- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли лизането?
+1 :PПървоначално написано от GameFace
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
+1Първоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
:P
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Естествено, че обича народа![]()
Що се отнася до една връзка, бих лизал моето момиче 24/7 щом й доставя удоволствие, но не издържа толковаИначе не обичам да ми духат
![]()
Stiga ste puskali takiva temi, che mi se doliza pak :P
Eating isn't cheating - Arnold
А така, съгласен съм![]()
Разбира се, че обичаааам![]()
>>> House Music <<<
nenennene opredeleno koeto momiche se e oplakalo znachi partniora i e winowen to e tolkowa qko chee neznam
определено обичам![]()
Да,харесва ми.![]()
Aide pak ogladqh da e*a...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
че кой не обича..?!:P
Първоначално написано от ToPi-G
Досега съм лизал само 1 момиче и скоро не бих го направил... (беше гадно, горчиво)![]()
Но... ако момичето иска и тя ми отвръща, бих се пуснал :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
обичам .. ако момичето отвръща със същото![]()
![]()
гадно ми е, и не ми твърдете че вие като духате и ние трябва да ви лижем - има много голяма разлика
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
И каква е тя, светни ме?Първоначално написано от buxbull
I kakva e tazi golqma razlika?Първоначално написано от buxbull
A inache az napravo obojavam da me lijat. Kato si pomislq za tova i se raztrepervam. A pyk da ne govorim kogato zapochne da me celuva po krachetata i da me pali oshte i oshte dokato ne stigne do goreshtoto mi mqsto. Imam chuvstvoto che sym pristrastena...![]()
Нем,не обичам да ме лижат
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от Nadelina
По-гадно е...![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
ами обичам отчасти ама не особено...просто не съм случила сигурно на партньори които да го правят добре... :P
Най-същественото е невидимо за очите...
I kvo mu e tolkova gadnoto? Ebasi, shto ne probvash da si narugash cql penis v ustata, da vidim dali shte izdyrjish! Az ne sym protiv svirkite vyobshte, dori mi dostavq udovolstvie da pravq, no... chestno kazano, bih predpochela da lija momiche. Struva mi se dosta po-vyzbujdashto. A i po-lesno...Първоначално написано от FunnYboY
P.S. Dam, obicham da me lijat.