.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Ми... от Бургас съм Какво ми харесва ли? Харесва ми лятото и особено вечерите,като се пуснеш по алеята и е някво супер яко,отвсякъде лъха на море и да седнеш някъде на някой капан и да хапваш картофки и цаца с весела компания...и харесва ми тва че си имаме моренце,можем да си ходим постоянно на плаж.Кво не ми харесва...хм...че има супер мн магазини а кафета няма много много,или ако има ся някви с по 10 места вътре и кина нямаме като хората.и няма много забавления ... има 2-3 билярда(говоря за центъра на града) ....абе ддз

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Aз няма да ви кажа от къде съм майна... Ама иначе тука е супер :P ,има си всичко
    The Spark

Град
    #mainatown
    Пловдив Обичам си града Нищо не ни липсва
    Обичам само един човек и това съм аз.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az asm ot ruse ami neznam, to sega se storq nqkoi qki4ki ne6ta no gadnoto e 4e nqma macdonald kino i osven da visish po zavedeniq nqma ko da praish ne e mn mrasno qki4ko e osobeno ve4er po centara e bojestveno e se pak na ruse mu vikat malkata viena (: mn e qko no malko tapi4ko i mi se struva 4e e leko mani4ak gard nz moje bi zashtoto mi pisna da go obikalqm (:
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    У нас Си (=
    Аз съм от Русе.
    Преди го харесвах.
    Сега ми се струва много малък.
    Струва ми се много сив.
    Днес се разхождах дълго из парка, центъра, кея...всичко е толкова...хладно. Празно. Безлюдно.
    Откъм магазини, кина не се оплаква. Сега строят няколко мола и скоро ще имаме отново кино. Дори повече, отколкото бяха преди.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ot burgas sam
    haresva mi da se razhojdam po plaja s gajeto si da otida na kapanite da piina 1 bira da hapna parjena caca do otida da izigraq 1 bilqrd v centara
    haresva mi i morskiq briz lek razhlajda6t
    mrazq mangalite i boklucite teq ot TITAN-Burgas ne si var6at raotata 6e otida da im pomogna
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

ловеч :P харесва ми тук, малък град, имаме си паркове, градинки, алеи, зоопарк, езикова,математическа гимназия напрежението не е толкова голямо кат в големите градове, ааа да забравих имаме си и litex

Аз съм от Стара Загора...
    Харесва ми грАда като цяло...имаме си дискотечки,паркове,сега и Молче ни строят...
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си