Iphone и България - не.
Голям риск.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нали сега германос ще го внасят кое му е рискованото ?
ползвах го 1 месец и го продадох,за iphone става въпрос.Първоначално написано от Jesus